KlumpaHLTV Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) TGD ari shitas TOPIC ir. Nesen es uz halavu uztaisju vienu TOPIKU par 1 Filmu (Wrong II Turn). Daudzi cilveki atsaucigi bija un rakstija savus komentarus par to Filmu ,bet tad saka runa iet par OTHER Filmam un komenteim ka patika/nepatik ,nu TPC es izveidoju sho TOPIKU laij cilveki varetu kadu Filmas nosaukumu uzrakstit sheit un parunat vaij ir verts vispar skatities 1. Noteikums - Vienigais ko jums vajadzetu izdarit ir piemest klat Filmas Traileru kuru var atrars Google.lv vaij Youtube.com ,bet ja nav tad metata ta pat ieksha Mana 1. Filma kuru es iesaku noskatities ir - Wrong II Turn jo specifekti tur ir vnks perfekti un baismigi ari ir ,neka 2007.Gada Filma Trailers uz Wrong II Turn - http://www.youtube.com/watch?v=w0wGyR30b0s - C00L a LIke Mana 2. Filma kuru es atkal iesaku ir The Hills Have Eyes II - Paldies LAVRx ka izlaboji manu Kludu . Trailers uz The Hills Have Eyes II - http://www.youtube.com/watch?v=sGemchnSCTc...feature=related - C00L a LIke Edited June 10, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Bļaģ, tu vari rakstīt neizceļot beztēmā vārdus boldā (un citā krāsā)? Paldies! Lai nebūtu offtopiks iesaku noskatīties: Private.Mother.And.Daughter.Anal.Vacation.XXX.DVDRip.XviD-FLESHLiGHT. Treileri nelikšu, jo šeit vēl visiem nav 18. Edited June 10, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Labāk būtu, ja viņš vispār nerakstītu, vai paņemtu latviešu valodas privātskolotāju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Lai nebūtu offtopiks iesaku noskatīties: Private.Mother.And.Daughter.Anal.Vacation.XXX.DVDRip.XviD-FLESHLiGHT. Treileri nelikšu, jo šeit vēl visiem nav 18. Ne sory man iepatikas tapat ka Dr.Pain Kopsh kura laika P0rn ir Filma ? ja es k.ko nejaucu Edited June 10, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Dr. Pain raksta boldā un sarkanu VISU tekstu. Nav stilīgi kopēt Dr. Pain`u. Un kāpēc lai gan pr0n nebūtu filma? Definē jēdzienu filma. edit: Edited June 10, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Vaij TaD P0rNo nava filma? EdIt:Javc gan Edited June 10, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) kas tad tas ir pēc tavām domām ??? dziesma ? EDIT : dang ashuļi Edited June 10, 2008 by mader Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 turpina cash`a iesakto "Real.Female.Orgasms.8.XXX.DVDRiP.XviD " Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Nu lab jums taisniba cash^ - Ja vel 4ikstesi rakstishu par spiti vel vairak !!! var redzet ka vergs.lv nav nezinama adrese - novijas ir redzeta Edited June 10, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Jo vairāk tā rakstīsi, jo ilgāk atradīsies atvaļinājumā Edited June 10, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 zb, normāls topiks uztaisīts un baigā jēga tagad piesieties par to rakstīšanu. Lai raksta, kāda jums šķirba? Btw, tiešām forša filma ir Hot Fuzz. Tīri rēcīga un aizrauj, sākums nav diez ko interesants, bet pēc tam sākas action . It kā treileris Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 a kādēļ iepriekšējajā topikā to nevarēja turpināt? ķip tagat būs foršāks bazars, jo ir jauns topiks? turpinam bazarēt pa veco topiku. btw tāpat ir gana daudz vietas, kur var tiešām bezjēgā spamot, kā video un nakts/rīta topikos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Btw, tiešām forša filma ir Hot Fuzz. Tīri rēcīga un aizrauj, sākums nav diez ko interesants, bet pēc tam sākas action . It kā treileris Hot Fuzz ^^ ta Filma ir vnks perfekta komedija par genija policistu es to filmu noskatijos kadas 10 reizes aceros 1 labu vietu kur dzeks prasija par ieroshu atlauju a pec tam uzgaja arteleriju + tam 4alim ir velveina laba Filma Shaun of The Dead. Traile - P.S. cash^ okidoky Edited June 10, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Hot.Pussy.Go.Wild.4.XXX.DVDRiP.XviD Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 hot shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 labaak neko neraksti par spiti- worms tevi izbanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 (edited) Iesakat kadu labu komediju vaij ari melno komediju tadu kur var pamatigi parekt Edited June 11, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 es iesaku filmu Control (2007 gads) Stasts par Joy Division grupu un solistu. Iesaku orginalvaloda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Nu ko asāku izjūtu cienītājiem, nezinu vai filma tiešām mūsdienās vēl pieskaitāma šausmu filmām (mūsdienu šausmu filmas drīzāk atgādina Šurika piedzīvojumus) The Texas Chainsaw Massacre Trailerīts, kas ne tuvu neataino filmu: http://youtube.com/watch?v=iMiYjJqx8m0 Un protams Filmas otrā daļa: Texas Chainsaw Massacre: The Beginning Trailerīts, kas atkal ne tuvu neataino filmu, skumji bet fakts, tiem kas reģistrēti youtube un kam ir pāri 18 iesaku apskatīt labākos kadrus no šīs filmas... Un protams, labākais jau ir tas, ka abas filmas veidotas pēc patiesiem notikumiem, par to iesaku aizdomāties filmas vērojot.... Patīkamu skatīšanos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Patiesībā varētu pat pacensties un ielikt foršu filmu sarakstiņu, bet tākā topikposts ir smirdīgi izboldots un autors ir, manuprāt, smirdīgu šausmeņu fans ar vēl, manuprāt, smirdīgāku avataru, tad neko te nelikšu, aheuahuea!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 (edited) minOrity - Nejau visi cilveki ir vienadi un nejau visiem ir vienadas intreses varbut tev ir intreses uz zoo ,bet man uz sausmenem. Lecter ,Rayus paldies ,noteikti noskatishos jo TGD jau velku nost Edited June 12, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Man patīk vecās , labās amerikāņu filmas , zum biespiel '' No krēslas līdz rītausmais '' un citas , Kventina Tarantīno filmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) Visiem iesku noskatīties filmu Stargate: The Ark of Truth, bet lai viņu varētu skatīties ir jāzin par, ko vispār iet runa un značit ir jāsāk ar Stargate, tad ar 10 sezonu pabeigto seriālu Stargate SG1, tad ar "turpinājumu" Stargate Atlantis un tad var skatīties The Ark of Truth, protams, brīdinu, ka ar šiem šedevriem var nedaudz aizrauties. P.S. ā, jā, žanrs... Zinātniskā fantastika. Edited June 12, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Stargate: The Ark of Truth, bet lai viņu varētu skatīties ir jāzin par, ko vispār iet runa un značit ir jāsāk ar Stargate, tad ar 10 sezonu pabeigto seriālu Stargate SG1, tad ar "turpinājumu" Stargate Atlantis un tad var skatīties The Ark of Truth, protams, brīdinu, ka ar šiem šedevriem var nedaudz aizrauties. P.S. ā, jā, žanrs... Zinātniskā fantastika. Arī vecā stargate filma nav slikta , starpcitu aizrāvies jau esmu un seriāls tiešām labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 Agrak skatijos Stargate nezinu kura dala ,bet tur bija runa par zemi poh dazas serijas nolupiju pec tam atbesijas. a TGD psc pa TV6 kadu darbadienu iet 2 Stargate Atlantis katru dienu skatos vispar intrasanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now