Iemaciet_spelet Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 Nevarēju noturēties un izdomāju, ka šeit kaut ko vajag ierakstīt! Vakar macho nodevu personīgi, cik man tas bija iespējams, bet ....... Tātad vajadzētu tik skaidrībā ar ŪBER adminiem GIGN, vakar spēlēju ap 12 dienā ( jo ātri skola beidzās) un skatos, ka pazīstami tik kādi 3 - 5 nick'i! Es sāku spēlēt, ko redzu : "Kādi 6-8 spēlētāji aizrautīgi di** pa mikrafoniem uz citiem spēlētājiem", serverī bija pokor, viņš vienam uzliek votekick, bet tas jau pēc 1 min ir atpakaļ un di** tālāk! Tad man rodas jautājums, kur ir visi tie jūsu daudzie, krutie un apdomīgie admini, ja pa dienu GIGN ir tāds haos, ka ..... Es iesaku apdomāt, kam tiesības apgriezt un kam papildināt, jo pa dienu ir tikai daži admini, kas ir ar komandu xk, piemēram, Bijach, maybe vēlkāds! Saprotu kad tiesības dodiet tad, ja ir liels online time, normāls kex vispārībā, utt, bet jūs laikam neesiet iedomājušies par to, ka to online time visi krutie admini savāc pa nakti vai pa vakariem! Pa dienu admini nav vajadzīgi!?!? Iesaku GIGN memberiem padomāt, piedomāt pie šīs lietas un kaut ko darīt! Sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 taws topix kaa sauciens tuxnesii peec paliidziibas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 tauta, ja jums butu steam, varetu visiem laundariem uzlikt MUTE bet no-steam to var tikai loti reti kuram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 Izmantoshu iespeeju un pasuudzeeshos shajaa topikaa. admins bot1k nenormaali lamaajaas un visus nodirsh peec kaartas, kas nespeelee taa kaa vinsh grib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mahmed Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 nu bet shamejasi jau tiri pareizi arii runaa...ka visi nu tad tikai novacas pa vakariem kad pilns sevaks un var mazliet pazimeties ar savu vareshanu un krutumu...krutometrs tad ir uz 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 tauta, ja jums butu steam, varetu visiem laundariem uzlikt MUTE bet no-steam to var tikai loti reti kuram Katrs jau var izmantot - Voice recieve volume 0. Un tad nenaksies klausities visadu shitu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 man jau configaa uzlikts .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 Katrs jau var izmantot - Voice recieve volume 0. Un tad nenaksies klausities visadu shitu! ..vai arii voice_enable 0 anyway jau pub'aa pa to mic neekaadu teamplay nevar sabiidiit.. taakaa man vinsh staav izsleegts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 nez vai citiem ta ir, bet kad es uzlieku voice_enable 0, tad man pati skanjas CSam 4reiz klusaka paliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted November 27, 2004 Author Report Share Posted November 27, 2004 Katrs jau var izmantot - Voice recieve volume 0. Un tad nenaksies klausities visadu shitu! Sāksim ar to, ka priekškam man tas jādara, jo ja kāds normāls keks grib pateikt kaut ko normālu, (kā spEEdy to dara dažreiz esmu pamanijis, ka viņš aztec'ā pasaki vado, ķipa lai sedz ūdeni) tad sanāk kad es to nedzirdēšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 pa dienu ir public access, vakaraa ir REG only. taatad... kas ir prioritaate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 28, 2004 Report Share Posted November 28, 2004 pa dienu ir public access, vakaraa ir REG only. taatad... kas ir prioritaate? Aaa.. tad sanaak , ka pa dienu gign ir haoss serveris , bet pa vakariem tikai iestaajas normaalas speeleeshanas iespeejas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 28, 2004 Report Share Posted November 28, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 28, 2004 Report Share Posted November 28, 2004 Aaa.. tad sanaak , ka pa dienu gign ir haoss serveris , bet pa vakariem tikai iestaajas normaalas speeleeshanas iespeejas... pat ja taa buutu tad kur probleema. Pa dienu citas lietas jaadara ~_0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 un latvju inteligjencei darbs vai skola parasti iet tieshi liidz pieciem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 ej guleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 bet kad sanaak speeleet pa dienu ,nav nemaz taads haosa serveris ,bet tikai dazhreiz adminu pietruukst..and that's all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now