Jump to content
GIGN Forum

Globaalaa Sasilshana


Mazinjais
 Share

Recommended Posts

  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Es, protams, ļoti atvainojos, ka atkal te rakstu samērā lielā beztēmā traucējot normāliem cilvēkiem runāt par lietu, bet cik esmu mēģinājis ar šādiem indivīdiem runāt privāti, viss ko saņemu pretī ir *** ***** **** un ****.

Ducatii, mani patiešām izbrīna tavs tizlums. Nē, nopietni. :) Tu sauc mani par losi, pieliec mani pie invalīdiem, un beigu beigās pats izstrādā tik debīlu un nožēlojamu prikolu [kurš vismaz tev šķiet pārākais prikols un nu tev ir divmetrīgs krāns], ka sačakarē jau tā bezjēdzīgo un pilnīgi nepamatoto šļupstēšanu. Es tevi patiešām apbrīnoju. :thumbsup:

Nesaprotu kādā sakarā tu tur kaut ko purkšķēji par Zorgu. Tas, ka tev ir pasaulē vīrišķīgākā balss un sirmi mati uz galvas [un ne tikai] tev nedod tiesības tā runāt. Atceries, ka sliktais esmu es, nevis viņš, pie tā arī paliksim.

Runājot par lamāšanos, lamāties sāki tu, konkrētāk, izdomāji, ka mana galva varētu būt iebāzta d!rsā. Tīri fiziski tas man gan šķiet mazliet nereāli, ja nu vienīgi tu mēģini savu galvu iebāzt d!rsā kādam citam. Tāpēc es nolēmu, ka ja es to nevaru izdarīt un mana galva nav iebāzta d!rsā, bet tu tomēr par to runā, tātad noteikti viņa tur ir iebāzta tev pašam. Un ja tu viņu neesi iebāzis sev, tad izsaku pamatīgu līdzjūtību tam cilvēkam, kuram esi.

Runājot par pašu kašķi, viss ko es gribēju izdarīt bija uzd!rst tev par to, ka tu kārtējo reizi pilnīgā beztēmā spamo. Man nenormāli tracina cilvēki, kas, pat īsti nezinot par ko iet runa, mēģina vienmēr visur ied!rst. Starp citu, tas parasti beidzas ar ied!ršanu pašam sev mutē, tā ka esi uzmanīgs. Viss ko gribēju panākt ir, lai nākamreiz kad tu spied 'Add Reply' pogu tu vēl vismaz piecas reizes apdomā vai kāds gribēs tavu postu lasīt un vai no viņa vispār ir kaut kāda jēga. Ja tev tas tomēr nesanāk, un tu joprojām gribi man kaut ko uzd!rst pretī, tad pamēģini aiziet apsēsties stūrī un attīstīties mazliet. Ja arī tas nepalīdz, tu esi laipni aicināts manā PM kastē uz jauku un saturīgu diskusiju par spameriem. Tikai ja tu vēl kaut ko sagribi rakstīt, tad lūdzu atrodi savam teiktajam kādu argumentu, lai tā atkal nav tukša liešana. :thumbsup:

Man ir slikts garastāvoklis. Bet okej, es tev atvainojos par to, ka sākumā varbūt izteicos mazliet par skarbu. No otras puses es tur neko skarbu neredzu, bet ja tevi tas tik ļoti aizvainoja, ka cilvēki ir jāsāk saukt par invalīdiem, tad pieņemsim, ka tas bija skarbi. Piis

Link to comment
Share on other sites

un tu arī bucher rīt uz skolu vari nenākt!

Link to comment
Share on other sites

Tie petijumi ar ledu bija tadi, ka noteica laikam oglkпa koncentraciju ledы, kas pirms tam nekad nebija bijus tik augsta, tad vel noteica tв laika temperatыru, bet to gan es nesapratu, kв var izdarоt. Varbыt pзtija ledus kristвlu struktыru vai vel kaut ko tвdu. Tur ir пoti daudz kas tajв ledы iekрв.

Anyway un tad izdarija secinвjumu, ka parasti tad, kad palielinas temperatыra, tad arо palielinвs oglekпa koncentrвcija (vai otrвdi, bet tas kв reiz arо ir svarоgi).

Fiрka tвda, ka no tв, ka ir liela oglekпa koncentrвcija tagad, izdarоja secinвjumu, ka temperatыrai arо ir jвbыt augstai un ka visiem bыs pizda un ka iestвsies apokalipse.

