Outlawz Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 pēc Jāņiem? kaut kā vairs nē. bet nu atbrauc gan. nav jau tik traki, daudziem tak ir draudzenes, gan jau ar pāris puiškāniem spēsi tikt galā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 (edited) okii es Tev publiski atvainojos par jaanjiem, bet pati pat' nebiju uz jaanjiem maajaas, biju Liepaajaa.. p.s. Tu diez gan shaubiigi izteicies par to braukshanu,un to ka worms kaut ko bremzeejot, vai negribot braukt, nu kaut kaa taa.. un nevajag visu uztver tik nopietni .)) Edited August 7, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Dimantiņam tika aizsūtīts info par pasākumu. Vēl viens te teicās, ka ar Dimantiņu runājis. Tad jau redzēs. Ja gribēs, pati sakontaktēsies, nevienu aiz ūsām nevilks uz turieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Viņai ir ūsas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 (edited) Visaam sievieteem ar laiku saak usinjas augt P.s. IECHEKOJAT : http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...7555&st=210 Edited August 7, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 kūūūūūūūūūrā vietā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 nezinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 p.s. raxta mans draugs (VNK draugs) juus gailji, nav Aldai nekaadu uusu, zaibalji dziit zosis, ar cienu_ Romaans. p.s.2 ja kaadam ir veeleeshanaas personiigi dzirdeet viso ko ieprieksh lasiijaat, mekleet draugos http://www.draugiem.lv/friend/?1404761 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 juus gailji, nav Aldai nekaadu uusu, zaibalji dziit zosis, ar cienu_ Romaans. p.s.2 ja kaadam ir veeleeshanaas personiigi dzirdeet viso ko ieprieksh lasiijaat, mekleet draugos http://www.draugiem.lv/friend/?1404761 wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 man lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 baigais spams te aiziet, jāsāk vārnas dalīt būs laikam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Jeb zem kadas priedes palien pa nakti Tieši zem ērcēm būtu forši Ideāli jau būtu kādā ūdenstilpnē uz piepūšamā atlaist. Varētu uztaisīt pāris komandas un taisīt plostus. Vot arī tiem, kuriem nav, kur gulēt, būtu, kur gulēt. Labi, labi, man vakara murgi nāk jau virsū. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Ideāli jau būtu kādā ūdenstilpnē uz piepūšamā atlaist. Varētu uztaisīt pāris komandas un taisīt plostus. Vot arī tiem, kuriem nav, kur gulēt, būtu, kur gulēt. Labi, labi, man vakara murgi nāk jau virsū. nu ja tu man uztaisiitu to plostu + uzceltu telti uz plosta, tad es 100% buutu pasaargaata no jeb'kaadaam neveiksmees Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 ja neskaita haizivis un pamošanās tālu prom no civilizācijas, tad viss būtu ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 a kaa no shii: manaami iereibusi izeltos no telts un iekristu udeni, un alkohola iespaida apjuktu un nosliktu? :/ tad jau labaak uz zemes ar erciteem kopaa jaatsauc ercEE (vai kaa pareizi rakstijaas), lai savalda savus biedrus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Ja es dabūšu mašīnu, tad ieradīšos visdrīzāk 6dien pa dienu vai uz vakara pusi. Man vajag džemperi, dyversant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nedabūšu, tad - nu ja kāds mani tur aizvedīs un atvedīs, ta būšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 juus gailji, nav Aldai nekaadu uusu, zaibalji dziit zosis, ar cienu_ Romaans. p.s.2 ja kaadam ir veeleeshanaas personiigi dzirdeet viso ko ieprieksh lasiijaat, mekleet draugos http://www.draugiem.lv/friend/?1404761 Nē nu tas jau ir unikāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Alise, labi, ka mēs runājām par tevi ahahahah, lolita mēs vienkārši piedūrāmies par fuj1tsy tekstu par dimantiņu , cik zinu arī viņai nav ūsas p.s Uz Romānu labāk neskatīšos, es zinu tas bija slēptais veids kā viņam popularitāti palielināt, pēc tam liks arī galerijas pasūtīt un statistikas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 gjeniaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 zajebaļi dirst, vienkārši aizbrauciet, esiet un miers. Ņehuj daudz teoretizēt par sūdu. To varēs darīt pasākumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 'par sūdu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 dimantinjam es personiigi pazinjoju jau pirmaja diena gandriz kad shic pasaakums tika nopupularizeets ( pareizi? ) blja paalis wtf karoche aa autobus ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 burvīgi. kaut kad nedēļu pirms šī sūda (respektīvi nākošnedēļ) būs jāapzina (jāaicina mircā or something) visi braucēji ar autobusu, lai var saprast cik tad beigās viņu ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 100% nezinu, tomēr vai būšu, ģimenes pasākums 'n šit, moš paveiksies un tikšu, so tuvāk nāks, tad redzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now