Jump to content
GIGN Forum

Tiesības Uz Gign Pub.


Recommended Posts

Sveiki gign spēlētāji,admini un visi pārējie.


Tikko rakstot biju ticis līdz smukam ievadam,bet nelielas kļūdas dēļ (mouse4 piespiešanas) man viss teksts pazuda,tad nu rakstīšu vēlreiz, tikai šoreiz šim visam pasākumam izmantošu notepad, lai tas neatkārtojas. Vispār interesanti likās tas,ka Jūs nepiedāvājat kādu konkrētu formu aksesu iegūšanai. Iespējams ka mani daudz nezinās,jo parasti serverī pavadu laiku pa nakts stundām, jo dienas laikā sagādā daŽkārt grūtības tikt jūsu serverī, bet iespējams ka esat manījuši to,ka piedalījos MovieMaking konkursā, lai gan tas mans movie nebija nekāds masterpiece. Tātad par pieredzi CS'ā runājot varu teikt ka diezgan bagāta,jo sāku spēlēt CS no 1.3 versijas kautkādā e-cafē, bet nu visa mana nemākulība spēlēt atduras pret vienu faktu - esmu mainījis versijas no CSS uz 1.6 un otrādi vairākas reizes. Un vēl tāds sīkums ka spēlēju ar palieliem pārtraukumiem. Adminēšanas pieredze, man šķiet, sākās no kautkāda PCST servera, kur tiku par adminu, jo biju viņu komandā, bet tas bija diezgan pasen un īsti vairs neatceros neko konkrētu un faktus arī īpaši. Tad sekoja paša komandas pubiņš The Movie |, nākošais nāca wild/chill.. Gados skaitot to visu vajadzētu būt jau kādiem 3,vai pat 4 gadiem, kopš adminēju serverus. Pamatojumu tam,kapēc vajadzētu acc īsti nezinu un grūti to ir noformulēt, vienīgi tas ka pa naktīm spēlējot spēju pieskatīt serveri, ja gadījumā kādam patīk daŽādas palīgprogrammas izmantot vai ko tādu - sodīt ar kautko, kas būtu man pie rokas.. kautvai noslapot līdz nāvei. Vēl protams ka nomainīt karti, ja sāk pazust pēdējā tauta. Statu linku,manuprāt,ievietot nevajag,jo neuzskatu ka tas īsti būtu noteicošais,bet ja tomēr kautkāda informācija no tā ir vajadzīga,tad mani statos var atrast kā /X/. Online time nav pārāk liels, jo kā jau teicu - pa dienu sagādā problēmas tikt serverī un kā jau visiem cilvēkiem, katru nakti arī nesanāk laiks, lai varētu ieskriet pubā un pašaut. Nu labi,ķeršos pie konkrētām lietām:

Slots: sarakstu iesāku ar slotu, jo tas ir tas, kas būtu vajadzīgs katram adminam, lai viņš spētu katrā brīvā brīdī,kad ir laiks, ielīst serverī, pašaut un adminēt serveri,protams ja ir vajadzība.

xslapmenu (amx_slapmenu):
Tad kad būtu ticis serverī ar vai bez slota palīdzības, tad šī iespēja palīdzētu sākotnēji pret čīteriem, misiju nepildītājiem, freefragiem, lai pārbaudītu dzīvības pazīmes, bet protams arī tam visam ir savs mērs,kad apnīk kādu slayot, ja protams ienācis kāds čīters,tad jau seko nākošais flags.

xkickmenu (amx_kickmenu): Tomēr iepriekšējajam flagam pret čīteriem ir ļoti laba alternatīva - xkick.. domāju ka čīteram būtu nepatīkamāk connectēties visu laiku,entās reizes pēc kārtas, un viņš ātrāk pamestu serveri. Protams ka tas nav vienīgais pielietojums šim flagam. Ja nepilda misiju atkārtoti, ja spamo kautko, freefrags, spectate, kad pilns serveris. Šim flagam ir liels pielietojumu skaits un domāju ka diezgan noderīgs un pat svarīgs admina flagu rindā, jo pretējā gadījumā lieki apgrūtina admina darbu sakarā ar to,ka katru roundu jāslayo kāds freefrags, čīters vai kas cits. Protams ka pirms čītera slayošanas/kickošanas vajadzētu uzzināt viņa IP adresi, bet baidos prasīt xwho pieeju, tapēc būtu pavisam skaisti, ja kāds man varētu apstāstīt kā tikt pie kāda konkrēta playera IP adreses.. Un jā,pavisam piemirsu.. ņemot vērā to ka autokick nav nemaz tik ātrs (runājot par latency (ping)),tad arī spētu ik pa laikam padzenāt visus,kam pings pārsniedz 100 robeŽu (vismaz parasti es to nosaku kā robeŽu kickiem)

