Don Bass Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Tatad rit eksis.. Kads var pastastit gruts bija? Pats ceru uz d liimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 pirms 2 gadiem 2 daļa manuprāt bija visgrūtākā, kur klausāmie uzdevumi, kasetē klausāmais teksts bija drausmīgā kvalitātē, nenormālā ātrumā, ka neviens nepaspēja pilnīgi visu pierakstīt, ko pēc tam arī atzina tā sieviete, kas bija kā novērotāja, visā visumā nekā sarežģīta, pat negatavojos eksim un dabūju savu B līmeni, ja būtu gatavojies varbūt izspiestu arī A, bet nu kas to, lai tagad zin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Cerēt uz D līmeni? Nu lol. Es angļu valodā nekad neesmu zinājis gramatikas likumus, rakstu uz izjūtu. Domāju, ka B varētu dabūt, ja piedomāšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Vispretīgākā ir tā runāšanas daļa, kur tiek veidots teātris, nevis reāla saruna. Īpaši neiespringstu uz angļu valodas eksāmenu, nekā sevišķi grūta tur nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Hehe, man līdzīgi gramatiku, kaut kā rakstu kā labāk izklausās, te nu nopelns angliski lasītām grāmatām un filmām angļu valodā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 titrus lasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 27, 2008 Author Report Share Posted May 27, 2008 Cerēt uz D līmeni? Nu lol. Es angļu valodā nekad neesmu zinājis gramatikas likumus, rakstu uz izjūtu. Domāju, ka B varētu dabūt, ja piedomāšu. Valodas nekad nav bijusi stipra puse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Nu jā, angļu valodā ir izdevīgi rakstīt uz labskanību, jo tur teikumā nav n-tie komati kā latv.val. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 pats galvenais, mēģināt nesastresoties pie klausīšanās. pie lasīšanas, censties to visu darīt ātri un rakstīšanā rakstīt to ko māki uzrakstīt. laiks parasti mani spieda pie zemes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 visgrūtākā būs klausīšanās daļa, jo iespējams, ka tas ieraksts būs sūdīgas kvalitātes. neskatoties uz to, es A līmeni dabūju Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Mērķis, protams, ir A līmenis. Rakstot pagājušā gada eksāmenu, sanāca A līmenis, lai gan vienu no uzdevumiem neuzrakstīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Es uz runāšanas daļu ierados megapohains un dzinu jokus ar eksāmena pieņēmēu, tāpēc dabūju tikai C līmeni. Vai tas manā dzīvē ko mainījis? Nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 es atkal runāšanas daļā vienu jautājumu pārklausījos! prasīja pastāstīt par team work, a es sāku stāstīt par teen work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 27, 2008 Author Report Share Posted May 27, 2008 Ka ir ar runashanu, tiek dots laiks, lai sagatavotos vai uzreiz pasaka temu un jaruna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Vai tad skolā netrenējāties? Iepriekšējos gadus deva 1 minūti, lai sagatavotos, bet šogad būs 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 27, 2008 Author Report Share Posted May 27, 2008 Iepriekšējos gadus deva 1 minūti, lai sagatavotos, bet šogad būs 2! Nu skola mums deva tekstus, kurus bija jaatstasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 haha, man arī gribās palielīties - kaut kādā tur klausīšanās daļā dabūju 76%, jo sēdēju aizmugurē un to čerkstošo sūdu vienkārši nevarēja dzirdēt zato, kad bija jāiet runāt tad es izbazarējos kā ūbermegamasķers un dabūju 100%. Ja man nebūtu bijis A līmenis, tad es to tiešām pārdzīvotu, jo angleni sanāca mācīties pamatīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 macho, neaizmirsti pieminēt, ka 12. klases centralizēto mēs kārtojām 11. klasē, jo 12. klases beigās sanāca daudz foršāku IB angļu valodas eksāmenu kārtot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 tagad jau 2min? kapēc? skolnieki bremzēti kļuvuši!? man deva minūti, bet cik es paļaujos uz savu laika izjūtu viņa nokrāpa vismaz 15 sekundes, un nemaz nebija pārsteigums, jo pašas ieradās nokavējot, bet ilgāk jau sēdēt negrib, pat lika stāvēt nākošajam pie durvīm, lai kā iznāk viens uzreiz otrs var mesties kabinetā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapls Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 minūte vai divas jau neko daudz nemaina. Vai nu vari kaut ko pateikt vai nevari. Katrā ziņā runāšana mani baidi visvairāk, jo liet ūdeni nemāku ne latviešu, ne angļu mēlē. Visu pasaku pāris teikumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Ir ievērojami sarežģītāki klausīšanās uzdevumu veidi. Dambju uzdevumā bija jāpārkopē vārdi no audio ieraksta uz papīru tam atvēlētajās vietās. Nekādas greizu jautājumu nepareizas interpretācijas iespējamības, nekādu kokniju akcentu, elementāri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Da nekas tur nav. Ņem tēmu un runā. Problēma var būt tikai ar to, ka dažādu vēsturisku iemeslu dēļ jebkurā tēmā instinktīvi gribēsies iesaistīt gotase, bet tas nu tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 (edited) pirms 2 gadiem a līmenis, suck my balls madafakas! nekas tur grūts nebij btw, hujovākā bija gramatika, bij 78 %, laikam. klausīšanās, lasīšana 85-89% bija un runāšana 94% Edited May 27, 2008 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 es ceru vismaz uz E limeni si gada anglu ^^ Rit mutiska dala bus, jadoma un vairak tf2 japaspele, kaneka anglu daudz serveri p.s Ka var ko logisku uz 220-250 logisku par smekesanu uzrakstit eseju .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now