JimBugA Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 (edited) Karфcз tв! Mani atlaida no darba! Ja iedos avansu bырu ja nз, tad aizтemрos naudu! Ja neviens neaizdos, nebырu! Зrik, Tev es paziтoрu piezvanot! Atvainojos par gramatiku, nenormвla poha Edited August 9, 2008 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 atlaistais Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Same shit! Kljuushu par krusteevu ! domaajam ka uz kaadu stundu vai divaam tanii 23 piebraukshu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 (edited) Tiko saku apsvert domu vai vaig braukt uz GIGN... tiri norm nauda izies ! Tad labak Pa to naudu noperku ieroci un saksu rakt meza bunkurus un klusu par partizanu !!! Saksies KARS Bitit matos nevaru ieroci atrast ! Mby kads tirgo ! P.S. GIGN 08 tomer busu... Macho: sarakstam pievieno "Sidney" !!! Edited August 9, 2008 by HUSEINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 ja shonedeelj dabuushu kaadas haltuuras, kur naudu var normaali nopelniit tad buushu, ja kaadu tas vsp interesee XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Mby kads tirgo ! tu tikai liidzi nenjem, ka to izdariji pagaishgad Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 viņam šogad pat dakšiņu līdz neļaušu ņemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Plikais es panjemshu rokasdzelzhus lidzi,ja nu kas lai shamo pie koka piekjedetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Izskatās, ka daži braucot uz gign tusu , gatavojas kā priekš strelkas. Nē, nu maybe vnk jūties kruts, ja gāzene pie sāniem.. Smiekli nāk. Cilvēki uz turieni dodas ar domu - labi pavadīt laiku, ja tev ir kaut kas cits prātā, tad labāk nemaz nebrauc ,visiem būs tikai labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Cilvēki uz turieni dodas ar domu - labi pavadīt laiku, ja tev ir kaut kas cits prātā, tad labāk nemaz nebrauc ,visiem būs tikai labāk Pilnigi piekritu... Es ari varu kadu nopietnaku ieroci panemt lidzi, bet vai no taa es bushu krutaaks? Nee, izskatiishos peec konkreta slabaka, ja janesa tadas lietas lidzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 njemiet liidzi pukjes kaadi ierochi Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Nevis pēc slabaka, bet pec idiņa, kas uz tusiņu, kur apgrozās "sava" komūna, ņem līdzi visādus sūdus Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Da koka rungas turpat mezhaa varees sadabuut Nee nu es vismaz braucu lai kartigi ietuseetu un atpuuustos kaut kaa savadaak,nevis kaa parasti,un iepazitos ar cilvekiem,kurus sen jau gribeejaas iepaaziiit Vai ne Eziiit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Huseins bija gaazeni panjeemis liidz pagaashgad? 0_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 k-kas tāds bija a kam negadās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Gudri! Ko lai saka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 HUSEINS killers, mazliet paarspeeleesies pirms tusa cs un kad sadzersies veel atklaas uguni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 nee nu vo blja zin ja es nezinuatu ka man 5 kilometru apkartne ir draugi, dalju no komuunas pazistu es ari njemtu liidzi.. jo kas zin tadam biifam aiziet mortal stails un ko tad nabaga huseins var izdarit.. cik jeeli. protams zinot ka vis ir mierigi ( ak biif) es nekad vairs nenjemshu. bet atceries ali ka izgaja tev jaungada nogale.. a ko tu zini ka kadam neaizveras.. bet no otras puses. vai tadi cilveki brauc uz pozitivi noskanjoto pasakumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Nu jaunajā gadā čalis bija širminieks, bet neba tapēc es tagad staigāju ar gāzeni, beisboleni pie sāniem un kaujas nazi kabatā... A runājot par biifu , padomā kādēļ tas viss notika. Tieši, ja viņš piekodīsies un sāks ar viņu plātīties, var atrauties smuki. Principā, es ieteiktu tādiem cilvēkiem nemaz nebraukt un nebojāt pasākumu sev un citiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Iztiksim labaak bez vardarbiibas, kas grib karot, lai dodas uz Gruziiju paliigaa Gruziinjiem! Cerams kad buus forsh pasaaciens.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 A runājot par biifu , padomā kādēļ tas viss notika. Tieši, ja viņš piekodīsies un sāks ar viņu plātīties, var atrauties smuki. Principā, es ieteiktu tādiem cilvēkiem nemaz nebraukt un nebojāt pasākumu sev un citiem agree. bet nu tomer tu zini ka ja cilvekam ir vajadziga ja nu nep arakuma, tad kaut miera sajuta un to vinsh nemak nodroshinot kaut vai drosmei iedzerot, tad tiek iegadati shadi ierochi, bet nu enivei nevajag te neko taadu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Da ko jus... nekas man nebus lidzi ! Vsjo pukjom Nja,bija pagajuso reizi lidzi,bet vaitad es izvilku,platojos u.t.t viss bija kartiba iznemot ka neatradu celu sakuma un man krita virsu sunis ! XD Protams Guudigais ka braucu tada pasa iemesla ka tu ! Atpusties un satikt GIGN sejas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 vot bļa, ja Tu nebūtu izkāpis pusceļā no autobusa lai pačurātu un pēc tam to autobusu nokavējis, nebūtu nekādi suņi krituši virsū Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Nu ja kādam aizveras, tad ir pārējie, kas var palīdzēt nomierināt. Nav jau tā, ka visiem aizveras un vienam nabagam brūk virsū - Resident Evil variants Labi, kapēc vispār tiek iejaukts negatīvisms šajā pasākumā ? Kāds vēl sabīsies un nebrauks. Viss būs čikiniekā Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 pistoles, granātas, koka vāles? viss es nebraucu.... neredzēt jums alu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now