Jump to content
GIGN Forum

Dziesmas

Fruktainais
 Share

Recommended Posts

Vakar vakarā, iedvesmojoties no #wl.Media dziesmas, man ienāca prāta jums iedot dažas savas mīļākās dziesmas, lai jūs arī nedaudz varētu paproecāties! :lalala:

Flo Rida ft Timbaland-Elevator

Bodyrox & Luciana-What Planet You On

Christina_Aguilera-Beautiful(Šī ir domāta meitenēm, liriska dziesma-pilnīgi raudāt gribas) :lalala:

Duffy-Mercy(Dziesma ne īpaši kruta, bet sievietei ir laba balss,specifiska)

Madona feat Justin Timberlake & Timbaland-4 minutes(Šī jums patiks)

P.Diddy & Nicole Scherzinger-Come To Me(Ja jums šī nepatīk, tad ar jums kaut kas nav kārtībā.Ceru kad jūs visi vismaz zinat, kas ir Nikola-vnk skaista sieviete ar lielisku balsi)

Utah Saints-Something Good-Ian Carey MIX(Tiem kam patīk klubenieki un basi isaku šo)

Britney Spears-Break The Ice-NIFTY(Beibe, kura ir spējusi sev nogriezt matus uz nullīti drauga dēļ!Prot manuprāt arī dziedāt, šī dziesma ir tam apstiprinājums)

Ida Corr & Fedde Le Grand-Let Me Think About It(Diezgan veca, bet nevarēju neielikt)

Usher feat Young Jeezy-Love In This club(kaucošais gabals)

Jordin Sparks-No Air(With Chris Brown)-Dziesma lēnā, lai varētu beibe uzlūgt uz lēno deju-sakuljīt lietiņas!

Snoop Dogg-Gangsta Like Me(Hip Hop stila piekritējiem, tādiem kā es)

ATB VS Dj Jean-The Launch(Kārtīgs klubenieks)

50 Cent feat Akon-Ill Still Will (Kill)(Gangstām šito vajadzēs)

Janet Jackson-Feedback(Pumcik, pumciki)

Kelly Rowland-Work(Noskatieties klipu, man patika kā viņa tur dejo)

Lupe Fiasco-Superstar(Šis gabals derēs zvaigznēm)

P.S.Visas šīs un citas dziesmas Jūs variet nolādēt šeit-http://www.partylife.lv/download.php

Edited by Fruktainais

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

man ienāca prāta jums iedot dažas savas mīļākās dziesmas

te es mazliet apmaldījos. nodomāju, ka beidzot kāds mīļš cilvēciņš papildinās manu skaņaslisti, bet tu, roņsmadzene, pat neesi pacenties iemest saites. tie tavi krāsainie teksti manās acīs padara tevi par pamuļķi.

Beidziet te smirdēt tad, ja pa gaumi nestrīdas, okey!

par gaumi nestrīdas, bet par tavu - smejas.

āksts

Edited by kaamis

EMO jau nekas neinteresē, kā tikai vēnas griezt!

Tas ka es klausos normalu muziku ( heavy metal ) tas nepadara mani par emo. Un ka jau zinams par gaumi nestriidas... Bet nu shitas dziesmas ir totals craps...

pilnīgi raudāt gribas):lalala:

P.Diddy & Nicole Scherzinger-Come To Me(Ja jums šī nepatīk, tad ar jums kaut kas nav kārtībā.Ceru kad jūs visi vismaz zinat, kas ir Nikola-vnk skaista sieviete ar lielisku balsi)

Jordin Sparks-No Air(With Chris Brown)-Dziesma lēnā, lai varētu beibe uzlūgt uz lēno deju-sakuljīt lietiņas

Komenti nogalina.

Pareizi tu saki. Par gaumi nestrīdās, par gaumi smejas. (Te gan vairākums par tevi smejas).

Manuprāt, ar tevi pašu nav kaut kas kārtībā :thumbsup:

Edited by cash^

P.Diddy & Nicole Scherzinger-Come To Me(Ja jums šī nepatīk, tad ar jums kaut kas nav kārtībā

Tiešām komentāri iespārda, es nevaru beigt rēkt par to komentu :muahaha::respekt: čalim

Edited by quelyd

Pareizi tu saki. Par gaumi nestrīdās, par gaumi smejas. (Te gan vairākums par tevi smejas).

Manuprāt, ar tevi pašu nav kaut kas kārtībā :thumbsup:

Kas tieši ar mani nav kārtībā?Un beidziet viens otram dibenā līst!Ja neko sakarīgu nevarat uzrakstīt, tad labāk nemaz nesāciet, jo tam ko jūs rakstāt es vienkārši uzčurāju! :lolza:

Ja tu visam čurā virsū, ko citi raksta, tad es nesaprotu, ko tu esi šeit pazaudējis. Nokārtoties vari arī WC. Es takš saku, ka tu neesi normāls un ar katru savu nākamo tekstu tu vēl vairāk pierādi manis teikto.

Ai, labi. Aizslēdziet un izbeidziet cirku lūdzu.

AK DIEVS! Vnk AK DIEVS! Fruktinj tu patieshaam neesi pie pilnas kapeikas!

Tie tavi topiki un posti ir pilniigs shits! Tev vajadzeetu atrast kaadu 5klases forumu un tur tu visiem saviem padjelnjikiem vareesi dot savas 1 month songus! Es jau tev vienreiz rakstiiju un ieteicu nerakstiit shajaa forumaa, lai visi tomeer neredzeetu cik jauna un tupa ir tava smadzene, bet tu turpini!

WTF? Tu pats izlasiiji sho topiku ko tu uztaisiiji?

AAAAA un BLEDJ NAFIG HUJ MAZAIS TAK IEMAACIES EDITEET POSTUS!!!

Edited by LAVRx

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...