Jump to content
GIGN Forum

Halloween

Koshkers
 Share

Recommended Posts

nu blood. domaa, ko es saku, tb shie sveetki ienaaca muus miiljaa Latvijā tikai taapeec, ka tas ir izdeviigi visaadiem uznjeemeejiem. ar Ziemassvētkiem, Lieldienām un Jāņiem, imho, situaacija tomeer ir nedaudz citaada..

haha, shinii gadiijumaa es pateicos muusu dziivoklju paarvaldei kas uzlika durvis ar kodu + man veel restes ir 1m attaalumaa no durviim.... un zvans sapliisis XD.gif taa ka pat ja shaas tiek iekshaa tad labaakais ko var izdariit ir nedaudz pagrabinaaties wink.gif

smiliez.de_2125.gif butu zinajis ar butu gajis prasit saldumus smile.gif

btw man ar kadas 3 reizes naca

1) kaukadas siikas meitenes, es neatveru bet sencis iedeva banaanu, tomatu un prjanjiku XD.gif

2) es atveru, bija tadas 2 as meitenes ap 14. vinjas teica ka parvakshoties dzivot pie manis ja nepacienashu laugh.gif , es iedevu Wearthers Original konfektes

3) nelaidu jo zb jau cool2.gif

Vajadzēja cukuru viņiem iebērt, es ar tādus svētkus nesvinu!!! Man pie durvīm arī zvanija, es vnk negāju klāt!!! naughty.gif

Visu sveeto nakts aka heloviini bija 31.oktobrii(sveetdien)

smiliez.de_2125.gif butu zinajis ar butu gajis prasit saldumus smile.gif

btw man ar kadas 3 reizes naca

1) kaukadas siikas meitenes, es neatveru bet sencis iedeva banaanu, tomatu un prjanjiku XD.gif

2) es atveru, bija tadas 2 as meitenes ap 14. vinjas teica ka parvakshoties dzivot pie manis ja nepacienashu laugh.gif , es iedevu Wearthers Original konfektes

3) nelaidu jo zb jau cool2.gif

njee vajadzeeja aicinaaat iekshaa-paraadiit kur ir guljamistaba:Ddabuutu meitenes[siikas gan..tongue.gif] un nebuutu pat no saldumiem jaashkjiras:D:D:D

pats hellowiinus nesvineeju bet tuss bija gan,bet kaa anfisa teica,bez hellowiin skanjaam

(iisteniibaa nezinaaju pat ka tieshi tad arii halowin bij:p)

es ar taadus nesvinu....

Bet shamie sveetki ir naakushi no eiropas , aizgaajushi lidz amerikai un tad naakushi liidz eiropai atpakalj...dzirdeeju pa beztabu teica....

heloviina dienaa pie viena choma tuseejaam....neiipashi nepiemineejaam heloviinus un neviens mums nenaaca prasiit konchas vai izjokoshu...

lol man gadiijaas taa, mees ar draugiem iej vienaa privaat iipashumaa a tur durvis ar lodzinju mazu mees skatamies logaa iekshaa un taa tantinja iet un peeksnji nogjiipst nenokaa mees saakaam reekt un vinja pamodaas un teica es nobijos smiliez.de_2428.gif

lol man gadiijaas taa, mees ar draugiem iej vienaa privaat iipashumaa a tur durvis ar lodzinju mazu mees skatamies logaa iekshaa un taa tantinja iet un peeksnji nogjiipst nenokaa mees saakaam reekt un vinja pamodaas un teica es nobijos  smiliez.de_2428.gif

pag un tu tagad gribi lai kaads tev ticeetu?? 20.gif nu blaaaviesn tagad saspamojies te forumaa kautkaados postus,ka tik kautkur ieraxtiit!PSC shaadu murgu es sen nebiju redzeejis! smiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gif taads dirseejs!jaa veceniite paskataaas pa logu un nogjiibst,blin un tad shameejaa pamodaas un juus tur veel staaveejat un dzirdeejaat kaa shii pa logu saka - es sabijos! aha - ticami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...