Jump to content
GIGN Forum

Streelnieks

Mirstīgais
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Streelnieks's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Sveiki, kurkuleeni! Biju uz laiku pazudis, sakarā ar to, ka Kambalam bija nepiecieshams sparingpartneris gaidaamajai ciinjai. Tad nu taa, veelreiz atkaartoju NU NEDIRSHAT, JA NEKO NEZINAT UN JUMS NAV PONJAS PAR KO RUNAAJAT! Vnk smiekliigi skatiities, kaa cilveeki, kas neko vairaak par monitoru un savu kraanu nav redzeejushi teelo expertus un baarsta peerles. Veel viens experts... Galda hokejs Latvijaa ir oficiaals sporta veids, taapat kaa basketbols, futbols hokejs utt. Par labiem sasniegumiem taapat kaa citu sportaveidu paarstaavji, no valsts sanjemam preemijas utt. Labi, eju baudiit sauli. Lielie brauceeji, esmu ielaas, uz priekshu!
  2. Es saku to, ka satiekot mani tu vari sevi uzskatiit par potenciaalu uriina nesatureetaaju. Un es saku to, ka es no jums, tik apdaavinaataajiem un dziivee daudz sasniegushajiem cilveekiem, dodos prom, jo vajag nokaartot peedeejaas formalitaates izgliitiibas jomaa, lai varu peec tam normaali atlaist un doties pelniitaa atpuutaa. Good bye, my lovers!
  3. Ej paspodrini labāk savus diplomus, runāšanai neesi radīts. es ta vismaz kaut kam esmu radiits, atshkjiriibaa no tevis, un kur tu izraki ka es CS`aa kau ko gribu sasniegt? Mongolija tavas maajas, draugs! lai tev viss izdodas tavaa Superiigajaa dziiviitee! kesh tachu nav WH un zirneklji lido! vsjo, poka, poka!
  4. ja tu speetu Pasaulee kaut 1000 niekaa ielauzties, veel varbuut uzklausiitu tavu viedokli, bet taa kaa tev un visiem sheit paareejiem liidz tam ir tikpat taalu cik liidz Antarktiidai, es atljaushos pasmiineet. dyversant beidzot, jau sen gaidiiju kad kaads droshsirdis saduushosies un izspridzinaas tamliidziigus textus, tikai zheel ka tie ir tikai texti, jo realitaatee var sanaakt tev ko nelaagu biksees ielikt.
  5. macho gari nerunaashu, tu esi 0 un jaa kesh tachu nav wh Hollooo, ja 1 cilveeks = pus Cs komjuuns ok, un skatos esi aizmirsis kaa izbaazaam tevi un tavu uuber komandu keked, kad es ar tiimu bijaam lanaa. un aciimredzot par to kaapeec nebiju uz peedeejo lan cup arii tev nav nekaadas ponjas. Bet galvenais ka tu tur biji, pats nespeeleeji un kaa ziliitis skraidiji ap alu bljaujot NICE. good job! Teddy tu google`s paveelniek, naziiti un hiides man juusu zheelpalika, pateikshu priekshaa bumba 6 vs 6, 3 setu uzvara... un tagad pasakiet kaaada huj raznjica vai esi LV vicechempions galda hokejaa vai LV vicechempions volejbolaa? un galvenais jau ka tos smaidinjus te montee tie, kas pashi vispaar neko vairaak par mammas uzslavaam un atziniibu nav sanjeemushi. buy PAMPERS and be brave!
  6. iegaazu? eu chali nedzer vairaak, pa daudz... Tad kad tu mani unbanoji, es nodomaaju ka tas unban ir tapeec ka tu saproti kau ko no WH un to atpaziishanas, bet peec shii gadiijuma ar kesh, es sapratu ka tu pilniigi neko neponjii, un tas(tie) UNBAN bija tieshi taadeelj, ka tev ir probleemas ar redzi, fuu nee, visticamaak ar breinu. burton, neraxti vinjiem neko, vinjiem taapat nav lemts saprast shii Topic domu, un to ka sho offtopic aizsaaka vinji pashi, jo gruuti tak samierinaaties, ja kaads pasaka cik vinjiem gruuta galvinja.
  7. macho, daudz forshaak ir raustiit kuli un izteikties par lietaam par kuraam neko nezini? un esi paarliecinaats, ka shajaa sporta veidaa dala tikai diplomus? Veelreiz saku, nu pirms dirs kau ko pasmelies informaaciju, citaadi tu smirdinies, kaa 13 gadiigs tiinis, uztaisi tu gignaa turniiru kur es vareeshu vinneet 3000$, tad varbuut saakshu domaat par savas nodarbes nomainju, a pagaidaam ej vago kartupeljus, un gaidu kaadu mazo siikpirdi kursh sameklees kaadaa sporta veidaa veel esmu bijis Latvijas chempionaatos godalgotajaas vietaas, un tad uztureesim sarunu taaalaak.
