-Hidan* Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Author : -Hidan* Map name : aim_chidori Weapons : deagle, knife Skyname : hid_ Download : aim_chidori Screenshots : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Man ļoti patika... Tikai daudz aizņem + ar sv_down... arī ilgi jākačā... Bet mape ļoti laba... un tekstūras skaistas =] Gaidu vēl kādu mapi Tavā izpildījumā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 (edited) 6-7/10 Nesaprotu.. 8mb?! Tu traks?! Pff... ar 1mb> butu normaali.. lietus skanja 2mb... .wad - 9mb... tu paarspiilee veciit... tas zilais sprite.. man neiipashi.. - paaraak uzkriitosh, labak kaadu laapu vareeji ielikt. Edited May 20, 2008 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
armandulis Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Tās zilās gaismiņas ir domātas kā chidori Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Hidan* Posted May 20, 2008 Author Report Share Posted May 20, 2008 Ņ'jaa. man tas *.wad fails Bišku jāpamazina, jāmet ārā nevajadzīgās tekstūras kas man viņā ir un vēl tā lietus skaņa ir 0.54 min gara . bet tādu man vajadzēja! Nu labi, man citās mapēs tas *.wad būs kāds 3-4 mb liels! P.S Gaidat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 mape laba man patik ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mev-Rael Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Slikts stils bāzt kartē tos tekstus "made by blablabla", pietiek jau ar to lielo bildi uz sienas. Ja taisi simetrisku karti, tad visam jābūt simetriskam. Durvis vienā pusē nākot ārā veras pa kreisi, otrā pa labi. Kas tie par mistiskiem gaismas kūļiem, iekšā aiz kastēm, kuri spīd no plikiem griestiem? Gaisma bez gaismas avota izskatās draugsmīgi, gaismas kūļi vēl jo drausmīgāk. Es zem kāpnēm/rampas liktu clip, lai tur notupjoties neķertos. Tie anime sūdi arī ir neforši. Turklāt logiem tāda pati tizla krāsa. 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 labas tekstūras un kartes dizains -> +5 +3 kartē varēja nospawnoties 12 playeri, daži mira nost (testēju 16) -2 kartē pašauri, var no spawniem citus redzēt -> -2 bet gameplay tīri sakarīgs -> +2 bet... http://content5-foto.inbox.lv/albums678398...chidori0000.png šausmīga karte ir no tehniskās puses skatoties -> -2 kopā -> 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 nu man mape tā, ne visai. P.S.- kas būs nākamais? de_rasengan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaksts7 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Mape sameeraa normalaa bet bisku par samu prieks serveriem!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRReRas Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Snake5, es gribētu zināt pēc kādiem kritērijiem tu vērtē un kā liec punktus. +2 -2 +4 jau jebkurš var beztolkā salikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Mape pēc gameplay likās diezgan interesanta bet tekstūras gan man nepatika Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 paņem acis rokā es tač tur uzrakstīju cik un kāpēc tas pie reizes arī parāda attiecīgā elementa nozīmi šāda veida kartē nedaudz tomēr sīkāk pastāstīšu: CS kartēm dizains un tekstūras ir ļoti svarīgas, lai radītu īsto atmosfēru, jo GoldSrc dzinis tāpat nav nekas izcils mūsdienās gameplay'u pārsvarā veido kartes lielums, plānojums, spawnu pozīcijas šādās mazās kartēs tas plānojums bija diezgan interesants, bet spawnpointi daudzi sākumā bija atklāti, un kastes dažas noliktas nelabā vietā - tās neuzlaboja dizainu un nepalīdzēja spēlētājam "bet gameplay tīri sakarīgs" nozīmē ko ne tik labi izskaidrojamu - vienkārši patika spēlēt kartē tehniski karte nebija tik labi nostrādāta, bet fpsu neēda, tāpēc daudz punktus par to nost neņēmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now