Bucher Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 shorit man bija loligakais rits kadu jebkad atceros, mani un vel 3iem ments shodien pie***aas pirms skolas par to ka pargajam pie sarkanaas gaismas . Mes tadi pargajam pekshni no mashinas celjinieks izlec un svilpdams aizshkjersoja mums celju. Teica ka jamaksa soda nauda 2 Ls , ble es ilgi muldeju ar tiem gailjiem, teicu mosh bridinajumu var, a ble neee, tas pauts bija nepielauzhams . Ta nu bija labs veids ka atbrivoties no 2 Ls. Piesargieties kad shkjersojat par sarkano gaismu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 tikai tev shitaadi briinumi izdodas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 (edited) Bija gadījums, ko divas meitenes stāstīja... Viņas arī pārgāja ielu pie sarkanās gaismas. Menti uzreiz piekasījās. Bet, viņām, man liekas, bija jāmaksā 5Ls... vai arī 2Ls... Nezinu... aizmirsu... Jāuzmanās jau ir vislaik! Šitas atgadījums notika pirms 2 gadiem. Edited November 16, 2004 by Flea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 16, 2004 Author Report Share Posted November 16, 2004 nu es pie sarkanas pareju 2-4 dienaa taka haljava shaa vai taa un kamer tie galji tur man rakstija kviti tur visi varzam ta pat gaja tur pat par sarkano gaismu, tieshi tani minutee vinjiem vajadzeja uzrasties Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Man arii ir bijis taads joks ar polichiem, jo es eju ielai paari, kur vien var tikt paari. Tas nu taa. Man ar tiem mentiem viss beidzas daudz laimigak neka tev Bucher . Vinji man ilgi lechiija cik tas ir slikti un kaa es apdraudu ne tikai sevi bet arii apkaarteejos. Beigu beigaas man bija jagaida un 3 reizes japariet pie zaljaas gaismas ielu. Nevis taa ka 3 reizes parskrien vienam zaljajam, bet 3 zaljie jagaida un tad mani atlaida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Man arii ir bijis taads joks ar polichiem, jo es eju ielai paari, kur vien var tikt paari. Tas nu taa. Man ar tiem mentiem viss beidzas daudz laimigak neka tev Bucher . Vinji man ilgi lechiija cik tas ir slikti un kaa es apdraudu ne tikai sevi bet arii apkaarteejos. Beigu beigaas man bija jagaida un 3 reizes japariet pie zaljaas gaismas ielu. Nevis taa ka 3 reizes parskrien vienam zaljajam, bet 3 zaljie jagaida un tad mani atlaida. vinji noteikti par tevi njirdza:DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 man gan 1ls bija jaamaksaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 vispaar katrs pats ir par sevi atbildiigs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 vinji noteikti par tevi njirdza:DD Nu nesevishkji! Vinji man staigaaja liidzi laikam baidoties, ka parieshu par ielu un aibegshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 man bija taa ka ar draugiem paari laukumam gaajaam - paari ielai, tramvaja sliedeem, velvienai ielai tad garaam laukumam un velvienai ielai paari 20m taalaak bija paareja bet tas taa, mees gaajaam pa taisno paargaajushi paari nez no kurienes izleca ments un saaka prasiit no kuras skolas esam kko sadirsaam un teicaam ka vairs taa nedariisim i palaida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Bet nu, tas jau itkā arī ir viņu darba pienākumos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Pirmo reizi dzirdu, ka kaadam par to buuutu uzlikts sods vai sastaadiits protokols.. Un man taa nekad nav gadijies un domaaju, ka nekad negadiisies.. kaut dienaa vismaz 2-4 reizes paarkaapju sho "noteikumu" nee, protams, nekad nevajg teikt nekad, bet tas tieshaam ir smiekliigi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 njaa.. jautri gadiijumi.. pasham cik esmu gaajis,ne kad taa nav gadiijis..esmu gajis pat mentu prieksha un nekas nav bijis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 es atkal pavasarii samaksaaju pieciiti par alinju bastejkalnaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 manaam divaam klasesbiedreneem raxtija protokolu un prasija kur dzivo un vecaaku numurus tikai tapec, ka gaaja 20 metrus pa zaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 njaa ,es divu nedeelju laikaa esmu samaksaajis ventspils municipaaljiem 10 ls , divreiz pa 5ls , par piipeeshanu skolas teritorijaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 njaa ,es divu nedeelju laikaa esmu samaksaajis ventspils municipaaljiem 10 ls , divreiz pa 5ls , par piipeeshanu skolas teritorijaa. Bet veel jo projaam nespeej izdariit sacinaajumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falck Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 ha [beep] buchers: ) taa tev vajag muhhaha:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 17, 2004 Author Report Share Posted November 17, 2004 man gan 1ls bija jaamaksaa tad tas laikam bija nelegali , jo es paprasiju vinjiem lai parada kodeksa gramatinju, tur bija rakstits vai nu bridinajums vai naudas sods 2-5 Ls. P. S. Falck Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Tagad vispar baigais sviesc , jo mentiem jaunas speljmantinjas uzradas !!! Siem tagad fotoradars un pasi stav kados krumos pec parsimt metriem . Ka par laimi pagaidam vinji tikai macas un teste sitas mantinjas ,bet nu ar laiku ienaks arii siis . Par iesanu pari ielai neatlauta vieta - man diena iznak vismaz 6 reizes iet pari ielai neatlauta vieta !!! padsmit reizes gar mentiem nogaju , sie neko !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grenadieris Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 (edited) Wow, par likuma pārkāpšanu soda! Geee... Let me think... Ermm... Esiet sveicināti reālajā pasaulē? P.S. Kāds nezina, tas sods obligāti jāmaksā uz vietas? Jeb tev kaut kādu kvīti izsniedz, piemēram, ja nauda nav līdzi? Edited November 17, 2004 by Grenadieris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 Bet veel jo projaam nespeej izdariit sacinaajumus. izdariiju tagad buus jaaiet paaris desmit metrus taalaa ,parcinjaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 18, 2004 Author Report Share Posted November 18, 2004 P.S. Kāds nezina, tas sods obligāti jāmaksā uz vietas? Jeb tev kaut kādu kvīti izsniedz, piemēram, ja nauda nav līdzi? man vinsh prasija vai makasas uz vietas vai caur banku, tikai nez ko vinsh ar to banku domaja , ja man nebutu bankas konts vai naudas lidzi tad man nebutu jamaksa? mosh ta domats caur banku ka kaukadus tur socialos atvilks vai kauko taa.. isti nez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crased` Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 man vinsh prasija vai makasas uz vietas vai caur banku, tikai nez ko vinsh ar to banku domaja , ja man nebutu bankas konts vai naudas lidzi tad man nebutu jamaksa? mosh ta domats caur banku ka kaukadus tur socialos atvilks vai kauko taa.. isti nez... tavai zinashanai ja tev nau banka konts, tad tu naudu vari parsakaitit uz citu kontu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grenadieris Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 Es to jautāju tāpēc, ka man ienāca prātā ideja, kā varētu čakarēt prātu poličiem, tipa saki, nu ok, ok, ejam uz manām mājām, jo man karte mājās stāv, pēc tam iesim uz bankomātu un tad izņemsim naudu... Bet tas jau droši vien neietu cauri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now