Jump to content
GIGN Forum

Kuram Vasarasdarbi?


Airedium
 Share

Recommended Posts

Identisks variants :) Tagad atliek vien tāds sīkums kā visur dabūt A līmeni.

Rusty, ar jēdziena nozīmi viss ir kārtībā. Lieta tāda, ka planimetrija ir elementāra. To māca pamatskolā/pašā vidusskolas sākumā.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pamatskolā, un tikai šogad tas likums stājās spēka. Pagājušo mācibu laiku varēja būt 3 nesekmīgās, un tu tiec pāri, a šogad ir kaut viena nesekmīgā ej mācies, un tolks nekāds, ja protams nenoliec! Tā, vai tā tiec pāri!

Link to comment
Share on other sites

man 9 klasē cs sapisa atzīmes, tāds švaks 6 sanāca vidējā, 10 klasē jau gandrīz beidzu spēlēt un vidējā pirmajā pusgadā paaugstinājās uz 7.

es nepiekrītu, ka matemātikā nesekmīgs var būt tikai daunis, tev var būt visos pārējos priekšmetos 6-8, bet matēmatiku vnk nerubīt, iemācīties formulas nav grūti bet tā visa hujņa ir jāsaprot.

Link to comment
Share on other sites

Kā jau Hugo teica: HUJ tu sāksi mācīties, ja tu gribi pabeigt vidusskolu, tad tev vismaz jāzin pamatskolas galvenie pamati katrā priekšmetā, jo 10,11,12 klasē tev tiešām tas noderēs... Protams, ja tu nezini tos pamatus, tad tev būs diezgan grūti pabeigt to videni.

Link to comment
Share on other sites

Ja, man tur nekas nekustētos, te nemaz nerakstītu! + ir vēlviens! Mans sencis, kas mācijās, tad viņam bija knapi sekmīga atzīme matemātikā. Un viņš tgd nodarbojas ar būvniecību, un nes mājā foršu piķi, huj te kk zināšanas vajag, tas tak ir tikai kaut kāds skolotāju mīts. Vienmēr šitais man besī; "Bez matemātikas nekur netiksi" Tas, ir ibal! Būvniecībā izmērus var izrēķināt/izmērīt ar citu priekšmetu/lietu palīdzību! Vai tu mācies matemātiku uz 8-9, vai uz 4-5. Atšķirības manuprāt nav nekādas.

Edited by Airedium
Link to comment
Share on other sites

atšķirība ir apmēram tāda: LU, vai Dagdas Turbo skola... jo reaali tu ar 4 matemaatikaa nevari nekur normaali tikt iekshaa, ja nu vieniigi parejie priekshemeti ir ljoti labi, piemeeram, man ljoti labi padodas svesh valdoas.

Edited by Invincible
Link to comment
Share on other sites

nu tad, lūdzu, tagad padomā cik lielu piķi viņš tagad nestu mājās, ja matemātiku būtu zinājis uz 8-9!

zinot galvā elementārās ģeometrijas (algebras) formulas, viņš spētu attiecīgo darbu paveikt 2x ātrāk, nekā ņemot talkā papildus instrumentus!

ā un matemātika ir forša, man šobrīd 3 dažādas matemātikas skolā.

atceroties 12. klasi: skolotāja gada pirmajā stundā, runājot par mājasdarbiem, teica: "Ja kāds jūtās baigais ģēnijs, var mājasdarbus nepildīt!"

un tā es arī nepildīju :)

protams, viņa to nebija domājusi nopietni, bet izlietu ūdeni atpakaļ nesasmelsi! :P

Link to comment
Share on other sites

šitādā garā jau varam aizrunāties, ka vispār nekas nav jāmācās - visu vai gandrīz visu tak var atrast internetā un izprintēt

vot SMADZENES gan nenovilksi internetā

skola lieliski iemāca domāt un tās vingrināt, ja vien pašam gribas...

