rose Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Turies , bet pats nekad īzti neesmu saticis urlas aci pret aci . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 (edited) atcerējos vienu atgadijumu :superlol: kr4 tā. mums kādi 13 gadi - basketbola komandai. esam kautkādos tur krievijas džungļos, strādnieku rajonā. tur tusējam pie sportzāles stāvietas. pienāk viens krievu tautības pipars ar kreklā bez rokām un random stuff tetuvējumiem. mēs krieviski nerubijam, bet nu saprasti var ''spički, jest?'' ''ne ne'' okok...tā. tālāk viņs jautā vai zin cik laiks. vienš džek izvelk mobīlo un pasaka angliski cik ta ir. krievs saka ķip ka nesaprot un lai parāda telefonu. ok iedod ar un džeks sāk spēlēt spēlītes - tai laikā kautkāds jaunais modelis tas bij. pēctam atvēzējas itkā liktu mūsējam, bet nu saprot, ka ir 5x lielāks un vienkārši paķer vagu. lol -pēctam dažas citas urlas viņu gāja meklēt un atsita. P.S bet tas bij tik rēcīgi. mēs malā sēžam, skatamies, un rēcam vnk part to, ka šis iedeva šim telefonu. tajā brīdi, kad nospēra īs vēl pasaka ''ē'''klusiņām. Edited July 1, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 čau! skatos, ka tev neiet dzīvē, bet par tevi vēlāk. tātad čalis izsūdz bēdu, bet te, laba vēlējumu vietā, mazie pūkainīši sarakstījuši kaut kādus atmiņu stāstus, par kuru patiesumu es mazliet šaubos, un vēl kāda cita agresīvāka pūka jau veido grupējumus, kas tuvākajā laikā siros pa vakariem. tas viss tā tiešā saistībā ar naida kurināsānu, laikam "Palaidnības" diskusijas uzpeldēšanas iespaidā. ieteikums ir nerakstīt šos atgadījumu un sava viedokļa kopīgos savārstījumus, no tiem, ko jūs esat spējīgi izspiest, nevienam jaukāk nepaliks. overmind, nu, uzzvani draudzenei, nekad neko skaidri nevar zināt. pārlieku galvu arī nevajag kūpināt, var gadīties, ka viegli palaid garām ko vērtīgu. bet tagad nenopietni, piekrītu par nazi, tādu vajag. bet tad nestaigā bezdarbībā un nestaipi krānu, aprodi ar ieroci un pavicinies brīvā laikā. jēga pameklēt youtube īsfilmas par naža tehnikām. lai tev labs laiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 1, 2008 Author Report Share Posted July 1, 2008 Labi ka nav vizsmz kā pagājušo gad, kad dabuju pa bieti ar beiseni un stekiem, labi ka vispār izdzīvoju, laikam stiprs ķobis. http://www.apollo.lv/portal/fun/1812/articles/32200/0 Tādā situācijā ka tu esi pret baru, domāju labāk ir gāzes pistoli, ko ta urļānu baram kas tevi ielenc izdarīsi ar kautkadu nazi (javien protams tā nav katana). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Vel kadu nodurs... Gazi var nopirkt sautuvees viena tada ir netalu no olimpijas... pats pirku pa 2.50Ls vel nav sanacis lietot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 1, 2008 Author Report Share Posted July 1, 2008 (edited) Ā, jā. Atļaušos pieminēt ka tajā āgenskalna parkā ir viens nodurts un viens nošauts āā + tur blakus vēl ir narkomānu rehabilitācijas centrs.. Jauks rajons.. Edited July 1, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Gāzes pistole ir galīgi garām, ja zini, ka ar rokām netiksi galā vienīgā iespēja ir mēģināt ņemt kājas pār pleciem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Overmind, būs labi, tik skaties ka seja nesapampst tā vairāk. P.s. Atceraties, ka guļošu pretinieku sit tikai pilnīgi mīkstie un dauņi! Nākamreiz kad kaujaties, atceraties ka sitot guļošu jūs sevi padarat par nožēlojamu