Jump to content
GIGN Forum

Kuram Vasarasdarbi?


Airedium
 Share

Recommended Posts

Nav neviena nesekmīga, gada beigās visu sarakstīju, sataisīju un viss gatavs! Bet diezgan stulbi, ka skola grūta.

Koki, kompozīcija, Vizuālā māksla un Angļu v. Šie ir tie grūtākie priekšmeti priekš manīm. Būs laiks mainīt skolu, jo nu nekādi man nepadodas tas viss. :(

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Šos vārdus izdzirdot vai izlasot man vienmēr uzmācās neapspiežami smiekli ! lmfao Jo kad pats gāju 9. klasē arī tā domāju, lai gan, reti kurš tā nedomā. Tas arī ir fufelis, kā esi mācijies tā mācīsies, cilvēki tik strauji nemainās :P

Kas attiecās uz vasaras darbiem, tādi nav bijuši, nav, diezgan droši ka arī nebūs, jo katrs saprātīgs cilvēks visos priekšmetos var dabūt vismaz 4.

Airedium, lai nu ko tu nemācītos, bet nu matemātiku vajadzētu jebkurā gadījumā, kaut vai taja pašā sportā - sarēķināt laiku hronometrā :D vai savus miljonus uzskaitīt banka, citādi tevi appisīs, bet lai nu ka neviena kaut cik ciešamā skolā bez matenes netikt :(

Personīgi man besī ārā tas, kad tev jau ir kaut cik normalas atzīmes (protams visas sekmīgas), bet tev vēl učene kaut ko ļečī par to, ka vidējā nav tur pāri pa 7 vai 7,5 ~_~

GL vasaras darbos x)

Link to comment
Share on other sites

Kā matemātikā var dabūt 1 visos kontroldarbos?? Lielāko daļu kontroldarbu veido tā, lai viegli, zinot tikai pašus vielas pamatus, varētu dabūt vismaz 4. Par to skolotāju grūti spriest, bet nejau vienmēr tā jaunā ir vainīga. Varbūt iepriekšējā ļāva nemācīties un lika labas atzīmes?? Šādi ir arī manā skolā, kur ir 1 ļoti laba, stingra skolotāja un pārējās, kuru stundas atgādina starpbrīžus. vasaras darbi man nav pat tuvumā. Sliktākā atzīme šķiet būs fizikā - 5. Tur nākamgad nedaudz jāsarauj būs, jo šis gads tāds izcili neveiksmīgs.

Link to comment
Share on other sites

vot, vienu lietu es gan nesaprotu - kā var būt nesekmīgs matemātikā? tur pat četrinieku var dabūt tik domājot ar savu pēcpusi un tad tā pēcpuse pietam ir izcili stulba. bet, nu, tas jau tikai mans subjektīvais viedoklis.

Link to comment
Share on other sites

nu es gada sākumā matemātika pie jaunās skolotājas dzīvoju uz 3/4/5 ballēm. katra stunda sākās ar tekstu - to jau mācās 11-12 klasē bet mēs paņemsim tagat. lietas kā logoritmi un to funkcijas, matemātiskā indukcija - pilnā un nepilnā, planimetrija. vienkārši tiešām nezinu kur to māca 10 klasē. nu bet neko. mums ģimnāzijā tā ir. skolotāja dod un jāmācās. tagat, kad pierasts tad var vilkt 6.

Link to comment
Share on other sites

planimetrija. vienkārši tiešām nezinu kur to māca 10 klasē.

:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Man vislabākā attiecība bija Ģeogrāfijā 1. semestris - 10; 2. semestris - 4. :)

Vasaras darbi nekur nebūs, bet Ķīmijā iebraucu 4iniekā.

Vispār man ir žēl tos, kam jāiet vasarā 2as nedēļas. Bļe, tā ir 1/6 no visa vasaras brīvlaika. :( Lai arī pidiņi paši vainīgi, ka nemācās vai vienkārši nenāk uz stundām, man tik un tā ir mazliet žēl. :mellow:

Link to comment
Share on other sites

tieshi sodien pec velnsvinuzin cik ilgas cinas ar skolotaju beidzot izsitu sev 4 matematika, ta ka varu vidusskolu skaitit sev ka pabeigtu :)

edit

r&r, tas tiesham nav ipashi gruti. man atkal liekas smiekligi skatoties ka cilveki cinas par 4 vacu vai anglu valodas

edit nr2

Invincinble, tu man noravi jumtu XD pirms 3 gadiem es sedeju pie skolas, dzeru alinu ar klasesbiedriem un domaju ka vidusskola "saksu macities"

sodien sedeju pie skolas, dzeru alinu un domaju par to ka augstskola "saksu macities"

morale - hui tu saksi macities

Edited by Hugo
Link to comment
Share on other sites

Vecaja skola samera daudzas ucenes uzeedas uz manim un tad ari biezi dabuju 1 kontrikjos. + vel tas ka 1. stundas bija algebra uz kuram pamosties nevareju. Kr4 kad gaju uz konsultacijam kuce atteica :D