Nezinu neko daudz par apokalipsзm un man ir dziпi uzdirst golfa straumei, kura apstвjвs tikai filmвs. Nu ok - tajв vidakв vзl gвja runa par to, ka kaut kвds saldais ыdens no grenlandes varзtu vienв mirklо VISS satecзt iekрa okeвna un tas TIEРВM varзtu iespaidot kaut kвdu straumi, BET domвju, ka lоdz mirklim, kad tas tuvosies, cilvзki jau bыs paspзjuрi to ыdeni "lзnвm notecinвt".

Kas varзtu bыt aktuвli, tad tas ir tas, ka grenlande un ziemeп/dienvid polu ledвji tieрвm strauji kыst, kв rezultвtв varзtu celties jыras (okeвna) lоmenis. Ja nu par kaut ko vispвє bыtu jaiespringst, tad tas bыtu tieрi рitas un kв reiz Rоdziniekiem! ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

ūdens absorbē siltuma starus, ledus nē. un, jo lielāks ir ūdens laukums, jo vairāk tas absorbē slitumu. un neviens taču nesaka, ka tā visa sasilšana notiek lielā ātrumā.

p.s. aizmirsu, kā sauc to džeku, bet viņs par to pētijumu (par globālo sasilšanu) ieguva nobela prēmiju :)

Ja bīfs nebūtu paskaidrojis sīkāk (kas arī gan izklausās diezgan sviestaini), tad no tā tava teksta nulles jēga būtu.

Ok, pieņemsim, ka no ledus tika izvilkti kaut kādi temperatūras rādītāji hvz cik sen atpakaļ (par ko es šaubos, jo neredzu nekādu pamatojumu tam). Tik un tā - fakts paliek fakts, viduslaikos bija daudz siltāks un lai arī cik sūdus tu no ledus vilktu ārā šo faktu tas nemainīs. Labi, tas tavs teksts pirms tam nebija bullšits, bet jāsaka, ka tev švaki sanāk pasniegt savu domu :)

Tas ir jauki, ka ūdens absorbē siltumu, bet no tā faktora, ka ledus izkūst, ūdens siltāks nepaliek (kā tev sanāca izteikties iepriekšējā postā).

Link to comment
Share on other sites

Te varētu varbūt nepiekrist. Ūdens un ledus savstarpēji visu laiku cenšas izlīdzināt temeratūru, tobiš, ledus cenšas atdzesēt ūdeni un ūdens cenšas sasildīt ledu. Tātad ja ledus izkūst, ūdens temperatūra pieaug, jo tiek mazāk dzesēta. Protams, te nav runa par stundām, dienām vai nedēļām, bet gan par mēnešiem, gadiem vai gadu desmitiem. Es arī varbūt kļūdos, bet no fizikas viedokļa tā tas varētu būt.

Edited by Pulkvedis
Link to comment
Share on other sites

No fizikas viedokļa vajag krietni vairāk enerģijas, lai ledu pārvērstu ūdeni, kā enerģiju, lai ledu no -1 uzsildītu līdz 0lei! TB - tas ir ļoti likely, ka kādu laiciņu tur viss smuki tusēsies ap 0li (kāmēr vien būs ledus)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

+ tas ko bīfs teica un vēl es gribēju piebilst, ka ne jau tas, ka ledus kūst, ir pamats ūdens sasilšanai. Ūdens sasilst dēļ klimata pārmaiņām, kuru rezultātā arī kūst ledus. Izkusušais ledus, kam temperatūra ir tuvu pie nulles nekādā veidā nevar sasildīt ūdeni. Tas arī bija tas, ko es gribēju teikt.

Vajag tikai mācēt izteikties un viss būs labi, tad nesanāks, ka izkusis ledus silda ūdeni par kurš ir siltāks vai vienādā temperatūrā ar to.

Link to comment
Share on other sites

Lidz tam mums nenodziivot un ja tomer tas notiks tad to piedziivos musu maz berni vai vinju maz berni... udaču.

Un vsp TVNET nesen bija raksts kad pasaules gals bus pec entajiem milojoniem or milijardiem gadu zabejtje uz shito temu un vispar mazak to suda discovery skataties...

Link to comment
Share on other sites

..bet jāsaka, ka tev švaki sanāk pasniegt savu domu

tam gan es piekrītu, ļoti bieži sanāk izteikties nepareizi dēļ relatīvi mazā vārdu krājuma.

un, jā faktu par temperatūru skandināvijā nevar apstrīdēt, un nevar apstrīdēt arī to, ka kādreiz arī baltija (un ne tika) bija ledū. tas ir tikai dabiski. Bet, es nezinu gan, vai dabiski ir, ka dažādi dabas untumi sāk parādīties aizvien biežāk un biežāk :) . ok nerakstīšu daudz, savādāk vēl kautko ne tā uzrakstīšu.

Link to comment
Share on other sites

Zinātnieki ir konstatējuši ka šitie laika posmi visu laiku iet uz rinķi (ledus laikmets, akmers laikmets un citi)... Iznāk ka pasaulei jau vairākais reizes ir bijis gals un 2008 gads jau ir bijis vairākas reizes :D

Link to comment
Share on other sites

Pienāk aizvien apokaliptiskākas ziņas ? globālā sasilšana notiekot neticamā ātrumā, drīz būšot izkusuši polu ledāji, zem ūdens pazudīšot daudzas salas un plaši piekrastes apgabali, arī lielpilsētas, esot gaidāma masveidīgākā sugu izzušana kopš dinozauru izmiršanas, tāpat tiek brīdināts par postošiem plūdiem un vētrām, ilgstošiem sausuma periodiem un milzīgiem mežu ugunsgrēkiem. Jau tagad gandrīz katra vētra, ilgāks sausuma periods, stiprāks lietus, kā arī liels karstums un pat aukstums tiek skaidrots ar globālo sasilšanu un izmantots cilvēku iebiedēšanai.

ps. ieteiktu visiem noskatīties šo filmu:

jafaflood.jpg

Edited by Mazinjais
Link to comment
Share on other sites

Nesen skatijos TV, un tur rādija ka itkā 2007 gadā (laikam) virs anglijas 22:10 kautkādas saulesīstēmas planētas veidoja krustu kas savukārt tika aprakstīts bībelē. Tas krusts apzīmē to ka anglija noslīks pati pirmā. Anglija jau sāk uztraukties par to, jo viņi itkā pētijuši par to krustu un noskaidrojuši ka tā esot taisnība. (lasot svētos rakstus etc.) Piedevām kā jau visi zin, ir bijusi tāda Atlantīda kura noslīka, jo virs zemes parādijās anglija. Un tagad jābūt tā ka pēc anglijas noslīkšanas atkal parādīsies Atlantīda.

Tad vēl tajā paša raidijumā bija stāstīts par kautkādiem enģeļiem kuri tjpa - Viens izraisa vētras, otrs lielus plūdus u.t.t. (kas arī ir aprakstīts bībelē, un tā arī notiek :khehehe: )

Vēl pastāv doma ka 2012 gadā, mūsu zemē ietrieksies planēta Nibiru (ja pareizi atceros). Zinātnieki izpētijuši ka ass pa kuru viņa lido krusto mūsu asī, kā rezultātā gaidāma sadursme.

:10cm:

Vēl ir dzirdēts kā jau viens te piebilda, ka pasaulē viss atkārtojās. Un ir bijis tā:Uz zemes bijuši cilvēki(militrili.. sen..) kuri bija attīstijušies augstākā līmeni nekā mēs, un zēmē ietriecās meteorīts, bet tikai daži izdzīvoja. Sākās viss no gala. Akmens laikemts utt. :lol:

P.S. Nevarēju noturēties neierakstīt.

Edited by lil_OddY*
Link to comment
Share on other sites

Klau, ja jau viņi ir izpētījuši, ka pēc 4 gadiem būs pasaules gals, tad jau pa visiem kanāliem būtu to radījuši. Visticamāk, ka tad valdītu arī ļoti liels haos, jo ja tā labi padomā, atlicis dzīvot tikai 4 gadus... Es šaubos, ka kāds viņus nostrādātu, viņi darītu kautko haotisku, ārdītos, zagtu, nogalinātu utt.

Šeit ir tik daudz teorijas, ka pats nesaproti kam ticēt. Iespējams, ka globālā sasilšana tiešām notiks, protams, ne pēc 10 gadiem...cilvēki būs kautko izdomājuši. Ok, pieņemsim pasaule applūdīs. Cilvēki pielāgosies, notiks mutācija, jaunas dzīvības un pēc daudziem tūkstošiem gadu viņi stāstīs saviem pēcnācējiem, ka kādreiz uz zemes dzīvojuši cilvēki un tā nebija applūdūsi....

Link to comment
Share on other sites

par čaku norisu bija patiešām stulbs joks :unsure:

ja arī tā būtu taisnība (jā, kā tad), tad tāpat cilvēki apokalipsei vienkārši nenoticētu, jo kurš gan to darītu, ja bezmazvai katru nedēļu parādās jauna teorija par pasaules galu. doh :)

Edited by traktorists^
Link to comment
Share on other sites

Runaajot par pasaules galu, tas ta4u var notikt jebkuraa sekundee (varbuut es pat nepaspeessu nospiest Add Reply pogu, kas ir maz ticams..) - kaads krutaaks meteoriits/astereoiids ietriecas Zemee un baj, baj..

btw. Vinus var mieriigi nepamaniit.. liidz ir par veelu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...