xcsay (amx_csay): Ar šī flaga palīdzību spētu atgādināt playeriem par viņu uzdevumu katrā kartē, jo tomēr nevienmēr visi zin, kas jādara, vai arī vienkārši aizraujas ar fragošanu un neieskatās roundtime. Tad nu būtu spējīgs paspīdēt ar savām zināšanām par uzdevumu. ( hah )

xvotemap (amx_votemap): Takā spēlēju pa naktīm,tad noderētu kādreiz arī uzlikt ko mazāku,ja tauta ir nelielā skaitā, vai arī vienkārsi vēlas citu karti. Pa dienu, domājams, ka šo flagu neizmantotu, jo, manuprāt, kartēm ir jāiet +/- pa mapcycle, bet nu protams arī ja daudzi prasītu kādu konkrētu karti,tad arī uzmestu vote,jo tas īpaši laiku neaizņem.

Domāju ka tas arī būtu viss,kas man būtu vajadzīgs, lai spētu šajā serverī iesākt adminēšanas gaitas. Runājot par ieteikšanu, neesmu nevienam tā īsti uzplijies ar to, vai varēs mani ieteikt, vai nevarēs, bet ceru ka tomēr kāds admins būs, kurš mani atbalstīs. Ak jā, piemirsu pastāstīt nedaudz par sevi.. Esmu 18 gadus JAUNS jaunietis, kurš nodarbojas ar snowboarding.. Vasarās parasti atpūšos un cenšos īpaši neko daudz nedarīt, jā, arī nestrādāju nekur. CS,kā jau izteicos, spēlēju no 1.3 versijas Ārpus CS nodarbojos ar web design (lai gan uz pasūtījumiem īsti nekas nav izdevies t.i. nav bijuši pasūtījumi), foto apstrādi, kas saistas ar pārveidi,nevis korekciju. Brīvo laiku pavadu daŽādu,gan cs,gan pārtiji,gan arī chillošana kautkur. Tas arī laikam būtu viss.. Arlabunakti visiem,došos nosnausties pāris stundiņas. Un atvainojos, ja šajā postā kāda frāze no manis ir bijusi nesaprotama/neskaidra, jo kā nekā šobrīd jau ir pus 7 no rīta un tomēr bezmiegs uz cilvēkiem īpaši labi neiedarbojas. Ak jā, ir vēl kāds sīkumiņš. Zinu ka viens admins būs ļoti, ļoti neapmierināts par manu pieteikumu, jo nesen (precīzāk vakar) viņš zaudēja tiesības uz viena cita servera tieši dēļ manis, bet nu tas jau ir cits stasts. Edited by Zemene
Link to comment
Share on other sites

slotu šeit nedod. vari iegūt reģistrētu niku, kas principā ir viens un tas pats, iemaksājot 10ls worma vai macho kontā.

tikai pēc reģistrēta nika iegūšanas vari pretendēt uz tiesībām. + ja tu spēlē tikai pa naktīm, tad vienīgā nepieciešamā komanda ir xb. kickmenu un slapmenu gignā neizmanto. :)

Link to comment
Share on other sites

Labrīt, tautu dēli. Laikam vakar aizspēlējos un šorīt mazliet nāk miegs. Cipruss, smuka mašīna palagā. :thumbsup:

EDIT* Nu jau neitrāls dažu interesantu materiālu ieguves rezultātā.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

izskatās ka gigns lēnām sāk atkal būt 24/7 pilns. Tas priecē.

Kas attiecas uz pieteikumu, tad pirms tam čalim saka, lai pērk reg. niku vajadzētu izdomāt vai viņam ir vērts dot tiesības. Es domāju kaut kādu votemap un xslap var mierīgi iedot, bet naktī jau lielākā problēma ir čīteri un paskatoties uz džeka statiem (jo nekādas citas informācijas man nav) es īsti negūstu pārliecību, ka čalis būs labs čīteru atpazinējs.