niecību Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 tie6i ta es ar uzskatu ka telefons i suds salidzinot ar veselibu bet menti ir tadi bremsez kad vinjus nevajag vinji vinmer ir klat Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Overmind, gan jau viss atkal ies uz labo pusi btw.tā jau arī nevar ka tagad urlas staigās ar gāzes pistolēm,gāzes baloniņiem kautkādie elektrošokiem.Tas vienkārši nav normāli tur jau nav padomāts pats ienadnieks to pašu iegādāsies un to izmantos ļauniem nolūkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Vecit,palasi remonts manu raxtu,man arii vakar tas viss notikaas Vakar laikam bija kaada nelaimiiga diena!Es arii mierinos ka trakak vairs nevar buut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Gazes pistoli nevajag pirkt, jo to var noturet pa istu un izvilkt pretim savu isto un iepilit tev ta, ka maz neliekas (tjipa cauruma vedera nav patikami). Gazes balonini ari ir loti ok! Un mukt ir viss forsak! Karoce - nak rudentinis, bus barga ziema! Celtniekus firmas atlaiz, valsts ekonomika iet dirsa, naftas cenas iet debesis! Gaidat suuurus laikus! Overmind - tad tu aizgaji pie arsta vai nee??? anyway - nedzer rugstosu alkoholu tagad, lai viss labi sadziiist! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 (edited) āā + tur blakus vēl ir narkomānu rehabilitācijas centrs.. Jauks rajons.. arkādijas parkā,vai pie māras dīka ? nu tur man pirms ~2gadiem atņēma bmx,es vnk braukāju,pienāk klāt 2 urlas saka kko pa krieviski,es saku ''ja neponjemaju po poccku'',viens pidars izvelk nazi,es saprotu ka labāk tīties,bet ritenim jau nav tā ka iemīsi pedāli un viņš aizlaidīs uz 100km/h,jāieskrienas tak,es jau sāku mīties ar viens man pieskrien priekšā,otrs no aizmugures vnk iepiš pa muguru,es uz asfalta bļe nogrūzts,viens pidars uzkāpa uz pegām un otrs aizveda.. psc čist būs jānopērk gāzene. Edited July 1, 2008 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gimp Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Man vairākas reizes ir mēginājuši apzagt, bet visas reizes man izdodas aizpist kur kājas nes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Eu man arii ir tie chigaani aka Rumaanji piedaavaajushi to kulonu Situaacija taada: Pienaak 2 un saka ka ir no rumaanijas un nevar atrast celju uz lidostu. Es pastaastu kaa tur tikt un shis man iedod rokaas kulonu, jo itkaa vinsh miil Latviju un vinjam sheit loti patika. Uz ko es atbildu "Tak prosta?", vinsh "Da tak prosta, toka dai hotj paru santjim na dorogu". Tajaa briidii es uzreiz sapratu ko vinsh grib, atdevu apakalj to suuda kulonu un aizgaaju prom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 kā divi tupeļ motors ir labākais variants šajā gadijumā,ja paveicas un pakaļ neskrien kads Olimpiskais čempions vieglatletikā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Jo man ir bieža pastaigāšanās pa vakariem, tapēc labāk šito mantu iegādāties. Gandrīz jebkurā makšķernieku veikalā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Un ko Tu ar gāzeni izdarīsi?! Cip iebiedēsi? lolik... Lai ko tādu pirktu jābūd atbildībai un prātam... Vienalga grūti būs pierādīt, ka Tu pirmais neizšāvi... Jo no tā varbūt smagi miesas bojājumi un no tuvumu nežēlīgi apdegumi... Labāk iztikt ar asaru/piparu gāzes baloniņu... Pēc paša pieredzes: Asaru - acis diezgan traki grauž, tās, protams, paliek sarkanas... Diezgan ilgi nevar normāli