allworth Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Adminu IP forumā es neredzu, bet tā dauņa, kas lietojis rcon komandas, IP worms jau parādīja: L0711030.log:L 07/11/2008 - 14:07:39: "Malvine <952><STEAM_ID_LAN><>" connected, address "87.110.132.68:27005" Dļa osoba... IP ir 87.110.132.68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 ip nomainījās... L0711.log:L 07/11/2008 - 16:57:35: [gign_admin.amxx] Login: "Dr. Pain<1624><STEAM_ID_LAN><>" became an admin (account "Dr. Pain") (access "pqbaljhvyfgeoiwdc") (address "84.237.169.225") L0711.log:L 07/11/2008 - 16:57:49: [admincmd.amxx] Cmd: "Dr. Pain<1624><STEAM_ID_LAN><>" server console (cmdline "rcon_password hive") ņemot vērā ka smird pēc hivuča, iesaku visiem paroles nomainīt, ja tā nav manīta kādus 2-3 gadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 oj, petjka atgriezies. izskataas, ka kaadam veel joprojaam grauzh shis jaukais niecinjsh. taads aaksts. pat ieboldeet nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 LOL :D EDD es nesaprotu, tas izskatās pēts īstā profila, bet kāds tiko viņu ir uzhakojis ? :D jo tik daudz draugu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 nja nav ko teikt pat .( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 ha! dogy,mani ar pārmeta uz kso.lv un bļin - banned? kad tad es paspeeju tā nogrēkoties? Pats īsti neatminos. Runājot par Hivemind,esmu pilnīgi drošs,ka tas NAV viņš.Cik nu es ar viņu tusēju,bet gadās uzspēlēt basi vai iedzert aliņu kopā,tapēc zinu,ka ar galvu viņam ir pilnīgi viss kārtībā. Jums vienkārši nav ne jausmas,kurš to izdarīja tapēc ceļat atkal gaismā kādu,kurš pagātnē ir sastrādājis kaut kādus sūdus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 doGy, tas arī bija īsts profils, pirms to "uzhakoja" worm, man kaut kā neticas, ka tas ir hive... kaut kā pārāk uzspēlēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 ) un denjai ari laikam kjip sensitijs mainijas uz kaut kadu tur 100.. tieši tā notika ar mani, uzmet 100 sensivity, domāju wtf? pēc tam kkāda nenormāla skaņa, domāju tumbām kkas notikās, izgāju ārā un nenācu atpakaļ, vien dēļ tās trakulīgās skaņas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1ker Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) Man ir aizdomas ka šo peins arī nav rakstījis OFFTOPIC, PRIVATE FOR LAVRx LAVRx visu cieņu, bet par to ka tev 1 reiz iešauj hedā, pat nenovācot(TA), man liekaska 9999 min bans nav piemērots ... Edited July 11, 2008 by b1ker Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Un kas tev liek tā domāt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1ker Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) šis Peins nepieļautu tādas gramatikas kļūdas un nerakstītu bez bolda. Tas sāk norādīt uz Haivmainda zagto paroļu datubāzi. Neticu, ka šo rakstījis Peins. Tajā postā GooD^MaN pamanīja kļūdas Bet vai tas ir tik tieshaam Peins kas shito raxtija,jo kaut kaa vinsh ir pielaidis 2kljudas!(shas man uzdirsiis ka viss teikums vienaas kljudaas) Bet nu varu piekrist ka alinju nest butu smagak nekaa grutniecei dzemdet + Peins vēl bija darbā (kautkas te bija ieminējies ) jā jā zinu šas uzdirsīs ka jebkurš var pieļaut kļūdas, bet nu tomēr Edited July 11, 2008 by b1ker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) Tiku skaidrībā ar palīdzību.. Edited July 11, 2008 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Paina parole laikam uzlauzta Būtu labi ja šo čali noķertu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Taps nākošais detektīvstāsts:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 hive's tak gign komuuna ir zinaams, shaubos vai kko daudz tur vajadzees mekleet! ir cilveeki, kas vinju paziist un zin kursh vinsh mitinaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feeble Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 4alim vnk nebija ko dariit! Taa nu izdomaja kko sa4akareet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 biju u nredzeju sito meslu in game vis tika izrunats jo mainija rconu no paina nicka taka vajadzetu satikt hivi un ta normali pabazaritj Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Hmm, bet, kas jums dod pārliecību, ka tas ir Hive? Tas, ka čalis pirms tam sataisīja sūdus, nenozīmē, ka arī tagad viņš ir vainīgs. Kā tur bija..." Katram cilvēkam, kuram inkriminēts noziedzīgs nodarījums, ir tiesības tikt uzskatītam par nevainīgu, kamēr viņa vaina saskaņā ar likumu nav pierādīta atklātā tiesas procesā, kurā viņam tiek nodrošinātas visas iespējas saņemt aizstāvību." Šajā gadījumā tiesa esam mēs - gign komūna. Lai gan tādas izdarības, kā datu bāzes nozagšana ir krimināli sodāma, pirmos izmeklējumus veiksim mēs paši - gign detektīvi. Es gan netaisos aizstāvēt hivi, bet uzskatu, ka vispirms ir jāatrod vainīgais, jāpierāda viņa vaina un tikai tad var piešūt viņam bumbu un publiski apkaunot, sadot bietē un vēl līdz mentiem aizvest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Ja es viņu satikšu, tad man īpaši pierādījumi neinteresēs... nesalīdzini sadzīvisko šitu ar korumpēto tiesu sistēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Viņš atkal uzdarbojas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Atkal gignaa kads spelejas ar paroleem? 1mais aizdomaas un pagaidam vienigais turamais ir h1ve,jo vinsh tak solija mums atriebties,publiski to pazinjojot,ka atbildi nepaliks WORMAM paraadaa un vinjam skjiet vienigam bija pieeja pie parolem(nozogot taas)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 tad nu gan baigā atriebība nevienam tak tāpat nerausta,ka kādas 20 min gignā nevarēja mierīgi uzspēlēt. ja tur būtu runa par kkādu atriebību,tad viņš vismaz mājaslapai būtu ķēries klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 tie6i ta sodien akal bij mesli serv vel setam uzlika banu caur rcon kur6 protams tika jau sen nonjemts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 HLTV noņemts. Labāk būtu, ja kāds viņu uzliktu atpakaļ. Savādāk ar čīteriem būs pagrūti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) p.s bet esmu 80% pārliecināts, ka tas nav viņš! EDIT: hiveminds ir dziesmu svētkos, tāka par visiem 100% TAS NAV VIŅŠ. Izskatās, ka tas nav viņš, bet gan cits? Edited July 12, 2008 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts