Jump to content
GIGN Forum

Defense Vincister


bencik
 Share

Recommended Posts

Labdien !

Shoreiz loti iespejams palidziiba buus vajadziiga shim muusu dargajam liderim :) Naak virsuu dzkes bez alianse, bet izskatas, kad ar pamatiigu armiju. Droshiibas peec nosuutam katrs liidzi maximali daudz skautus, lai nesanak shaize ar skautiem. Armijas lielums nuuu es domaju, kad bez 6k defense units te nav pat jeega neko saakt runaat, jo amrija tiehsaam ir speciiga, kas naak pretiim. Atrodas vins lielai daljai tuvumaa ta ka ar to nevajadzeetu buut problemaam. Man armija iet 4h un parejiem vajadzeetu iet lidziigi(cerams, kad neesat aizmirsushi par taadu lietu kaa tournament square ?) Nu tad es domaju suutam taa lai 27.februarii plkst 04:00 armijas buutu uz vietas un protams suutam crop.

Es shoreiz nejautaashu cik kurs var aizsutiit, jo ja mees alianses liderim nevaram visi sautigi palidzeet mums nav par ko talaak runaat.

Droshibas peec ierakstam cik katrs varetu noziedot. Ja ir kaads kas var palidzeet tikai ar crop arii labi, galvenias sazinaties ar vincister lai nav taa kad crop naak par daudz.

Vincistera siteriem luugums arii tureet acis valjaa lai suudi nenotiek, kaa piem. armija nomirst vai crop tik daudz, kad nav vietas :thumbsup:

No manis 500 phalanx + 250 pathfinder ! Un protams kadi 5 k crop

el_lobo arii var kaadu 500 spearmanus aizsutiit !

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Tāam... No kedshot account 300 speari + dafiga crop. <--- 4 h

Tik viena problēma, ka nebūšu online ap 24:00, kāds pasisterot nevēlās? :o

LOL, izskatās, ka nēēsmu vienīgais ar šādu problēmu ;)

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

vel viens uzbrukums ar senatoru un vinjam ir tas ciems :(

Blin blin, suutam visi tagad ciik aatri varam !

Karoch es savu un el?lobo varzu esmu izsutiijis vincijs peec 30 min buus online mum sjaanotur tas ciems tik ilgi.

Kaa var aatri loyality point pacelt ?

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Suutam visi peec iespejas atraak jo es tagad esmu ticis vincistera account iekshaa un mums ir 25 min lidz nakamajam uzbrukumam, es uzliku buuveties residenci atkal lau loyalyty point dabuutu klaat un mees nepadirsu ciemu pavisam ! Vins noteikti neparstaas uzbrukt, tas ir skaidrs tapeec suutam reinforcment peec iespejas atraak !!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...