Jump to content
GIGN Forum

Krievi Uzdarbojas


lazda2
 Share

Recommended Posts

Vakar file.elvee atnaaca veestule:

Береги свой язык!

В рамках акции "Береги свой язык!" было собрано 15 000 подписей жителей, которые полностью поддерживают идею перевода всех латвийских школ, финансируемых из госбюджета, на латышский язык обучения, начиная уже с 1-ого класса.

Наша цель ? собрать подписи тех жителей, кто против этого перехода.

Подписаться: http://www.beregijazik.lv/

Форум: http://f.file.lv/index.php?topic=6693.0

Manupraat pilniigs idiotisms! Ja negrib maaciities latvieshu valodu tad lai pish uz savu krieviju!! :@

Link to comment
Share on other sites

Neliels off topiks.

Vakar beidzot izdomaaju, ka vajadzeetu iet iesniegt dokumentus universitaatee, neiedzilinaashos siikumos, bet uzreiz ar vietu, kas man lika aizdomaaties.

Taatad jau nokljuvu liidz vietai, kad janodot dokumenti un blakus vienlaiciigi ar mani nodeva dokumentus viena chiksa. Tad nu shii taa pasniedz tos dokumentus un vinjai taa smuki pasaka, juusu krievu valodas eksaamens vispaar nekur nava vajadziigs(gribeetos piebilst arii to, ka pagajusho gadu anglju valodu atceela kaa obligaato eksaamenu, tad nu daudzi skreeja atteikties no taa). Taatad shii chika bija atteikusies no eksaamena un varees gaidiit liidz nakoshajam gadam.

Link to comment
Share on other sites

vot paprasīšu godīgi? A JUMS PIŠ KĀDĀ VALODĀ VIŅI MĀCĀS? Un par to, ka no 1. klases mācīeties latviešu valoda ir tiešām muļķīgi. Vēl viens šauro pierīšu bars. dienā (avīzes hp) jau izteicos, par latviešu šauro uztveri. nu negrib mācīties,lai nemācās. darbu nedabūs. gribēs strādāt, iemācīsies.

Link to comment
Share on other sites

Dirs taapeec ka daudzi teelo baigos eerglus un visvairaak besii tas ka cilveeks lielaako dziives dalu nodiivojis latvija nemaak runaat latviski! Nah tad mums jaamaacaas krievu valoda? Lai saprastu tos idiotus kuri nevar pat elementaaras lietas iemaaciities! Katkaads itaalis ( piemeeram tas pats Roberto ) var iemaaciities pa pars gadiem latviesu valodu!

Ja taa padomaa arii mees pashi esam vainiigi jo paaraak vinus izlaidushi pashi maacoties krievu valodu! Kas buutu ja mees visi vnk ignoreetu vinus un cipa nesaprastu ko vini saka? Piem kaada h*ja peec paardeveejaam vajag zinaat krievu valodu?

Laikam viss! PAgaidaam es esmu izkratiijis savu sirdi :)

Edited by lazda2
Link to comment
Share on other sites

bet vai tas ir vsp normāli ka mes paši (Kalvīts) nāca pretī krieviem atdodot Abreni Krievijai kkāda sūda robežu noslēgšanas līguma dēļ! vai Krievijai zemes par maz?! Krievi jau no mums ir pārāk daudz ko ņēmuši, lai varētu kko tā vnk atdod viņiem! :@

Link to comment
Share on other sites

Vispār varam gan.

Ja viņi savāks savus smirdīgos 15.000 parakstus - respektīvi saeima būs spiesta kautko tur pieņemt, es apņemos savākt 150.000 parakstus, lai latviešu valodu mācītu.

Un no klasēm mest ārā tos, kas nespēj sekmīgi nokārtot latviešu valodu mācību gada laikā.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...