Tagad nomainiju skolu nav neviena 1 algebra :) Semestri 6 sanak... Gadaa gan shvakak :) Jo 1. semestris n/v. Vnk nevareju izturet un atmetu ar roku taja skola. Ka jau teicu 2. iespeja laboties :)

Link to comment
Share on other sites

man nebūs :yehaa:

Link to comment
Share on other sites

ehh, sogaid nolaidu galiigu pufeli, ka neka 11 klase, nakamgad gan japacensas.. Ble bet sudi tadi, ka tagad pat ja viena maciba 3 tad vasarasdarbi, put ljipa blje, vacene saubos vai dabusu to 4, bet iespejams ka vina ieliks.. To sudu macos jau kadus 8 gadus, bet zinu vinu tik pat daudz ka francu valodu.

Link to comment
Share on other sites

Ehh man pašlaik vidējā atzīme ir 5,7 - 10klase. Otrajā semestrī vienīgā nesekmīgā draud matemātikā jo gandrīz visas tēmas šajā pusgadā bija saistītas ar ģeometriju kuru starpcitu es ciest nevaru. Pirmajā semetrī gan bija viegli jo lielākā daļa no tēmām bija saistītas ar algebru :) Vismaz gadā nesekmīgu nedabūšu...1semestrī dabūju 6 bet tagad otrajā draud tilz 3 =/

Ā un jā es joprojām nesaprotu cik ir jābū debīlai lai matemātikā nopelnītu vieninieku pietam vēl 7klase (laikam). Tur ir jabūt izcili debīlam un ar nemācīšanos tur nav nekāda sakara jo es pat nemācoties pamatskolu pabeidzu ar vidējo atzīmi 6+ Gandrīz vienmēr pirmais ko izdarīju kad atnācu mājas no skolas bija ātri paēst un iet arā kaut kur vazāties. Mācīties nemācijos es nemaz nu bet lai dabūtu 1 c`mon ... par tādu daunismu vienkārši trūkst vārdu

Airedium skatos tu šeit vispār esi baigi krutais...vari izdzert 0,7 šnabja savos 14gados un pēc 1h jau sēdēt pie kompja + pelnīt matemātikā vieniniekus....skatos Latvijas nākotne ir doršās rokās :) - topošais prezidents!

Edited by nX.`
Link to comment
Share on other sites

omg :)

es ar atzīšos - sāku mācīties kaut ko 9 klases vidū (reāli aprīlī). Līdz 9 klasei dzīvoju ar savām priekšzināšanām un varbūt reizrēķins bija tā lieta, ko skolā sīks būdams iemācījos :) Vispār jau es 9 klasi sākot biju reāli stulbs, bet nu lai 1 dabūtu. :D ar savu 5 dzīvoju, lai gan skolotāja bija ar literatūras izglītību un visu klasi dzina dirsā.

Mani tik tiešām tavas atzīmes airedium nepārsteidz. Lieliski saskan ar to, ko tu te mēdz demonstrēt forumā.

Un tas ka tev matemātiku nevajadzēs nekur ir pilnīgs bullšits - tev viņu hoķ vienkāršā ikdienas dzīvē vajadzēs. Ja tev, un citiem sīkajiem būtu galvā tā superīgā pieredze kas man (respektīvi morāle par to, kāpēc mācīties ir labi) jūs uzreiz mestos rēķināt uzdevumus (jā, es esmu optimists :) ).

Es pat to nevaru uzsvērt tik spēcīgi cik gribētos - MĀCĪTIES IR SVARĪGI. Došu jums vienu nelielu piemēru. Man ir viens draugs, kurš mācījās un kuram skolā bija labas atzīmes. Viņš nebija zubris, viņš labi saprata lietas, bet es viņu nesauktu par baigo ģēniju. Manuprāt daudzi cilvēki varētu būt tikpat vai nedaudz mazāk gudri kā viņš, ja mācītos tik pat daudz. Es, kad nokļuvu vidusskolā pēc lielās 9 klases mācīšanās nedaudz atlaidu un attapos 12 klases beigās - rezultātā tiku LU budžetā. A viņš - viņš ar savu mācīšanos tagad mācās MIT (google it, ja nezinat kas tā par augstskolu) fizikas maģistros. Viņam darbs pēc augstskolas būs ar 5cipparu algu mēnesī bez variantiem (nu varbūt ar variantiem, bet kuru tas piš).

