Jump to content
GIGN Forum

Labi Attā Puiki!


Streelnieks
 Share

Recommended Posts

Chau, Alwij! Vari neknikseet no laimes, es nekur nemineeju ka tevi uzskatu par baigaako expertu chiitu noteikshanaa, es vnk piemetinaaju, ka tu vareetu buut viens no cilveekiem, kas sheit apgrozaas kas vareetu diagnosticeet tur aciimredzamo WH, jo kaa man viena tante teica, tad tev kso pubinsh ir neatnjemama dziiives sastaavdalja, un gan jau kau kaadu ekspieriencu esi sakjeeris. A par to reizi tu pats ljoti labi zini kaa bija, un kaa ar 2 min intervaalu mainiji savu posta saturu, taa ka nav iemesla gremdeeties akmens laikmetaa. Tas ka es tev shitlistes 1.vietaa esmu... kaa valdnieks pa turieni njeemies, vot chista +10 cm sindroms tev tur bija, un mana pretreakcija bija pilniigi normaala. a par to kesh neskaties ja negribi,nespiezhu, wh tur ir un ja nezinaajaat tagad atverot skype caur sienaam raadaas cheli. un par to ko es dien dienaa daru, tu jau nu "visvairaak" par to esi lietas kursaa. :lol: sasmeejos!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:whistling: a kaaja hujzinaaja ka tas esmu es, TRG gan jau pateica, bet tjip negribeeja atziit un teica ka kaaja pats esot teicis ka tas vareetu buut mixitons vai reneims.

P.S student, forshi bija topic kso admin sadaljaa uztaisiit kur rakstiji ka Manny baigi aizdomiigs, ka vinjam wh vai tml? :khehehe:

revoked es paspeeju visu.

tev veel joprojaam ir chomi, peec tam, kad tu vinjus uz katra stuura iegaaz? :>

tikko normaalu padeni paliki thomasam.

PS nenozheeloju to alu, kuru izteereeju lasot topiku. vareeja normaali panjirgt

Link to comment
Share on other sites

Atkodu ka ari man te ir akkonts un biju ieintereseets pa sho lietinju. Es nezinu ko r3nam3 tik traku jums ir izdariijis ka jus brutaali vinjam brukat virsuu jau no pasha saakuma. Vieniigais ko es speeju atrast ir teikums, kur vinsh noliek juusu administraaciju par nevareshanu atpaziit chiiteri savas negribeeshanas vai arii veelmes peec, jo kaa nekaa - "Roka roku mazgaa", iespeejams arii sheit darbojas tas pats princips. Bet lai nu kaa arii buutu, es zinu ka vismaz 60% no topika rakstiitaajiem nav iemetusi aci demo un bezjeegaa jeeli dirsh (atvainojos). + jaateic ir to ka par chiiteru uzkjershanu r3nam3 manupraat nav kljudijies, to pieraada dazhas filminjas @ Gotgame. Taakaa izdariet secinaajumus un palabojiet ja es kaut kur kljuudos.

Veelejos vel pateikt lai ieklausaties Miedzinja teiktajaa jo tieshi tajaa varetu slepties liela dalja patiesiibas :[

Edited by BurtoN
Link to comment
Share on other sites

Vispār es tikko piefiksēju vienu lietu.

Man vienmēr ir bijis svarīgi, lai te nevienu nepatiesi nenobano. Lai gan man pēdējā pusgada laikā nav bijis ne laika ne vēlēšanās skatīties kaut vienu demku, ja džeks visu laiku pastāv uz to, ka nečīto, lai gan admini apgalvo, ka čīto, es to demku tomēr noskatos.

Tagad - atnāk kaut kāds streelnieks - čalis, kurš ir lielākais zīmulis kāds te pēdējā laikā ir redzēts - kaut ko uzdirš man (man - kurš noskatījās viņa demku un teica, ka viss ok), sataisa no sevis čali, kas atrodas VIRSOTNĒS, pasaka, ka te visi ir lohi un mēģina aiziet ar paceltu galvu (tas nekas, ka viņu no muguras ar sūdiem nomētā).

Es tā domāju, ka ietaupīšu laiku un nervus, sūdzību topikus nelasot. Nobanoja streelnieku nepatiesi? A man pohuj, varbūt nečītoja, zato par vienu cirvi serverī mazāk. Nobanoja keshu nepatiesi? A man pohuj, tāpat visiem adminiem izskatījās, ka tur ir wh. Iedosim SALMAM ūbertiesības un serverī spēlēs tikai džeki, kas iepērkas pa 10 sekundēm. Un tad, kad es pa retam ieiešu serverī, varēšu visus ownot ar savu izzūdošo cs skillu.

ā, jā miedziņ - ja tā ir kesha demka, tad uzmetīšu aci.