Link to comment
Share on other sites

Kas attiecas uz pieteikumu, tad pirms tam čalim saka, lai pērk reg. niku vajadzētu izdomāt vai viņam ir vērts dot tiesības. Es domāju kaut kādu votemap un xslap var mierīgi iedot, bet naktī jau lielākā problēma ir čīteri un paskatoties uz džeka statiem (jo nekādas citas informācijas man nav) es īsti negūstu pārliecību, ka čalis būs labs čīteru atpazinējs.

Jā,saprotu tavas baŽas, jo tiešām laikam neesmu īsti pazīstams ar lielu daļu adminiem, pa retam tik izdodas uzspēlēt dienas laikā iekš gign.. Runājot par statiem un čīteru atpazīšanu, domāju ka tas nav tas,kas nosaka to,kā atpazīst čīterus, lai nu kā - apzinos to ka esmu nedaudz iesūnojis saistībā ar WH atpazīšanu, jo tomēr tā visa padarīšana ir piņķerīga un jāgaida tas 100% moments,pēc kura var būt drošs ka WH ir, bet runājot par pārējiem palīgprogrammu navarotiem- nesagādā nekādas diŽās problēmas atpazīt.

tikai pēc reģistrēta nika iegūšanas vari pretendēt uz tiesībām. + ja tu spēlē tikai pa naktīm, tad vienīgā nepieciešamā komanda ir xb. kickmenu un slapmenu gignā neizmanto. :)

Par slotu skaidrs- ganjau sagrabināšu to kapeiku un nosūtīšu vajadzības gadījumā. Par spēlēšanas laikiem runājot - ne vienmēr spēlēju pa naktīm, un par xb - neuzdrošinājos prasīt, jo neesmu tik ļoti pazīstams starp gign lietotājiem.

Link to comment
Share on other sites

XD Tad šeit tu arī naksi man bojat spelešanu :thumbsup:, viena serveri panaci ieziepejot, lai man noņem acc, ka redzu šeit to pašu meiģinasi darīt :blelohs:, čista jau sak likties, ka acc te dala bišķi pavirši(protams vel nav iedots, bet uz to pusi velk), jo šāds chalis, kas acīm redzot, nav lasijis citus pieteikumus(jo nezin, kad ir vajadzigs slots) un raksta savu + serveri nospelejis 13h :superlol:! Tiešam nezinu, ko izdarišu kad šim te iedos acc :sparta:! Tas, ka tu taja cita serveri(neteikšu konkreti) beigas vel raksti, ka neturi ļaunu pratu man pilnigi p****! Nedomaju, ka par skaistu pieteikumu dos acc!

P.S. Laikam mans pirmais ANTI gign serveri :muahaha:

P.P.S Varbūt būs kāds pamanījis, ka serveri biju mazak manāms, jo tiešam speleju cita serveri kopa ar šo pubMASTERI, jo tiešam gribejas, kadu pabanot :), bet no šodienas sakšu aktivi spelet iekš gign un drošvien pa naktim, ka jau parasti :)

P.P.S. Tu pareizi teici ka bušu neapmierinats!

Edited by Miedzinjsh
Link to comment
Share on other sites

Patīk tavs posts,laikam bez smailijiem nespēj iztikt - priecē.. Patīk atva attieksme,bet kā jau taj serverī izteicos:

1. nevienam neko neziepēju.

2. pamatojums tam,ka tu mani apvaino ir tāds,ka tev nācās aiziet no servera..

Saprotu tavu sarūgtinājumu,bet tomēr tas kā tu tur kā admins uzvedies - nebija pieņemami,lai nu kā.. nepārnes citu serveru problēmas uz šo serveri, jo domāju ka te lielai daļai tas neinteresē. Mieziņ es slotu pieminēju kā tādu flagu, bet tev jau to nesaprast,dievinu tavu aprobeŽotību, bet nu jām.. zaudēt grūti,huh? Jā,neturu ari ļaunu prātu, jo neuzskatu par nepieciešamu tērēt savu laiku un lieki domāt par kautkādu virtuālās pasaules kašķi. Jā,zinu arī to ka tikai par skaistu pieteikumu acc nedod.

p.s. apsveicu,visam ir 1. reize.

P.S.S. and? SkauŽ tas ka esmu pilnveidojis savu skillu ne tikai šaušanā bet arī kz un stunt?

