Jump to content
GIGN Forum

Par Pamatskolu!


Airedium
 Share

Recommended Posts

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mūs pie 20 neattaisnotajām met :) nu ir izņēmumi, bet sarunas ar direktori garantētas. kā arī, ja esi nesekmīgs laikam divos priekšmetos, tad vnk tev palūdz atstāt skolu. miers. nav ko pisties ar airidiņiem. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu 9. klases eksāmeni ja 2. ir nesekmīgi tevi nepārceļ, bet palikt uz otru gadu nav piespiedu kārtā. Tu vienkāršii nevarēsi vidusskolā tikt. Par neieskaitītajiem priekšmetiem kā gada atzīmi. Lielākoties ir katrā skolā savi noteikumi, bet pārsvarā ir no 2-3 priekšmetiem pieļaujams neieskaitīti, lai pārceļ tikai ar pārrakstīšanu vasarā vai kā tā. Es atceros man skolā bija sākot no 7. klases gadā beigās visiem kam vidējā katrā priekšmetā nebija 7+ bija jāliek pārcelšanas ieskaite. Nu tāds nieks vien matemātika, algebra, ģeometrija + laviešu valoda. Viss vienā darbā. Tur galvenais ieskaitīts tad nav jānāk vasarā, bet ja kādam pagadās savākt visos priekšmetos 7+ gadā, kas manā klasē nevienam nekad neizdevās nebija jāliek pārcelšasnas eksāmens, ieskaite. Nu, bet 9. klase jau bija cita lieta, tur viss kā valstij paredzēts ir jāliek.

A, kas tad tev jau dabaszinību eksāmens neieskaitīts? :D

Nu pamatskolā vēl mums nemeta ārā ja bija daudz neattaisnoti tikai pārsvarā pārrunas, bet bija izņēmumi, bet vidusskolā gan ja bija laikam 2. nedēļas visā gadā vai mazāk nettaisnotas no skolas ārā. :)

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

Dabaszinibu eksamens bija tik viegls. Pa visam 9 klasem nebija neviena nesekmiga :pizdiblee:

Otraja dala vispar nebija Biologijas :thumbsup: Parsvara tik Geografija ! :)

p.s Pat atlantu neparbaudija :whistling: Pasam nezinot es lietoju neatlautu kimijas tabulu kuru panemu no majam! :muahaha: bleee. Labi kad nenaca parbaudit .... ta noveicas :unsure:

Edited by Edza15
Link to comment
Share on other sites

Man tāds jautājums tiem, kas lika šogad 9. klases dabaszinību eksāmenus. Pēc grūtības pakāpes kāds jums viņš likās? Jo man te bračka nāca mājās bez maz vai histērijā. Skaidrojās, ka tur esot bijis tāds murgs, ka pilnīgi širmis aizgājis ciet. Pirmā daļa kā parasti esot bijis fufelis, bet otrā gan esot nedaudz pasvīdis... Esot smagi iekritis uz jautājumiem par TEc, jo ģēnijs aizmirsis "Latvijas ģeogrāfijas" atlantu paņemt. :)

Link to comment
Share on other sites

amnēzija. mums skolā katru gadu skolotāji iekš anģļu val un matemātikas (atkarīgs kādā novirzienā mācies) liek rakstīt pārcelšanas eksāmenu uz nākamo klasi. atbrīvo tikai tos, kam priekšmetā 8 vai 9 vidējā.

Link to comment
Share on other sites

Nē cik viņš teica latvijas atlantu vajadzēja izmantot kādos 2. max 3. uzdevumos pārējos pietika ar pasaules ģeogrāfikas atlantu. Viņš esot arī bijis šokēts par to, ka no fizikas un ķīmijas tur teju nekas nebija. :D Par, ko nu kurš priecājas...

Rasty mums tas attiecās uz visiem priekšmetiem, sākot ar sportu, beidzot ar algebru.

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...