kroplisj Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Es gribetu zinat ka isti izpildit to achivement.! es esmu uberojis 2 gabalus 1laicigi bet neiedeva to achiev. varbut varat kadu noderig info vai video ka shis achiev tiek iziets! varbut vajag uberot 1 kurs kadu nosauj un tad uberot 2 cilveku, kuram ari kads janosauj, vai ka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Klau mediķi, kas tu par mediķi ja nemāki ūberot 2 gabalus uzreiz. Pirms update, kas dod penalty par vairāku ūberošanu, tas bija pats labākais ko darīt. Vienkārši liec 2 gabaliem ūberu. Nesaprotu ko visi par šito čīkst, acīmredzot jūs nekad pa īstam 2 neesat ūberojuši. Varbūt jūs par lēnu pārslēdzaties, jāslēdzās tik ātri, lai nevienam no viņiem ūbers nepaspēj noiet nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 Vot tagad tu man devi atbildi. un ja es uzskatu ka esmu labs medikis. spele KaRoTe Man skiet ka tagad tu ma nar so tekstu tik palidzeji , parejais bija lieki. ka neka prasu help. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Vienkārši liec 2 gabaliem ūberu. Nesaprotu ko visi par šito čīkst, acīmredzot jūs nekad pa īstam 2 neesat ūberojuši. Varbūt jūs par lēnu pārslēdzaties, jāslēdzās tik ātri, lai nevienam no viņiem ūbers nepaspēj noiet nost. Man tev gribās pateikt - nedirs. Es varētu kādus 5 skrīnšotus uzņemt kur man acu priekšā ir divi ūberoti džeki REIZĒ un tas achievements man tāpat nav. Es vienreiz pat 4 ūberoju, tāpat nekas. Neesmu gan baigi uz šito iesprindzis, bet nekas pārāk viegls tas nav, ja jau uzreiz nesanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 nu tad tiesham varbut kads kurs sho achiev ir izgajis var pastastit kas un ka tieshi seit jadara?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Atrodi divus džekus, uzliec vienam ūberu un pārslēdzies no viena uz otru vislaik. Tā viņu var dabūt. Man nav sanācis ilgstoši mēģināt slēgties no viena uz otru, es ūberoju, redzu - abi deg zilā/sarkanā krāsā - ko tur daudz. Bet lieta tāda, ka vajag slēgties no viena uz otru - un to sūdu, ka nevajag turēt pogu, tikai nospiest un tad turpina hīlot - to vajag noņemt nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Achievments pret tevi sazvērējies. Žēl ka man nav demo kur to izpildu, bet nu viens no vieglākajiem kādi tur bija. Pat visu ūbera laiku nav tas jādara jo jau pēc pirmajām 5 sekundēm iedod to sasniegumu. QUICKEDIT: Šķiet alvis speciāli bāzē diviem uzlika, viņam arī ilgi pirms tam nebija sanācis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 a kapec janonem autohelings nu tam medigunam? tjip jatura pasam ta poga tani fishka. es itka biju meginajis bet man ira autohealing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Ar autohealing tak ilgāk pārslēgties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 ilgak parslegties? bullshits. vnk tikai spaidi podzinu kreiso no 1 cubaka uz 2 , kas tur ilgak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Kad pilda šito, kā jau macho teica, autohealingam jābūt izslēgtam. Nepietiek arī ka tu vienkārši abiem uzliec ūberi, tev viņš ir viņiem abiem arī jānotur kādas pāris sekundes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 True, true. Kaujas situācijā man nesanāca, tāpēc ieaicināju divus brīvprātīgos bāzē, lai viņi nekustētos, jo to lietu diezgan precīzi jādara. Ja viens no taviem hīlojamiem izkustās un tu viņam netrāpi ar hīlganu, tad ačīvments aiziet gar degunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 (edited) o nu tagad mans te understand kape nesanak. hilgunam auto jabut off.... Sledzam ta ciet pavedienu. Edited May 8, 2008 by kroplisj Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 nav jābūt autohealingam off... es ar autoheal izdarīju kādā 2-3 reizē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 es no sakuma nezināju vispār kā var divus ūberot reizē, pēctam kad uzzināju, tad ar pirmo reizi ar visu autohīlingu sanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 (edited) yey. nu sledzat ciet nu pavedienu karote ito izgaja un + vle worms man palidzeja ar medica, intervion Edited May 8, 2008 by kroplisj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now