Jump to content
GIGN Forum

Achievementi


macho
 Share

Recommended Posts

Dabūju tos pirmos achievementus bet dažus ļoti interesanti. Teiksim spēlēdams pirmās ~50 sekundes es jau dabūju 3 achievementus - prepare uber, heal a guy who is being attacked by 4 persons un ūberot kādu, kamēr manā komandā vēl divi mediki ūbero. Un tā kā es jau biju sahīlojis nemirstot virs 7k, tad to es arī pēc nāves dabūju.

Second opinion joprojām neesmu dabūjis, bet toties man izdevās savākt to kur jāhīlo mediks, kas 5 killus uztaisa. Totāls lol - es ar savu špricīšieroci esot sūdīgā komandā vienkārši špricēju pa labu gabalu (warpath-ā laikam) keksus. Sākās kriti un es beigās 7 džekus novācu. A prikols tāds, ka man iedeva achievementu, lai gan es biju tas kas šaudās un viens cits mediks - hīlo. Nu bet viņam arī vismaz iedeva to achievementu bišķi vēlāk. Dīvaini.

Tāpat arī es vienu reizi TOČNA neliku ūberu, lai gan varēju un manis hīlotie džeki kopā novāca ~8-10 pretiniekus. A to achievementu tāpat nedabūju.

Vēl es nespēju atcerēties, kad redzu kādu spiegu, ka viņš ir no sākuma nedaudz jāpahīlo un tad jānovāc :) mani instinkti to neļauj :)

Bet nu nekas - nav tajos achievementos nekas nereāls - bišķi jāpagaida kamēr mediku bums nomierināsies un tad jau varēs arī pārējos savākt, lai gan man tas kritzkriegs 100 gadus nav vajadzīgs, es vairāk ubersaw gribu.

Link to comment
Share on other sites

diezgan daudzu nav, preciazaak - dabuuju kritgun'u un apstaajos. Normaalaa celjaa tikai paaris dabuuju, tikai taapeec, ka neesmu speejiigs koncetreeties uz konkreetie achieviem, jo vienmeer labaak seivoju dziiviibas citiem, nekaa, piemeeram, kempiju blakus engineeram, gaidiidams, kad pa vinju saaku kaads blieteet, lai varu sho sahiilot.

Gribeetos jau divus metrus garu E-peni, bet pagaidaam pietiks ar Kritzcrieg ( vai kaa vinju tur pareizi raksta )

Link to comment
Share on other sites

es novacu kkadus 13achvm bija lielas problemas ar to kur jauubero 2i reize, kadas 5x meginaju neiedeva, ka arii isti nestradaja tas achvm kur uz medic!!! saucienu jahealo, vairakas reizes bija kad sahealoju punktus nepielika.. butu patch iznacis nedelju agrak butu dabujis 2us forsus achvm 7k un 10k heal, es bloodlordu healoju, 20min nodzivojam 17k uzhealoju :)

patika achvments kur ar kaulzagji bija jasazagje, isteniba tik elementari XD

kopuma iespaidi labi, tikai nepieciesama kartiga komandas spele... ka noveroju goldrush'aa daudzas reizes cilveki pataisno skreja uz beigam (C dala) nevis centas aizturet pashu startu un noturet pozicijas. ka rezultata pretinieki ka saka skriet ta aizskreja lidz beigam un tur sanaca kempings 10min garuma ;/

Link to comment
Share on other sites

ok dabūju to second opinion papišoties nedaudz. Tagad achievements, kuru nav sanācis jau hvz cik reizes dabūt ir "Placebo Effect" - kur tie 5 jānovāc ar pilnu ūberi, bet neliekot viņu. Smieklīgi ir tas, ka es dabūju šito Ubi concordia, ibi victoria - Assist in killing 5 enemies on an enemy control point, in a single life, jo man ūbers bija jau pilns pirms mēs vispār uz to control pointu aizgājām - respektīvi es ar gatavu ūberu assistoju vairākus killus. Kādam ir tas placebo effects? Kas man jāskaita tie killi lai būtu precīzi 5 un ne vairāk?

Link to comment
Share on other sites

Nu acīmredzot tā nav. Jo es esmu kādas 2 reizes novācis 9-12 džekus ar pilnu un neizlietotu ūberi protams nenomirstot un nekas nav noticis. Un 9-12 džeki nav "ai, man likās, ka bija 5, nu varbūt bija 4". Tie ir 2x vairāk. Turklāt es to ibi concordia blabla dabūju ar savu pilno ūberi.

Link to comment
Share on other sites

Tie killi ir jāizpilda ar mediķi (oo man ir ubers, varētu kādam uzlikt. Aj labāk pafragošu :) ) Nu man ieskaitīja pēc pieciem, ar vinci baiiigi uzmanīgi goldrushā pildijām. :)

Link to comment
Share on other sites

Kaut kas tur īsti nav ar tiem ačievmentiem. Jo toreiz es odiņu hīloju, viņam pilns ūbers.

Viņam vajadzētu būt tam ačievmentam placebo effect un man tam ibi concordia blabla Consultation, bet abus iedeva odiņam, kaut arī viņš jau nevienu nehīloja.

EDIT: samuldējos, izlaboju man vajadzēja iedot to Consultation. ibi concordia ir galīgi kas cits.

Link to comment
Share on other sites

ĀĀĀĀĀĀĀAAAAAAaaaaa. Tie killi ir jāizpilda ar mediķi. Bļe lol, es tak galīgi nepiefiksēju to. Galīgi debīls achievements godīgi sakot, pilnībā piš teampleiju.

tā skautu novākšana ar špricītēm arī biš nereāla...

Link to comment
Share on other sites

pāris ačievementus izdomāju sakrāt un to blutsaugeru dabūju, kad dabūju to, visu roundu tik apkārt skraidīju un fragoju, pofig, nevienu nehīloju :D bet tāda manta īstenībā, man bij kādi 30 killi un kādas 3-4 nāves tikai :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Davai gudrоti, izpildi рitos TIKAI AR MEDIНI.

You'll Feel a Little Prick

Assist in killing 3 enemies with a single ЬberCharge on a Scout.

Autoclave

Assist in burning 5 enemies with a single ЬberCharge on a Pyro.

Blunt Trauma

Assist in punching 2 enemies with a single ЬberCharge on a Heavy.

Medical Breakthrough

Assist in destroying 5 enemy Engineer buildings with a single ЬberCharge on a Demoman.

Link to comment
Share on other sites

Assist in burning 5 enemies with a single ЬberCharge on a Pyro.

Blunt Trauma

Assist in punching 2 enemies with a single ЬberCharge on a Heavy.

Ar dыrзm tas hevijs(droрi vien ka odiтр tas bija), kuru ыberoju nemaz nenosita tos pretiniekus tikai iesita. Savukвrt dedzinврanu es dabыju random brоdо uzliekot ыberu Lionzam - ieskrienam punktв un baru aizdedzinam, bet piecus viтр tur toиna nenovвca, tikai aizdedzinвja.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...