JuiCe Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Man uz sejas pie zoda sāk veidoties pūtītes/pumpas nezinu kā viņus saukt. Vecums man ir 17 gadi , bet it kā 15 , 14 , 16 gados man tādas nav bijušas. Pašlaik to ir nedaudz , tās ir pie zoda , kā lai pasakā kā viņas izskatās. Viņas ir tādas cietas, baltas ( tās nava strutas zem adas. ) un viņas ir ļoti grūti izspiest prosta zb . Melnie punkti tie nava , sarkanas arī tās nava , varbūt kāds zin kādu līdzekli pret viņām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 man arī tieši tāda bija,un arī pie zoda es nekādus līdzekļus nelietoju ,notīriju ar spirtu ,ja tu viņu daudz spaidīsi paliks lielāka ,sarkanāka man pec kādam 3dienām pazuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 labāk aizej pie dermatologa, lai tas Tev pasaka precīzi, kas pa vainu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 mjā, pubertāte. kādreiz tai ir jāatnāk. mammas par to ar jums nerunā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 ja tās ir sarkanas ar baltu galu, tad tās ir pinnes. ja varbūt esi redzējis, parasti pa tv3, rāda reklāmas lai: "nefilmē tik tuvu, PINNES!" aizej kaut vai uz aptieku un paprasi kkādu līdzekli pret pinnēm. tas ir dabiski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 gadijuma nav tie saucamie tauku vai sviedru dziedzeri?! neatceros ka isti sauc... Bet nu jaa. Vinjus itka spiest nevar. Noperc k-kadu sejas tiramo lidzeki vai ko nezinu... Es piemeram ar avon putam tiru seju kaut ari pumpas nav bet tapat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted July 6, 2008 Author Report Share Posted July 6, 2008 Ne nava sarkanas ar baltu galu. Tas ir it kā poras kuras vel nav atverusas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 a tu skujies?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Dzekam pubertate sakusies apsveicu Tjipa kad pieskaras sap? Taa kaa puns apmeram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 nofočē viņas Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Varbūt tā ir kaut kāda alerģiska reakcija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 ja tu skujies, tad tev var būt tā saucamā matiņu ieaugšana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted July 6, 2008 Author Report Share Posted July 6, 2008 (edited) Tjipa kad pieskaras sap? Taa kaa puns apmeram? Nea nesap vispar neko just nevar. SKūties jau skujos , bet tas nav no tā . Vienkārši nenāk nost , ja spiežu ļoti sāp , it kā kaut kur bija rakstīts ka tās ir kaut kādas poras kuras nav attaisijušās , it kā zem tvaikā japamēģina seju paturēt , tad it kā viņas atnāks vaļā. Nu xvz.. Edited July 6, 2008 by JuiCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 a moš tu vnk lieto kkādus krēmus, un pēc kkādas diennakts nenomazgā seju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 manshkiet taas ir vienkaarshas pubertaates pumpas. man arii taadas ir, spiezhu araa kaa niekus. pagaidi lai vinjas nogatavojas (:DDDD) tad izspied, neesi miizala drusku mazas sapites tak vari paciest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 A nu jaa tas ir taas dziljaas,tur pilns ar balto Paprasi lai kada meicha izspiezh,vinjas shitaas lietas uzbudina Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 (edited) Tieshi tas pats man tikai vakar izveidojas 1 .D ,bet sap kad skaras klat un nedaudz gaisha prasiju muterei ko lai dara vina teica sasmere ar k.kadu smeri Psilo-Balsam cerams lidzes .) Edited July 6, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Man k-kados 14 gados sakas tagad neka nav pa retam k-kas uzmetas un viss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Ja lieto alu, tad varbūt izsitās no tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Kas tu jocigs .D ta varetu but tikai viena lieta pubertaate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 TAS IR SIFILISSS!!!1111oneone Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 :10cm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piza4`u Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Vecais vnk tu sac palikt par virieti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 (edited) Ei tu dirst man sodien kaut kas ieduras zem apaksejas lupas(laukos kad biju uzrapies kjirsi un riju ka cuuka + sovakar neveseligs skidrais), ble un es jutu ka tagad sak pampt, lai gan es to sudu iznjeemu.. es pis tagad izskatos pec 2paca vai 50 cent.. sitaadi suudi, kur ta var neveikties? No pubertates vecuma tas nav ticiet man(jo man tads ir beidzies ).. Jajiet kads spirts uzsmeret jeb sazin kas vel.. Edited July 6, 2008 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 haa, ja liela apakšlūpa, tad značit, ka egoistisks cilvēks esi Bet ja nopietni, tad mauc tik zeļjonku virsū, lai gan spirts arī nav slikta ideja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now