bet tu nepārproti - mani neaizkaitināja tavas atzīmes

pašam ir visādi gājis, par spīti, kā saka, gaišai galvai uz daudz ko

mani nokaitināja tavs totālais pofigisms pret mācībām

nu nafig tad tu vispār tur ej, ja to vien dari kā mūziku klausies un ļerkšķi (un droši vien citiem traucē)

"nebūšu vienīgais" nav nekāds arguments...

blato vien ar sakariem, matemātikas nevajadzēšanu un vēl nez ko

pat iedomāties nevari, kurā brīdī ievajadzēsies

minēšu sevi par piemēru

es tagad kādu laiciņu pēc vidusskolas beigām nožēloju, ka vienu otru lietu nemācījos nopietnāk

toreiz bija līdzīgas domas kā tev - kur tad šito vajadzēs blablabla

varu gan nedaudz vainot arī skolotājus par šito

visumā kā skolotāji bija normāli, bet pa laikam uz godīgu jautājumu "a kur šito pielieto?" bez jebkādiem zemtekstiem atbildēja bezmaz vai "mācies un nepļāpā daudz"

protams, ne tādiem vārdiem un attiecības ne ar vienu skolotāju nebija sliktas, bet būtu ātrāk to un šito uzzinājis, varbūt mācītos cītīgāk

Link to comment
Share on other sites

Airedium tu tak esi lohs kvadrātā. Un tu pat nezini, ko tas nozīmē, jo nahren tā matemātika vajadzīga, vai ne? Rēķinot uzdevumus tu attīsti domāšanu ibio. Un savus sakarus tu vari iebāzt.. Nevienam nebūs vajadzīgs muļķis, kurš neko nerubī. Ar savu labo angļu valodu nekur netiksi, bez labām matemātikas/ekonomikas zināšanām. No sākuma paaudzies un tad saki, ka matemātika nekam nav vajadzīga. Tu tur ieminējies par savu senci. Ja viņš strādā par melnstrādnieku, tad varbūt. Bet ja par inžinieri vai ko citu, tad bez labām matemātikas un fizikas zināšanām neiztikt. Tā ka nedirs. Mkay?

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Kas tu domā, ka pēc 20. gadiem visiem vajadzēs tik daudz jaunas mājas kā tagad? Tas kā tavs sencis pelna un dzīvo ir šī laika priekšrocība. Nevar pa sevi spriest pēc sava seņča. Tu jau nedzīvo un nezīvosi viņa dzīvi, bet pats savējo un tagad dominē nevis muskuļi, bet smadzenes. Katrā laikmetā ir savi novirzieni un tagad intelekts ir tas, kas pārsvarā nosaka kāda būs tava dzīve un ko tu spēsi darīt. Protams ir jau arī veiksme uztaisi biznesu un aiziet, bet to arī būdamns 1 karalis matenē neuzsāksi! Protams grušķiki arī ir vajadzīgi, kas tad raks mums trubas ja visi mēs viņas izprojektēsim...

Link to comment
Share on other sites

Esmu pārsteigts par to, ka mūsdienās tādi ***** ir! Sportist, būs kāda neveiksme , ko pēc tam darīsi? Labi, Kambalam ir pateicīgs augums, lai boksētos. Un tu nevari noteikt savu nāktni sportā tagad, un nevarēsi nekad. A par šo brīdi vispār aizmirsti, vismaz puse jauno talantu tāpat nodzerās, tiek izmesti no komandas un tad viņi kļūst par krāvēju neldā, jo viņiem vieglāk augšējos plauktu aizsniegt. Nekas, mums ar tādi vajadzīgi.

Link to comment
Share on other sites

Veči, vienu nesaprotu.

kāpēc uzbrūkat viņam?

labāk lai Neldā Airedium krāmē kastes plauktos, nevis kāds nigers. (domāju LV robežās)

atcerieties takš vienu, principā vienmēr būs vajadzīgi kas remontē ceļus, kas labo santehniku, liek cepumu kastes plauktos veikalā utt...

lai takš viņš dara kā pašam labāk liekas :pizdiblee:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...