darek Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) cenšos būt labāks nekā esmu es tāds uztraukts tu gan nē *dejo* Ko Tev izsaka šīs rindiņas? Paskaidro savas domas. Būs balva. p.s spams ir spams EDIT: var redzēt promiles virsrakstā. piedod. Tātad "Ko Tu par to domā?" Edited May 11, 2008 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Ko tu gribi lai no tām rindiņām izvelk ,kādu personību vai lietu vai ko? man tas asociējas ar alu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted May 11, 2008 Author Report Share Posted May 11, 2008 (edited) Turpinam Beigās balva nebūs slikta. p.s atsaucīgāk, lūdzu. EDIT: gludinātājam +1 p.s es neteicu, ka tās ir manas, bet domu tu uztvēri. Edited May 11, 2008 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Tās ir Gustavo rindiņas ne tavas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Čalītis dejo ar čiksu un mēģina piecirst viņai. Tas teksts ir viņa domas. Viņš pats k-ko raustās, bet viņa ir vēsā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumts Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) Ko man šīs rindiņas atgādina? Gustavo dziesmu - E.V.I.T.A. nu, laimīgs esi ? Edited May 11, 2008 by Jumts Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted May 11, 2008 Author Report Share Posted May 11, 2008 Ev, nu cmon, ar jums tik neinterasanti. cash'am patika, smuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Izlasot šīs rindiņās, man virs galvas paceļas sapņu mākonīts. Tajā es redzu sirmus kumeļus un sūdu čupu. Vēl apkārt ap aploku dejo vikingi un dzied Līgo ziņģes. Tad viens vikings sāk dziedāt skaļāk par pārējiem. Viens no pārējiem uztraucies aizskrien uz kūti. Tālāk atkal visi dejo un dzied. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) Kad džeks iet pie priekšnieka un cenšas sevi parādīt labāku nekā viņš ir lai iegūtu algas pielikumu, kā plusu viņš min dejošanu. Tizli jau izklausās bet manas advancētās smadzenes iedomājās ko šādu, nezinu kādēļ. Edited May 11, 2008 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 tas ir dareks, kas uztraucies uzbaazhas kaadai jauninjai skukjenei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) Liekas, ka šajās rindiņās doma ir šāda: Čalim patīk kāda meitene, bet nezin kā viņu tuvāk iepazīt. Viņš nespēj izdomāt ar ko viņu varētu uzjautrināt/iepriecināt. Viņš domā, domā, līdz izdomā, ka meitenei patīk dejot. Trumpis ir viņa kabatā - deja. Edited May 11, 2008 by dextOr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) sekss čalis ir salielījies meitenei no sevis baigo macho, kāds viņš nemaz nav, tāpēc viņš ir uztraukts, bet meitene zin, ka viņš tik izliekās, viņai tas tikai liekas interesanti, tāpēc viņa izturās vēsi. Nu, un pēc tam seko tas, ka čaļa loceklis dejo iekš vagīnas. LOL Edited May 11, 2008 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Domāju, ka viss tika paskaidrots seriālā "Coupling" - džeks randiņa laikā nezina, vai viņam tajā vakarā palaimēsies vai nē, jo tas tomēr ir atkarīgs no sievietes. Bet sievietes lielākoties to zina - līdz ar to viņai nav jāsatraucas par šādu lietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Butelis pārāk ietekmējis, tādēļ neko vairāk par mūzikas video nevaru iztēloties, tātad manus iespaidus un asociācijas vari sameklēt videoklipā E.V.I.T.A. . man būs balva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 A kur balva? A? ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 (edited) A kas vispār balvā,lai motivācija būtu P.s. Es saņemos un pieeju pie savas mūža mīlestības,un uzlūdzu viņu dejot! Edited May 22, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Kāds neīpaši - teiksim tā skaists kruts 4aliits mēģina iepažities ar ĻOTI sexiigu meitene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now