Airedium Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Tātad, kā tur ir īsti ar tiem likumiem, ar cik nesekmīgām var atstāt uz otru gadu, un ar cik nesekmīgām var tikt nākamajā klasē? Tikai tīri runājot par pamatskolu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 daudzās skolās likumi atšķiras.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 vai tad šādas lietas nebūtu prātīgāk vienkārši uzprasīt kādam skolotājam, nevis te piespammot spamma sadaļu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 Rodas jautājums, kāpēc, tad te ir sadaļa "SPAMS?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 3 nesekmigas un paliec uz otru gadu...... man skiet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 Tad, jau labais. spasiba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Tad jav laikam tu paliec Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 mūs pie 20 neattaisnotajām met nu ir izņēmumi, bet sarunas ar direktori garantētas. kā arī, ja esi nesekmīgs laikam divos priekšmetos, tad vnk tev palūdz atstāt skolu. miers. nav ko pisties ar airidiņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 ka jus nolikat Sportu un Dabas zinibas? Mani vertejumi: Sports:9 Dabas zin.:5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 (edited) Nu 9. klases eksāmeni ja 2. ir nesekmīgi tevi nepārceļ, bet palikt uz otru gadu nav piespiedu kārtā. Tu vienkāršii nevarēsi vidusskolā tikt. Par neieskaitītajiem priekšmetiem kā gada atzīmi. Lielākoties ir katrā skolā savi noteikumi, bet pārsvarā ir no 2-3 priekšmetiem pieļaujams neieskaitīti, lai pārceļ tikai ar pārrakstīšanu vasarā vai kā tā. Es atceros man skolā bija sākot no 7. klases gadā beigās visiem kam vidējā katrā priekšmetā nebija 7+ bija jāliek pārcelšanas ieskaite. Nu tāds nieks vien matemātika, algebra, ģeometrija + laviešu valoda. Viss vienā darbā. Tur galvenais ieskaitīts tad nav jānāk vasarā, bet ja kādam pagadās savākt visos priekšmetos 7+ gadā, kas manā klasē nevienam nekad neizdevās nebija jāliek pārcelšasnas eksāmens, ieskaite. Nu, bet 9. klase jau bija cita lieta, tur viss kā valstij paredzēts ir jāliek. A, kas tad tev jau dabaszinību eksāmens neieskaitīts? Nu pamatskolā vēl mums nemeta ārā ja bija daudz neattaisnoti tikai pārsvarā pārrunas, bet bija izņēmumi, bet vidusskolā gan ja bija laikam 2. nedēļas visā gadā vai mazāk nettaisnotas no skolas ārā. Edited May 22, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 3 nesekmīgas otrs gads, 2 nesekmīgas vasarasdarbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Kā jau teicu man dabaszinībās - 8 sporta - 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 (edited) Dabaszinibu eksamens bija tik viegls. Pa visam 9 klasem nebija neviena nesekmiga Otraja dala vispar nebija Biologijas Parsvara tik Geografija ! p.s Pat atlantu neparbaudija Pasam nezinot es lietoju neatlautu kimijas tabulu kuru panemu no majam! bleee. Labi kad nenaca parbaudit .... ta noveicas Edited May 22, 2008 by Edza15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 3 nesekmīgas - paliec uz otru gadu 1 neattaisnota - arī paliec uz otru gadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Man tāds jautājums tiem, kas lika šogad 9. klases dabaszinību eksāmenus. Pēc grūtības pakāpes kāds jums viņš likās? Jo man te bračka nāca mājās bez maz vai histērijā. Skaidrojās, ka tur esot bijis tāds murgs, ka pilnīgi širmis aizgājis ciet. Pirmā daļa kā parasti esot bijis fufelis, bet otrā gan esot nedaudz pasvīdis... Esot smagi iekritis uz jautājumiem par TEc, jo ģēnijs aizmirsis "Latvijas ģeogrāfijas" atlantu paņemt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 ja nemaldos, taja atlanta bija viss, ko vajag geografijas dalai, vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 amnēzija. mums skolā katru gadu skolotāji iekš anģļu val un matemātikas (atkarīgs kādā novirzienā mācies) liek rakstīt pārcelšanas eksāmenu uz nākamo klasi. atbrīvo tikai tos, kam priekšmetā 8 vai 9 vidējā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 KUR TU MĀCIES!? Oksfordā, vai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 ja nemaldos, taja atlanta bija viss, ko vajag geografijas dalai, vai ne? smile.gif Viss nebija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 manā skolā no 3 vai 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 (edited) Nē cik viņš teica latvijas atlantu vajadzēja izmantot kādos 2. max 3. uzdevumos pārējos pietika ar pasaules ģeogrāfikas atlantu. Viņš esot arī bijis šokēts par to, ka no fizikas un ķīmijas tur teju nekas nebija. Par, ko nu kurš priecājas... Rasty mums tas attiecās uz visiem priekšmetiem, sākot ar sportu, beidzot ar algebru. Edited May 22, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 es ar nepacietību gaidu ikgada topiku par atzīmēm liecībās, baigi interesē, kādas visiem šitajiem gudreļiem ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 rr, domā sanāks sagaidīt kādu, kas tevi pārsitīs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Atceros 7 klasi, kā es noviltoju Sekmju lapas un liecibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 9 bet man bija HES nevis TEC :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now