dyversant Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 hmm.. vai tiesham jums svarigakais ir chikas un saidbuubi? ( dievinu shito) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Nē, nē, tā tikai tāda ekstra Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 hmm..stojit podumatjtjtjtj.. varbut kadu chiiku atvedishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Paķer 2vas priekš manis! parādā nepalikšu! $$$ bling bling! vienmēr ir gribējies nokniebties ar 4trām vienlaicīgi! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 hmm... nu sava zinja esmu biskjit atpalicis pedejo chik zinja, bet varbut sievai bus kadas labas draudzenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Tā jau mūsdienās ir - vienīgā puse, kurai drīkst būt draudzenes, ir sieva Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Blin, kas notiek ar to gign busu, buus nebuus, kad kur cikos ? Ja shitaa vilks gumiju vares sviitrot araa mani, pats dabuushu transportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 da bljin rita jums pateikshu kas un ka un cik ljoti precizim tik noprecizejam davai. tatad 22. augusta 15.00 riigaa, pie autoostas kanala puse . 16.30 apmeeram Autobus jus aizved pie manis 24. augusta 16.00 autobuss ir pie manis tur, un 17.schem to jus esat riiga pie autenes. emairait"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 o bļē, cik īsa darba diena man der. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 man der. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 uuu, kas te piedavaa beibiites vest var pakert vairaakas un smukaakas (es dikti izveeliigs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Es ar savām 4trām padalīšos ar tevi! Tās divas, ko Diversants atvedīs, tās tu točna varēsi arī pad#$@%. Beefs var pakert vairaakas un smukaakas (es dikti izveeliigs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 diviiti un kaa ar cenam,tur bija? Cik kopa izmaksaa tur atpakalj?Uzprasiji vai par to ka vinsh brauc atpakalj arii pleesh naudu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 tatad 22. augusta 15.00 riigaa, pie autoostas kanala puse . 16.30 apmeeram Autobus jus aizved pie manis 24. augusta 16.00 autobuss ir pie manis tur, un 17.schem to jus esat riiga pie autenes. emairait"? ideāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 shodien visu jautashu un siiki noskaidroshu, bet cik sapratu tad 0,7 cena ir iekljauts ari atpakaljcelsj Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 tikai nez, vai mums svētdienas dienā tur līdz četriem gribēsies tik ilgi palikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Tam var peikrist jo tie kas nav no Rigas tiem vel uz savu galu bus jakrataas Bet mana gadijuma man ir Liepajas automobiilis,mani tas nesatrauc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Ļoti liela varbūtība, ka es šogad nebraucu, tāpēc tiem, kas domāja braukt kopā ar mani, drīzāk vajadzētu sākt domāt par citiem transportēšanās veidiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Izņemiet mani lūdzu no tā saraksta jo diez vasi braukšu. Pladies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 mīslis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2008 Author Report Share Posted July 20, 2008 Kas par lietu? Un to gignbusu vajag piektdien vēlāk un svētdien ātrāk. Piektdien - darba diena tomēr un svētdien nezinu vai tolks tur nīkt līdz 16:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Ai, visādas figņas ar naudām sanākušas. Varbūt izdosies aizbraukt, varbūt nē. It kā jau var pie kāda ielīst mašīnā (worms kaut ko teica par brīvām vietām ) un dzert worma uzlikto bezmaksas alu par spites kompja uzvarēšanu. Varbūt ka tik traki nebūs un varēšu braukt. Viss atkarīgs no notikumu attīstības laikā līdz tusa norisei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Nu ja ir kāds kas brauc caur tukumu un var mani paņemt tad rakstat mani iekšā. Ja nav tad uz jautājumzīmes Nauda nav problēma... Varu arī nedaudz samaksāt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Nu okej,diemŽēl sanāk tā, ka laikam krītu ārā no šī saraksta, lai gan īsti negribas, jo vienkārši šobrīd tēriņi pārsniedz finansi pieejamo (paša) un tā jau nākas no seņčiem kautko ņemt, so laikam izlaidīšu šo pasākumu, ja gadījumā kas,tad aizsūtīšu macho PM, lai piemet back mani sarakstā, bet nu fakts kā tāds - pagaidām visi pasākumi notiek pārāk bieŽi, lai uz visiem tiku, ja šogad nebūšu - nākošgad centīšos noteikti un jā - vēl viens sīkums,ka sāk rasties iespaids, ka kāds mani tur īsti negrib redzēt, bet nu tas tā. Ta jau redzēs. so,pagaidām varētu mani tomēr izdzēst: 63. /x/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Jā, noteikti aizsūti macho pm arī tad, ja tomēr izdomā par 100% nebraukt ā un par to, ka negrib redzēt - saproti, ja kādam kāds nepatīk, tad var ar viņu nekomunicēt un izvairīties, tā vietā tusēt ar cilvēkiem, kuriem tu liecies sakarīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now