Lai nu kā,patīk tavi draudi un tava 'lieliskā' attieksme.. Kād pieaudz,padod ziņu,jo domāju ka tas nav normāli,ka tā uztraucies par kautkādu virtuālās pasaules strīdu. Es nebiju vienīgais,kam tu nepatiki,vienkārši fakts kā tāds bija tas, ka neviens cits neuzdrošinājās neko tādu rakstīt un neuzdrošinājās riskēt ar saviem 'karogiem', lai padzītu kādu,kurš neko, praktiski neko, neiegūlda servera labā.

Veiksmi tev šaujot pa naktīm - gan tiksimies serverī.

Link to comment
Share on other sites

Tur jau tā lieta - bieži vien ir bijuši bani, kur adminam liekas, ka točna ir wh, lai gan īstenībā nav. Un viens no rādītājiem kā labi atpazīt čīterus, ir tāds, ka pats labi spēlē, līdz ar to zini uz ko skatīties pētot aizdomīgus kadrus. Tie, kas nespēlē labi, nezin.

Link to comment
Share on other sites

Cmoon, te ir daudzi citi cilvēki, kas tiesības būtu pelnījuši vairāk nekā šis čalis, kurš serverī ir pavadījis padsmit stundas... Vai arī sākam dot admina tiesības par smuki uzrakstītu pieteikumu?

Link to comment
Share on other sites

ES ATVAINOJOS, KA TE RAKSTU, BET DOMĀJU, KA ŠIS IR SVARĪGI!

šitam čalim nau vajadzība pēc acc vnk grib būt krutāks, ka gign serverī ir acc!

šitas džeks staigā pa visiem serveriem un tik prasa acc!

izdomā visu laiku kautko!

+ meklēju statos neko sakarīgu neatradu!

Link to comment
Share on other sites

ES ATVAINOJOS, KA TE RAKSTU, BET DOMĀJU, KA ŠIS IR SVARĪGI!

šitam čalim nau vajadzība pēc acc vnk grib būt krutāks, ka gign serverī ir acc!

šitas džeks staigā pa visiem serveriem un tik prasa acc!

izdomā visu laiku kautko!

+ meklēju statos neko sakarīgu neatradu!

tie6i ta sitads 4alits nezinu ka parejiem man piem nekad nau kritis acis , ja cilveks pat nezin ka gigna slotu var dabut ziedojot un reg nick ari ziedojot tad var secinat ka 4alim nespid acces :thumbsdown:

Link to comment
Share on other sites

ES ATVAINOJOS, KA TE RAKSTU, BET DOMĀJU, KA ŠIS IR SVARĪGI!

šitam čalim nau vajadzība pēc acc vnk grib būt krutāks, ka gign serverī ir acc!

šitas džeks staigā pa visiem serveriem un tik prasa acc!

izdomā visu laiku kautko!

+ meklēju statos neko sakarīgu neatradu!

Pamatosi varbūt? Kautkā apšaubu tavu 'patiesību'.

:thumbsdown:

Runājot par šo varu teikt to ka forumu, praktiski vispār, neapmeklēju,tapēc mana nezināšana ir tādā ziņā.

Edited by Zemene
Link to comment
Share on other sites

Zinu, ka nedrīkstu šeit postot, taču man baigi sagribējās :) (par warn neuztraucos...)

Tātad iesaku kādam palasīt arī šo kruto sūdzību par miedziņu.

Tad ej tak uz gignu un miers,tur nebūšu es,kas tev varēs piesieties.

Kādā sakarā, tad tu te vispār atlīdi?

Ja viņam tiks iedot acc, tas būs mega TIZLI. Kopš kuriem laikiem gignā tiek dots acc par smukām acīm (šajā gadijumā par pieteikumu)?

Man jau patiešām izskatās, ka šis čalis (vai MEITENE?) prasa acc tā teik kolekcijai...atnāca savāca DAŽAS stundas (lol cik viņam online time - 1h?! LOOOL) un uzrakstīja smuko pieteikumu. Ja būtu uzrakstījis kāds cits gan jau sen tiktu pasūtīts di*st + vēl nobannots no foruma.

by the way - tev nav admina kas tev rekomendē...