mirķšķināt... Piparu - ja tiek vēderā - nu ir dir$ā, sāk dedzināt nenormali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Kura no tām abām īsti ir labāka? Itkā sakot ka no tā piparu gāzes baloniņa labāks effekts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Tiem, kas ir pamatīgi iedzēruši, asaru gāze neiedarbojas tik stipri... Piparu gāze ir smirdīgāka un vēl oranž\a krāsā Uzskatu, ka piparu labāka... (abas esmu izmēģinājis palūdzot draugu palīdzību to iepūšanā XD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Nesist guljoshu? yeah right. Ja man kads kasitos klat es iepustu seja un sparditu vinju. Tak reali padoma logjiski vinji dara tieshi tapat + baraa! Un uz ielas kada starpiba gulj vai negulj. Ja gulj tad pats vainiigs ka mikstais esi un guli tad logjiski tevi nosparda. Ja nu vinsh pieceljas un izvelk k-kadu hujnju no kabatam? a ta tu vinju nospardi un lai vinsh urinee asinis un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lii. Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 (edited) tjipa peinaca bratellas un piedavaja kkadu kulonu davana, tjipa shie no gruzijas.. nu es ljavu turpinaties teatrim, kamer shie jau mana maka sakal ist ieksha tad gan vienam ieraveju kartigi pa presi un otram pa dullo, paveicas ka pieskreja pazistams dzheks un palidzeja jo viens chava, no bauskas autenes( tas ar liiko degunu) izvilka nazi .. blja kopsh tal aika es vinjus lenu garu mediiju un tev iesaku pacelt galvu, ja vien kakls nesap un lenu garu atrast, gan jau izdosies! Kas izvilka nazi draugs vai kk losis? ja no bauskas iztāsti jo Bauskā necies urlas! visas urlas baidās nkāt arā jo zin kad atrausies un bauska gopstopi nenotiek ja notiek tie tiek atrasti 10 min laikā kr4 bauska tāda vieta kur urlas nevar parādīt savu atraujas pa pierei ivens un div Edited July 1, 2008 by Lii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Nopērc gāzeni, pielabo un liec iekšā lodes ar skrotīm, pienāks kāds klāt, prasīs mobilo vai maku, izvelc pistoli un ielaid skrotis vēderā, vai kājā un leita darīta, pārējie, ja būs vairāki aizbēgs, kā mēs visi zinām, urlas baros jūtas krutas, bet, ja viens krīt pārējie laiž prom ko kājas ness... Esmu ievērojis interesantu lietu, ka bari ar urlām met līkumu bariem ar letiņiem, laikam jau pārāk mīksti, lai stātos pretī vienlīdzīgā skaitā... Tas ar "rumāņiem" ir piedzīvots atšūt viegli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 (edited) Tas ar "rumāņiem" ir piedzīvots atšūt viegli... tikai uzmaniigi ar to paartaisii6anu.. viendien seezham makjiitii tie6i 4omam bija liidzi taada partaisita gaazes pistole. makjiitis jau skaitijas sleegts, bet caur pazistamiem tikam iek6a. nu vot peek6nji pistole kriit un dzirdu 6aavienu, visi cilveeki sastingst (mees, kaadi 10 cilveeki, un kadi 2 mc darbinieki). nosakuma paskatos visi dziivi, tad 4oma (kuram piedereja pistole) meitene pieceljas un no dibena asins strulja.. beigas protams viss beidzas labi, bet tomer ta lode izgaja cauri kreslam, dibenam, un slimnica vinu no vedera iznjema. ta ka skataas, partaisit pistoles ir pat ljoti nedro6i, pat biksees var iz6aut.. Edited July 1, 2008 by Don Bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 vot vot, šitos pidarus vajag atdauzīt tā, lai nekad mūžā vairs nevienam nepišās klāt, citādi būs tā, ka vecis rīt atkal kādam ar savu nazi pisīsies klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts