Jump to content
GIGN Forum

Dziesmu Svētki 2008


samuray
 Share

Recommended Posts

tāks par cik es pēc svētdienas skates esmu kļuvis par pilntiesīgu dziesmu svētku dalībnieku, gribētu uzzināt, kuri vēl piedalīsies dalībnieku statusā, varbūt izdosies saskrieties! :)

ak jā, un ko es tur darīšu - dejošu! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Fuj, visu cieņu, bet man tas riebās...

Atceros, ka biju mazāks tad no skolas obligāti bija jābrauc uz dziesmu svētkiem un tā nedēļa, kad bija sešos jāceļās un visu dienu bez ēšanas un dzeršanas jāstāv saulē bija pretīgākā nedēļa manā mūžā. To vairs es neatkārtošu nekad.

Btw. Man reāli ieprikolī tas, ko piektdien vinčisters teica tev: "samuraj, tu šauj cūkas nevis dejo!", lol :)

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

oi, esmu 2 dziesmu svētku dalībnieks bijis, gan kā dejotājs, gan dziedātājs. labāk patika dziedāt, lielāka haļava, bet mazāk laika to haļavu dziedāt, jo mums nebija tik ātri pirms tam jāierodas kā dejotājiem.

gribētos tur tikt, bet kaut gan varētu arī kā skatītājs. atceros, ka māsa teica, ka apraudājusies, redzot dziesmusvētku koncertu. <3 laikam jau ir ko redzēt un dzirdēt.

Link to comment
Share on other sites

piedalīšos kā korists jau ceturto reizi laikam. speciāli, lai varētu piedalīties (ļoti fascinē dziesmu svētku atmosfēra), iestarpināju nedēļas grafikā divus kora mēģinājumus, kurus jau pusotru mēnesi veiksmīgi apciemoju. jāpiebilst - grūti ir pēc piecu gadu pārtraukuma kopš pēdējiem dziesmu svētkiem.

Link to comment
Share on other sites

:)

same, TDA "Sprīdītis" :D

Bija pirms laiciņa doma iet atkal dejot, lai tiktu uz Dziesmu Svētkiem, bet tas tā arī palika tikai idejas līmenī. Gribējās atkal sajust to noskaņu, jo kad piedalījos biju sīks un neko neatceros, izņemot lielo gājienu, kuru atceros ar ne pārāk pozitīvām izjūtām :D

Link to comment
Share on other sites

Kāds tam sakars ar manu postu? Tu paskaties datumu un laiku pirms sāc kaut ko nelabi bezdēt. Ieraudzīju TVNET, ka biļetes gandrīz izpirktas, pēc brīža iegāju gignā un ieraudzīju postu. Tad arī radās doma, ka varbūt kāds man te varētu viņas ietirgot. Tas pārējais černis sākās vēlāk. Starp citu, kā vispār beigsies tā visa lieta ar biļetēm, kāds nav lietas kursā?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...