HUSEINS Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ta... Nu itka ir Es,plikais, ( Šoferitis [ neitrals no gign,tikai soferis,] or mans bralis vedis <Sidney> ) tatad kopuma esam jau 3 ! turpmak pa sito temu PM ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 4uwi neraudi varu tevi panjemt ar visam paunam, bet tikai uz vienu galu, jo nakti vai drizak uz rita pusi braukshu jau atpakal. Ka sacits izspiedishu rokas un ataa. ps who da hell is littleangel !? ps or Dr Pain mok tu gribi aizvest mani ar savu turbomobili uz turieni un apreibushu atkal vest atpakal no rita Tapat kaa pagashgad un pec tam maukt pa rigu pretejaa virziena pa vienvirziena ielu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 littleangel ir reģistrējusies šajā forumā gadu pirms tevis, mahmed baigā tusētāja enivei - nafig tu tikai uz vienu vakaru? mīkstais? Uz pasākumu nav jābrauc atrādīties, bet gan forši pavadīt laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 ps who da hell is littleangel !? ps or Dr Pain mok tu gribi aizvest mani ar savu turbomobili uz turieni un apreibushu atkal vest atpakal no rita Tapat kaa pagashgad un pec tam maukt pa rigu pretejaa virziena pa vienvirziena ielu tas buutu baigi zbis, Tu tur pat kkur Brasaa dziivo?! Tikai es piss kaa es 1pats atpaklaj atkuultos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 atpakaļ jau visi barā ar busu var braukt. tā notika pāgājušajā reizē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 tā notika pāgājušajā reizē. es ceru.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
littleAngel Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Buus jau jaaatziistas... Es esmu uusains baikeris. Izskatiigs Man ir labas aadas bikses, if u nov vat ai miin.. Un policistu brilles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 jāsāk taisīt dalībnieku sarakstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Alvi, ceru, ka šogad tavu mašinu nebūs jāstumj ārā No Rīgas iet autobūzens uz to vietu? Ja paspēšu nolikt tiesības varēšu arī kādu paķert, bet tas vēl nav zināms Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Neuztraucies, nebūs jāstumj, jo es tagad ar quattro pārvietojos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 4, 2008 Author Report Share Posted July 4, 2008 vari šai sakarā editot pirmo postu vispār. littleAngel - (es tevi kādreiz dzīvē šitā uzrunāšu ) - tad tu pieraksti blociņā ja, ka tev ir obligāti apmeklējams pasākums 22-24 augustā? Un paņemšu Village People disku. Izskatās, ka tev viņi patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 uzpimpoju pirmo postu ar dalībnieku sarakstu. tie, kas zin, ka būs un nav iekļauti sarakstā, postojiet zemāk "ES BŪŠU!" tie, kas ir sarakstā, bet zin, ka tomēr nebūs, postojiet zemāk "ES NEBŪŠU!" tad nu mēs iegūsim nelielu skaidrību par to ar cik cilvēkiem rēķināties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 4, 2008 Author Report Share Posted July 4, 2008 Pieliku arī wormu un spiti, jo viņi tāpat kā es ir gign pasākuma neatņemama sastāvdaļa Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 tie, kas zin, ka būs un nav iekļauti sarakstā, postojiet zemāk "ES BŪŠU!" tie, kas ir sarakstā, bet zin, ka tomēr nebūs, postojiet zemāk "ES NEBŪŠU!" tad nu mēs iegūsim nelielu skaidrību par to ar cik cilvēkiem rēķināties. VAPROS TAKOI ja tev uzmestu cilvēki pa latiņam, paņemtu savu garšīgo gaļu līdz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 ja tev uzmestu cilvēki pa latiņam, paņemtu savu garšīgo gaļu līdz ? Vai mezhas cuukas galja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 bļa, tas bija pirms gada. Un tā nebija cūka. Man šķiet, ka tā bija vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 ja tev uzmestu cilvēki pa latiņam, paņemtu savu garšīgo gaļu līdz ? nez, īpaši negribās pa autobusiem spaini staipīt, bet vēl jau ir laiks, izdomāšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Mmm...nu es jau saku, ja pains brauc un atkal nekoz , bet es varu kost Tad viss ir kulle , bet taa nee, es laikam par vecu, lai kratitos ar tiem busiem un mocitos lolo, japazvana mosh klientam, vai shamejais nevelas pievienoties ps btw Benar panjem manu diplpmu lidzi bus pagajis akurat gads kopsh tu man vinju ved Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 4, 2008 Author Report Share Posted July 4, 2008 lol, tak var sarunāt noteikti mašīnu, kur probza? es atkal nezinu kā mums būs šogad ar gignmobīli, jāuzprasa peinam, kad šis atgriezīsies no ārzemēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 es atkal nezinu kā mums būs šogad ar gignmobīli, jāuzprasa peinam, kad šis atgriezīsies no ārzemēm. apziņo krishu un EDDU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 es atkal nezinu kā mums būs šogad ar gignmobīli, jāuzprasa peinam, kad šis atgriezīsies no ārzemēm. ja nebūs, kratīsies visi uz bausku ar autiņu , un no Bauskas līdz turienei gan jau atradīsies pāris mobīļi kas izvadās Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 (edited) sarkanbotiite arii var ierasties? vienu gadu esmu izlaidis, bet nu jau atkal uzjundii atminjas Labots: huh, ku neveikli tikko pamaniju, ka jau samurays mani ielicis značit nav variantu man nemaz Edited July 4, 2008 by redboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Kur min0ritys ar slow handi un Sharinganu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Nebrauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 forshi! 8 cilveekus no 40 +- zinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now