  8. edited: protams, ar norunu ka nedziivo laukos tu pats tici tam ko pateici? es nee! 1 tu nekaadaa gadiijumaa nebrauxi, pats zini kaapeec , a ja atbrauktu ar kau kaadiem draugjeljiem, tad tikpat aatri arii aizbrauktu. so, be cool!
  9. Nee nu ja tev kaut kas ir pret manu nodarboshanos, mani tas nepis, veel jo vairaak taapeec, ka sheit par to ir tik "zinoshi" cilveeki, padalies ar mani kur tu juuties speeciigs, jo pagaidaam tu sheit peldi kaa kakucis pa virsu, un es redzu cik tomeer baala peecpuse sleepjas aiz taa graciozaa nika - macho.
  10. Labriit, kurkuleeni! Tiko pieceelos un juutos baigi fifiigi. Hollow Life kokchu nedabuusi, es iekavaas tur kaut ko biju ieraxtijis, ko tu aciimredzot palaidi garaam. macho pirms taisi taadas smieklu leekmes, varbuut paintereseejies cik daudz tu par to zini, un pie reizes izsniedzu jums visiem bezmaxas uzaicinaajumu uz eiropas chempionaatu no 13-15 juunijam, liidzi njemt karseejmeitenju aksesuaarus un tauriites. Buushu pagodinaats par savu fanu puuli, ja labi leekaasiet un taureesiet, parunaashu ar federaaciju lai naakamvasar uz Pasaules chempi Ungaarijaa jums atsevishkju autobusu pieshkjir + pats personiigi briivpusdienu talonus pieshkjirshu. Aa un naakamais uzdevums noskaidrojiet ar ko veel esmu nodarbojies un ieguvis Latvijas chempionaatos godalgotas vietas, citaadi FIB juus neuznjems savaa kolektiivaa. aa un gribeeju pateikt cik ljoti mani juus uzjautrinat, skatos pat visaadi 16 un 17 gadnieki springjo, kaa kuuku sietos ielikushi, kau ko meklee, prasa. Silts ieteikums, pirms kaut ko darat, padomaajat par savu meerkji, jo taapat ne kaads brauks ne ko dariis, vnk bara instinktaa juus te njematies kaa mazi beerni, ap dzimshanas dienas torti, taa ka taadus kas nav mednieki arii dziivee neraxtiet neko, jo taapat vai nu ja buus jums taa laime satikt dziivee iesiet ar liikumu vai dabuusiet pilnas bixes (maigaakajaa variantaa). aa starp citu sveicieni hakupuisim kesh`am, galiigi aizmirsu par tevi miiljuminj!
  11. ok,mekleejiet, dariet, brauciet! es vnk pateicu cik jums shis pasaakums buus bezceriigs. Hollow life, pa cik tu man atgaadini geju un man geji nepatiik un ja tu nebuus apmiizies, naaksi pirmais ok? buus interesanti paskatiities vai peec tevis veel buus kaads gribeetaajs. es go spatj.
  12. Raceeji tikai neapdirsieties Taalaak par sho topic taapat netiksiet un lielie "saticeeji" cik aatri atnaaksiet tik aatri aiziesiet. Taa kaa es te seezhu.
  13. Chau, Alwij! Vari neknikseet no laimes, es nekur nemineeju ka tevi uzskatu par baigaako expertu chiitu noteikshanaa, es vnk piemetinaaju, ka tu vareetu buut viens no cilveekiem, kas sheit apgrozaas kas vareetu diagnosticeet tur aciimredzamo WH, jo kaa man viena tante teica, tad tev kso pubinsh ir neatnjemama dziiives sastaavdalja, un gan jau kau kaadu ekspieriencu esi sakjeeris. A par to reizi tu pats ljoti labi zini kaa bija, un kaa ar 2 min intervaalu mainiji savu posta saturu, taa ka nav iemesla gremdeeties akmens laikmetaa. Tas ka es tev shitlistes 1.vietaa esmu... kaa valdnieks pa turieni njeemies, vot chista +10 cm sindroms tev tur bija, un mana pretreakcija bija pilniigi normaala. a par to kesh neskaties ja negribi,nespiezhu, wh tur ir un ja nezinaajaat tagad atverot skype caur sienaam raadaas cheli. un par to ko es dien dienaa daru, tu jau nu "visvairaak" par to esi lietas kursaa. sasmeejos!
  14. eu labi siikie, mani mamma dzen guleet. kr4 savu jau pateicu. kesh demo skataties, ja tur ir wh, tad ok, tiekamies Sensation White, uzsaukshu kokchu (uz dirsaa liideejiem neattiecas), ja jums liekas ka nav WH, ferma un govis juus gaida.
  15. man ir nepatika pret visiem 4iiteriem, kas pashi to noliedz, pilniigi pajaat vai tas ir klesh vai klintons. Un paprasi tiem kas ir lietas kursaa, vinji tev pateiks ka Latvijaa neatradiisi nevienu kursh ir atkodis vairaak chiiteru par mani. (runa neiet par pubu, bet par speeliiti 5x5 un cilveekiem kas apgrozaas tajaas sabiedriibas masaas)
×
×
  • Create New...