Vot to, bļeģ, nozīmē mācīšanās (protams, cita lieta ir vai tu GRIBI kaut ko tādu). Un tā ir lieta, ko daļa no jums sapratīs, kad mācīsies augstskolā, daļa - kad augstskolu būs pabeiguši un daļa (teiksim airedium) - nekad nesapratīs.

Es zinu ka par šito visu tekstu jums ir pohuj. Es jūsu vecumā kaut ko tādu noklausoties tāpat neko savādāk nedarītu (ja nu vienīgi ar izņēmumu, ja teksta autors man būtu pizdatākā autoritāte un ja tajā laikā nebūtu parādījies smirdīgais cs, kas man sapisa atzīmes), bet kā saka - mans pienākums ir piedāvāt, jūsu - atteikties.

Labi, jāturpina rakstīt savs bakalaurs, kuru es sāku rakstīt pēdējā nedēļā un par kuru visticamāk dabūšu 4. Tāpēc ka nemācījos laicīgi. Hahaha. Es esmu īsts faking elks.

p.s.

Seen - nogāji pagrīdē? :lol: labi teikts.

Link to comment
Share on other sites

Nu, nafig uzreiz tik kritiski? Dzert jau nedzeru katru dienu. Gribēju mācīties matemātiku, bet nesanāca un viss!

Nākošo gad' centīšos izvilkt! Man fizikā - 5, Ķīmijā - 4

Man vismaz tas CS nav sapisis atzīmes, un par to es vēl smejos. Nu, nekas traģisks jau nav, aiziešu 40min nosēdēšu, un baudīšu brīvdienas. Hehhh!

Edited by Airedium
Link to comment
Share on other sites

Nākošo gad' centīšos izvilkt! Man fizikā - 5, Ķīmijā - 4

gudri dirst nav malku cirst.... esmu paarliecinaats ka naakamgad tev arii nesanaaks :(( protams GL

aa jaa macho un par to maaciishanos ir taa ka veel vajadziigas citas iipashiibas lai tiktu kkur un kuras vnk dazhiem cilveekiem nepiemiit un kuras dziivee ir gruuti ieguut :)

Link to comment
Share on other sites

ja nemaldos ar 40min atsēdēšanu viss nebeigsies, tev nāksies kārtot ieskaiti tāpat, lai tevi pārceltu, nenoliksi, tad paliksi uz otru gadu, vismaz manā skolā tā bija.

kad mācijos, tad 1x mūžā bija vasras darbi, cik atceros 7 klasē.

Link to comment
Share on other sites

Lai dabūtu vasaras darbus ir jābūt cilvēkam ar nulles saprašanu par jebko. Es, pieņemsim, airediuma vietā vispār sēdētu un klusētu no kauna,nevis topiku taisījis. Tas jau pēc blatošanas izskatās.

Par to mācīšanos, neesmu tas labākais piemērs, bet pēc 9. - 11. klases beigām spriedām ar draugiem, ka jāsāk mācīties, jo vidusskola/12. klase. Rezultāts analogs Hugo - hui esmu mācijies, es pat jūtu, ka šogad esmu laidis lielāko muļķi pa visiem 12 gadiem, bet atzīmes saka ko citu. Vēlkoprojām nav sajūtas, ka nākošnedēļ pirmdien jau pirmais eksāmens (ieskaite matemātikā).

Link to comment
Share on other sites

Nesaprotu tos, kuriem pa vasarām ir vasaras darbi, kur var tik zemu nolaizties, ka ir jāmacas pa vasaru, kad citi tikai atpūšās!Man nekad tādi nav bijuši, bet uz doto brīdi ir jābeidz devītā klase!Man pirmājā vietā ir mācības, un tad tikai aktivitātes pie PC! :thumbsup::muahaha:

Nu, atzīmes man ir gan pasliktinājušās!Es no piektās līdz astotajai klasei biju labinieks, bet tagad devītā esmu palaidies.Nezinu kas pie tā ir vainīgs-vienīgi es!Protams, kontra jau arī nelielu robu ir izsitusi un treniņi, kurus es regulāri apmeklēju.Viss jau sen ir sācies divas ieskaites ir jau uzrakstītas, vēl nedaudz un būšu pabeidzis devīto klasi :thumbsup:

Edited by Fruktainais
Link to comment
Share on other sites

Tev viņš var būt jā, par to nemet ārā, bet pēc tiem vasaras darbiem ir ieskaite, visās 3 skolās, kurās mācijos tā bija, ja tev nav, tad es nezinu kādā skolā tu mācies.

Fruktainais latv. val. arī nav vasaras darbu?

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...