EDIT: hmm tev acc vajag, jo naktīs nav adminu? Hmm...es pēdējās dienas (nu kādas 6pēc kārtas) vienmēr esmu spēlējis vakaros/naktīs un nekādas problēmas ar adminiem nav bijušas. Viņi vienmēr ir bijuši online, bet ja nav, tad pastāv iespēja pasaukt no mirc.

Runājot par šo varu teikt to ka forumu, praktiski vispār, neapmeklēju,tapēc mana nezināšana ir tādā ziņā.

Kas tas par adminu, kurš neapmeklē forumu???!!!

Edited by Roy
Link to comment
Share on other sites

Man liekas, ka tu (un arī daudzi citi) nepareizi izvērtējiet servera prioritātes.

Kas serverim ir vajadzīgs? Admini, kas viņu uztur.

Kas jums ir vajadzīgs? Lai tik kādam neiedod admin tiesības, kurš viņas kolekcionē, vai ir maz spēlējis, vai nav īsti pelnījis.

Serverim ir diezgan pofig, vai tas cilvēks, kas viņu adminē, admin tiesības kolekcionē, vai viņš ir maz spēlējis, vai citi par viņu vairāk tiesības ir pelnījuši. Vienīgais kas ir svarīgi, ir tas, ka cilvēks (konkrētāk admins) dara savu darbu pienācīgi uz servera.

Man teiksim šis garais pieteikums liecina par to, ka čalis ir gatavs ieguldīt savu laiku servera administrēšanā un tas ir lielākoties viss, kas man ir jāzin. Ja jums (teiksim Kz.) ir kādi konkrēti piemēri par serverim, kur viņš ir prasījis tiesības un tad uzlicis uz to visu mīksto, tad droši parādiet šos piemērus - citādi tās ir tukšas runas.

ali - saki, ir citi cilvēki, kuri ir vairāk pelnījuši? Lūdzu, konkrētus piemērus, es nedomāju, ka labu adminu var būt par daudz.

ok, es saprotu, viņš nav daudz spēlējis un viņu švaki pazīst, tāpēc es ar neesmu 100% pārliecināts par to, ka viņam vajadzētu tagad dot tiesības, bet nu daži jūsu argumenti man nepatīk.

Roy: o, paldies par linku. Vēl viens pierādījums, ka šim čalim rūp pats serveris un kārtība tajā nevis kaut kāda tur tiesību kolekcionēšana vai vēl nezin kas.

online time viņam ir 14:24:14 - skaties niku /x/

Link to comment
Share on other sites

apbalvots ar 14 dienu (vai ilgāku) atvaļinājumu, tavs topiks tiek dzēsts.

Kā tur ir ar tiem noteikumiem? :)

enīvei, ja čalim rūp serveris, tad viņš adminē un spēlē tikai šajā noteiktā serverī. Tas, ka cilvēks neapmeklē servera forumu, nepazīst komūnu un noteikumus, neļauj viņam iegūt admina tiesības.

Edited by whitesnake
Link to comment
Share on other sites

Nu, ja zemene man atvainojās, ko es ļoti augsti vērtēju un tiešām vairs nezinu ko domāt, tāpēc palieku neitral, piekrītu gan macho teiktajam, gan parējo teiktajam, protams ja es viņu nepazītu iepriekš tā pat būtu devis ANTI, jo vnk onlain time spārda!

Link to comment
Share on other sites

Macho, te ir daudz spēlētāji, kas uzturas forumā, neizceļās ar daunismu un spēlē arī csu. Diezgan daudziem no viņiem nav admina tiesības. Kā arī tas, ka viņš serverī uzturas neilgu laiku un nav iepazīts + vēl tas, ka viņam nav admina, kas rekomendētu. Diezgan liela daļa, arī netik gudru spēlētāju, pasaucot palīgā mammu, tēti un kaķi var uzdrukāt šādu pieteikumu, tā teikt, lai aizmālētu acis. Kas arī izskatās, ka šajā gadījumā ir izdevies, jo tiek pievērtas acis gan uz to, ka viņš serverī ir pavadījis tikai padsmit stundas, gan uz to, ka viņam nav pierakstīts klāt kāds admins, kas viņu rekomendētu.

p.s Par tiem adminiem, kas būtu pelnījuši vairāk - ša pačekošu, jo piemirsu un ierakstīšu ;)

Edit; reku uz ātro http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=28472 teiksim šim čalim var iedot, ko vairāk par prasīto kick, jo gignā pavada jau ļoti ilgu laiku ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...