EDD Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 Izdomāju, ka ievilkšu nedaudz politikas šinī CS'eru komūnā ... pats tomēr samērā daudz par to interesējos. Topiku slēgsim ciet, kad oficiālā balsošana beigsies un tad arī skatīsimies rezultātus. Nu tad balsojam, un, ja kas, varat argumentēt savu "izvēli". Priecātos dzirdēt īpaši kūlas atbildes (ja būs nopietni domātas, protams), piemēram: "BUSH rlzzzzzzzzzZ, viNsH noKjEEra hUsEiNu !!!!!!!!!!11" vai arī "kerijs sux gomiks blje" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 Es balsoju pa Bushu jo vish tak cool cowboy ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 Huseinu, vinjsh nokjeera, vieniigi jamin, ka Husiens ir vecs un knapi paelpot vareej, kur nu vel pakusteties un Jenjkjiem ir diezgan monstriigas iespejas, bet Husiens jau sen bija zaudeejis velmi un varu par savu karaspeku, ja reiz vinju shittik viegli atrada. Savukaart mums tik ljoti labi zinamo Bin Ladenu, un Alkaeda teroristu grupejumu nespej notvert, kas ljauj izdariit sacinaajumus par iisto sho "briiviibas" un "demokraatijas" karu buutiibu un meerkji - naftu un jaunu telpu saviem visiem "McDonalds" utt. Tas ir mans virspuseejais viedoklis par sho keksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 Es, protams, par Bushu, jo bez vinja visi shitie kari un asinsizlieshana vareetu beigties, un to es negribeetu. Pie tam man besii araa amerikaanji un es ceru, ka 11. IX vareetu atkaartoties. Tas buus faniii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 nobalsoju par 3 variantu, jo politika ir taa lieta kas man faktiski neintresee vispaar... + kur nu veel amerikaaanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 bushs ir stulbs ar savaam meerkakja izteiksmeem un kerijs savaa kampanjaa spiezh uz vinja kljuudaam nevis uz saviem kaukaadiem darbiem (cik dzirdeeju tad tie pashi darbi uz kuriem vinsh spiezh - izskataas ka nepaveiks....) taa ka ja buutu amerikaanis - nebalsotu ne par vienu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 neenu buutiibaa jau nebalsoshu neparvienu jo neesmu amerikaanis , bet esmu par Keriju.. vinsh tomeer vairaak uzklausa ko vinjam saka visi tie shitainie kongresmenji, bet Bush(s).. par Bushu esmu kko dzirdeejis ka vinjam esot bijusi gruuta beerniiba un esot pakljauts kkaadiem experimentiem vai kkam tamliidziigam ar smadzeneem..apollo man liekas to pirms laicinja raxtiija Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 es pa keriju... busha deelj uz iraaku brauc arii latvieshu karaviiri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 uz iraaku latvieshi brauc muusu prezidentes deelj kas ziemaa, sniegaa skreeja uz asv un pateikt Mr.Busham ka latvieshi brauks uz iraaku.. [dirsaa liideeja :te vaidzeeja buut tam smailijam bet vinsh pazudis] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 taa kaa neesmu amerikaanis nebalsotu neparvienu hot ja buutu nebalsotu jo godiigi sakot man po. offtopick danar rlzzz nevar komatu uzlikt poga nespiezhas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 varbūt to sauktu par balsu zagšanu Kerijam, bet es laikam balsotu par "David Keith Cobb" (laikam šis bija īstais) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 Nebalsotu par nevienu.....VNK es domaaju ka starp shiem abiem nau nekaadas atskiriibas da abi itkaa saka pilniigi ko citu,bet domaa ta abi vienaadi!nekas nemainiisies ja piemeeram par Amerikas prezidentu buus Kerijs....viss palix taa ka bij...BTW-Mani Par Prezidentu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 ne par vienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 vote for kerry america needs changes and fast Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 1, 2004 Author Report Share Posted November 1, 2004 vakar vakaraa tieshi pa BBC forshi raidiija, kaa kaadi padsmit cilveeki peec kaartas saka, ka balsos par Keriju, un biezhaak teica tieshi ka "it's just a matter of anyone but Bush". bet bija arii taadi, kas ir tieshi par Keriju. forshi bij klausiities Pain, laba logjika Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 Politiskais nihilisms, uz nepatikas rekjina, rulee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 abi dauni... bet Busk ir stiliigaaks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 1, 2004 Author Report Share Posted November 1, 2004 atgaadinaaji par veco labo fraazi "TIESISKAIS NIHILISMS TIKS APKAROTS !!1" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 They both suck shit! Sorry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 uz iraaku latvieshi brauc muusu prezidentes deelj kas ziemaa, sniegaa skreeja uz asv un pateikt Mr.Busham ka latvieshi brauks uz iraaku.. [dirsaa liideeja :te vaidzeeja buut tam smailijam bet vinsh pazudis] ja bush nebuutu pieteicus war iraaquai - nebuutu vaira az asv skreejusi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 2, 2004 Report Share Posted November 2, 2004 (edited) par Keriju ,ne deelj Busha iebrukuma Iraakaa ,driizaak tas bija vinja vieniigais sakariigais darbs ,bet deelj vinja biedroshanaas ar krieviem Tas(veeleshanu rezultaati) taapat muus iipashi neietekmees Edited November 2, 2004 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 2, 2004 Report Share Posted November 2, 2004 nu es par keriju jo esu pret karu. tip shis jau saka ka izvewdiis karaspeeku no iraakaas. buus labs ja peec ieveeleeshanas paardomaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted November 2, 2004 Report Share Posted November 2, 2004 par Keriju, ne deelj Busha iebrukuma Iraakaa, driizaak tas bija vinja vieniigais sakariigais darbs, bet deelj vinja biedroshanaas ar krieviem nu.. labak lai biedrojas ar krieviju nekaa saak veel kaadu karu domstarpiibas deelj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted November 2, 2004 Report Share Posted November 2, 2004 nu kerijs tik sola attistit ekonomiku un beigt karu ka rezultata teroristi vienkarshi savairosies ka seenes peec lietus. bet tapat ka tepat latvija es nebalsotu jo slinkums iet uz iecirkni un stavet rindaa >_> Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted November 2, 2004 Report Share Posted November 2, 2004 a jaa, shodien dabuju ieverteet shodienas Dienu (forshs vardu mikslis iznaca) tur viena lapaa tiek punkts pa punktam nosaukti tie solijumus, kurus dod gan bushs gan kerijs. jasaka man tas viss atgadinaja to forsho speeli, kur tu savelc ar sviitrinjaam lidzigos vardus vai variantus. ja dabushu to avizi atkal, tad ieskaneshu un ielikshu sheit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts