Pusdzīvais Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 paļubē lētāk, nekā liet bendžu mašīnā, ja brauc 2 cilvēki viņā + īpaši rijīga mašīna.. ganjau Ali un allwortha vāģi ar labi rij Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Manējais rij un neiet a allwortha vāģis vēlaizvien remontā, cik sapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 nu ja kas' tad es arii braucu ar busu .)) cik par vinju jaamaksaa?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Mazāk kā par Tavu "sapņu" telefonu un pat par mēneša manikīru Bet ja nopietni, tad mani arī interesē šis jautājums, lai var predzēt un sarēķināt izdevumus. Steidzami jāņem telts, savādak nāksies gulēt zālē vai kādā bagāžas nodalījumā, kur visticamāk vietu ir ieņēmis subis Pie tam, visu 6dienu līs, tapēc vajadzēs būvēt kaut kādus tuneļus un rakt bunkurus Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Bišku saļodzijās weekenda plāni, tāpēc lūdzu IZSVITROJIET mani no gign busa saraksta. Tas gan vēl nenozīmē, ka es neieradīšos, bet nevēlos, lai jūs lieki ar mani rēķinātos. Paldies, Beefs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Dream taa raudaja, kad nav paris gadus ticis uz pasakuma, kad tagad pedeja bridi pazinoja, kad labak aizies ar meitenem uz driftu, ta ka nemam araa to jefinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Būtu tur vel ko redzēt. Offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 ja godīgi, es ar nezinu, kur un kā braukšu. moš nemaz nebraukšu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 dabusi rakjete man tev ir 2. diena jaizsuudz greeki nu bljin vispar no GIGN bus air jeega? juus toch maksasiet 2x vairak neka ar parasto autinju, kura far riikot tadu pashu phun Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 nu kā, ja tagad ir 23 cilvēki, kas brauc, tad es nesaprotu, kur ir problēma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Probleema taada ka neviens iisti nezin cenu ar kaadu buus jaareikjinaas par autobusu, ponjel blje!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 Nu jā derētu uzzzzzināt cik tas prieks īsti maksās. Ja nu no tiem 23 vēl puse uzmet? Tak nemaksāsim pa 10 visu busu. Un cikos tas buss vispār būs Rīgā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 ej dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 Izraku kaut kādu info no otra topika izmaksas ir 70 santiimu par kilometru.. taaks. tas ir viena reize 150 km = 0,7x 150 = kautkadi 105 ls . ja daa uz 30 cilvekiem tie ir aptuveni 4 Ls .. tatad runaju: piektdien savaac 17:00 sveetdien : 14:00 Nezinu gan vai šī ir pēdējā infa, divīts varētu apstiprināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 juus toch maksasiet 2x vairak neka ar parasto autinju, kura far riikot tadu pashu phun savukārt pēc šī teksta man izklausās, ka tur vēl nekas īsti sarunāts nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Taad isti kaut kas notiek vai nee>? JO ja nelasas t ie 30cilveeki tad aarii uzlieku miksto jo ir problemas ar naudam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 ir.. nemiiz.. vienkarshi es iedomajos par finanseem pohuj man jau itka.. es par jums odmaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 laikam tāda informācija, cik tiešām izmaksās autobuss nav nevienam? divīt, davai pasaki, cik maksās un cikos viņš būtu rīgā! ja tu pat tādu informāciju nevari sniegs 1 dienu pirms izbraukšanas, būs vien jāmeklē mašīna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Dead...tu laikam Oda replejus nelasi principa pec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 lasu, lasu ja divīts apstiprinās, ka tā informācija ir patiesa, tad viss bumbās bet tākā divīts klusē kā partizāns, neko nevar zināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 ok, tad piektdien 17:00 kurā vietā viņš būs? Autoostā? Kā varēs atpazīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 izsvītrojos no gignbus saraksta, jo varu arī nebūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Taatad luudzu nelielu apgaismibu, cikos un kur ir bus, jo savdaak jau jasaak mekleet mashina, lia nepalieku Rigaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Man arī nelielu info par GIGN busu! Tātad es sapratu, ka 8 Ls = turp un atpakaļ! Un cikos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 karoche kapec juus domajat ka nebuus.. beidzot ir laiks jums to visu sarakstiit, bet tak biju pateicis ka autobuus ir.. riit, proti 22. augusta... plkst 17.00 pie autoostas ieejas ( proti tur kur autinji brauc IEKSHA autenee, tikai uz salinieka pusi kanala malaa) buus Neoplan mazais auotbuss ar 36 laikam vietaam.. brauciena cena apmeram 120 ls , proti 120 / 23 = 5,21 ls katram teicu ka dargak neka parasti. un sveetdien mums buus pakalj plkst 14.00 ta ka runajam... vel siikakus apstiprinajumus nevaru iedomaties jamaka ir celja gala , proti gign tusa vietaa! akas vell.. a laikam ka nekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now