Link to comment
Share on other sites

Pēc nesen ievāktās informācijas es tomēr uzskatu, ka šāda sporta granda zaudējums gignam būs milzīgs un mums vajadzētu visiem spēkiem censties noturēt šo svarīgiem apbalvojumiem apbērto, cienījamo sporta laureātu. Ierosinu izveidot topiku "r3nam3 - galda hokeja guru - lūdzu atgriezies". Saliksim rokas visi kopīgā lūgšanā un cerēsim, ka r3nam3 spēs mūs ieraudzīt no savām virsotnēm un tomēr nolems aplaimot šo necilo serveri ar savu karalisko esību.

es nevaru :D

Link to comment
Share on other sites

tikko normaalu padeni paliki thomasam.

iegaazu? eu chali nedzer vairaak, pa daudz... :lol:

Tad kad tu mani unbanoji, es nodomaaju ka tas unban ir tapeec ka tu saproti kau ko no WH un to atpaziishanas, bet peec shii gadiijuma ar kesh, es sapratu ka tu pilniigi neko neponjii, un tas(tie) UNBAN bija tieshi taadeelj, ka tev ir probleemas ar redzi, fuu nee, visticamaak ar breinu.

burton, neraxti vinjiem neko, vinjiem taapat nav lemts saprast shii Topic domu, un to ka sho offtopic aizsaaka vinji pashi, jo gruuti tak samierinaaties, ja kaads pasaka cik vinjiem gruuta galvinja.

Link to comment
Share on other sites

lmfao es ta recu lasot sito te

btw, es laprat piekristu tev, bet nu zinu tik to kad te ir tik viens admins kurs peed neatpaziist, bet citadi ir jav k... zel tikai to boosteri admini izlaizas un csdm visi galigi dauniisi, doma laikam kad vel boosteris(vai ka to sauca) tur stav :D jo nevienu kas 4ito nebano, un gaida nezin ko :)

Link to comment
Share on other sites

lmfao es ta recu lasot sito te

btw, es laprat piekristu tev, bet nu zinu tik to kad te ir tik viens admins kurs peed neatpaziist, bet citadi ir jav k... zel tikai to boosteri admini izlaizas un csdm visi galigi dauniisi, doma laikam kad vel boosteris(vai ka to sauca) tur stav :D jo nevienu kas 4ito nebano, un gaida nezin ko :)

tev jau nu visvairāk vajadzētu turēt muti. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

reneim, tu pats sev to titulu "viens no pieciem Latvijā, kas spēj noteikt wh" iedevi? :urraa:

tas, ka tev ir laiks un vēlme taisīt mazos mūvikus ar čiteriem GOTGEIMĀ nenozīmē, ka tu esi izcilākais wh noteicējs pasaulē, čalīt aka galda hokejist aka latviešu valodas guru. lai tu sevi te tagad nepataisītu tikai par runātāju, lūdzu, tev ir pilna pakaļa ar demkām, taisi mūviju pa keshu. iedosi vēl tiem 4 ekspertiem Latvijas ;)

ko saki?

Link to comment
Share on other sites

Es saku to, ka satiekot mani tu vari sevi uzskatiit par potenciaalu uriina nesatureetaaju. Un es saku to, ka es no jums, tik apdaavinaataajiem un dziivee daudz sasniegushajiem cilveekiem, dodos prom, jo vajag nokaartot peedeejaas formalitaates izgliitiibas jomaa, lai varu peec tam normaali atlaist un doties pelniitaa atpuutaa. Good bye, my lovers! :wub:

Link to comment
Share on other sites

Nezinu, vai tas tikai man tā liekas, ka reneimam ir kādas šamaņa spējas, ka katram pretimnācējam viņš māk izraisīt urīna vai fekāliju nesaturēšanu. Varbūt tas ir viens no taviem daudzajiem talantiem, ko der attīstīt. Ja tu šo spēju izkoptu, varētu sasniegt VIRSOTNES arī šajā jomā. Kas zin, varbūt vēlāk varēsi iznīcināt visus CS komjunitijus ar saviem aizcietējuma ārstēšanas biznesā sapelnītajiem miljoniem, ja nu kādam arī vēlāk nesakritīs ar tevi viedoklis kādā jautājumā.

Link to comment
Share on other sites

uhu, pelnītā atpūtā no tā smagā darba, kas ir galda hokejs. mhm. ej, ej, atpūties, mazais, tu to esi godam pelnījis, ar paceltu galvu nesot Latvijas vārdu plašajā (galda hokeja) pasaulē.

p.s. interesanti, kā tas domāts-

Es saku to, ka satiekot mani tu vari sevi uzskatiit par potenciaalu uriina nesatureetaaju.
vai tiešām tevi satiekot cilvēki parasti no smiekliem apčurājas? neesi nu tik paškritisks - tu taču atšķirībā no visiem citiem cilvēkiem esi gandrīz,gadrīz izcēlies ar kādu īpašu talantu - nevienam citam taču nekā tāda nav un nevar būt! ej, patīksminies par to apdāvināto ērzeli tajā spogulī un ej, pastāsti māmiņai, cik ļoti foršs tu esi.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...