John Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 sveiki pa cik cilveeki jau ir serverii saradusies vareetu uzlikt labu mapsaiklu ar defaultam mapem cp_dustbowl ctf_2fort ctf_well cp_well cp_hydro cp_granary cp_gravelpit siis nu buutu taas def mapes kuras vajadzeetu ar cienu John Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Ieej šobrīd serverī, nevienu cilvēku neredzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 nu iegaju tauta saradaas nu galigi pilns jau nav bet nevar jau vislaik 24/7 dustobowlu ja buus def mapes tad ari tauta saradisies vairaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 it ka butu ok iznemot mapi ctf_well Jau daudzos serveros notesteta mape! nu sudiga mape! to gan nevajadzetu - labak cp_castle3 owno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted April 26, 2008 Author Report Share Posted April 26, 2008 esmu speeleejis ctf_well jaa cp_castle3 ari ir laba bet suudigi kad vinu neizmanto cw ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Es piekrītu tiem, kuri uzskata ka jāatstāj dustbowls kā def mape. Pa dienu, kad vairākums spēlētāju ir no Latvijas, kāds admins varētu ienākt un pāris stundas uzlikt citas mapes, bet no rītiem un vakaros bez dustbowla serveris būs pustukšs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 ne nu no rita uzlikt lai griezas DB, a kad piem savacas tauta lidz 16 piem cilvekiem, tad serveris automatiski palaiz normalo map ciklu, un ka tauta ir zem 10 ta serveris palaiz DB! var tadu pluginu sataisit! nevajdzetu but sarezgitam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted April 26, 2008 Author Report Share Posted April 26, 2008 jaa ta vareetu buut laba ideja un tas ari naktu par labu serverim Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 de_labor ir kinda nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted April 26, 2008 Author Report Share Posted April 26, 2008 bet taa nav def mape taa ir kkada nezinu kas nesmu speleejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 isteniba CP_LABOR ir laba mape. tautai tada mape patik un castle ari patikot! nu skatieties pameginiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 (edited) pašlaik iet graveplit un ir 32/32, vakar arī mapcikls vakarā bija ieslēgts un serveris bija pilns, tas nozīmē, ka drīz jau varēs mapciklu slēgt iekšā patstāvīgi Btw. tā castle3 ir tā, kur sarkanie ir tādā, kā pilī/cietoksnī, kurā viņi sargā spotus un tur ir lieli plašumi, tb ar snaiperi var ownot...? ja jā tad tā ir mana mīļākā mape un to tiešām varētu ielikt mapciklā P.S. patstāvīgos spēlētājus sastāda tikai latvieši vai ir arī kādi patstāvīgi ārzemnieki? Edited April 27, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 (edited) mersy vari nestastii kas ir castle3 esmu speleejis vinu jau 4 menesus atpakal l 3 mapes dalas uzskatu kad 2 visslabak jo tur ar sniper var likt visiem purnaa Edited April 27, 2008 by John Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 aa btw varat uzaisiit velvienu tf2 serveri kaa gx'aa kur nav def mapes ir tikai taas jaunas piemeram castle3 ! bet tas tikai taads padoms es nez varat nenemt veera nekas jau ari nebuutu pret castle3 bet vienigais miinus ir tas kad vina nav def mape ! taas ir manas domas ! vissvairak tautas ir serveros kur ir def mapes juus tikai nesen ka paradiijaties uzreiz jau nebuus full serveris tas viss naak ar laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 (edited) 3 mapes dalas uzskatu kad 2 visslabak jo tur ar sniper var likt visiem purnaa tagad izlasi to teikumu vēl reiz un tā lēnām, itsevišķi teikuma nobeigumu! P.S. ā un, ja tā mape ir tā, kuru es domāju tad es viņu esmu spēlējis, kopš izgāja tf2, tb pirms pus gada, ja ne pat vairāk. Edited April 27, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 nu man tas pats ! bet kad speleeju ESL online cupaa taa tur nebija ieklauta Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 cp_castle# ir briesmīga izvritība, un pat nezinu ko domāt par jums, kuriem tā esot mīļākā karte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 un kapec vincisters ta doma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Tāpēc, ka jebkurš, kas māk bišķi padomāt ar galvu var mierīgi konstatēt, ka neraugoties uz acīmredzamo castle3 neinteresantumu, neglīto izskatu un vienkāršo noformējumu - labi redzams arī tas, ka tā karte ir drausmīgi nesabalansēta kā arī gluži vienkārši NEINTERESANTA. Es jau ar savu sūdīgo fps esmu pāris reizes ar snaipereni skarbi norullējis - kad dabūšu nelagojošu kasti, tad jau vispār... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 (edited) Nez man ar tas castls ne īpaši, neko īpašu tur nesaskatu. Un tā doma par otru serveri ar jaunajām mapēm vispār man liekas ne īpaši laba. Ā un john iemācies lietot edit pogu nevis krāt postus ar dubultpostiem. P.S mersy ar snaiperi var dustbowlā arī normāli likt ārā Edited April 29, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now