Traffic Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 (edited) http://www.kalassa.net/propilkki2/index.php?eng=1 Gribēju jūs iepazīstināt ar baaigi foršo bļitkošanas simulatoru - Pro Pilkki 2. Cik zinu, tad maz cilvēku zin par šo spēli. ļoti forši var uzkapāt kopā ar draugiem netā. Spēles instalācija sver vien nieka 30mb. LV servera IP 85.255.72.30 Pasaules servera IP 217.201.191.26 Edited February 24, 2008 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Pamēģināšu, tikai ātrums gan monstrīgs 20kb/s :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 dēļ tās spēles es reizēm netieku pie pc, jo sencis viņu dragā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triplex Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Un sikaku aprakstu varetu?Bildes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 (edited) http://www.kalassa.net/propilkki2/index.php?eng=1 Edited February 24, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 24, 2008 Author Report Share Posted February 24, 2008 (edited) Tur ir gan bildes, gan viss pārējais. quelyd, es nez, varbūt tas tagad. Man tur ātrums vienmēr bija 400kbit/s, kur man nekad tik liels ātrums nav bijis. Es personīgi pats vel tajā spēlē esmu liels iesācējs, bet varat redzēt manu lomu lejā. 1. reizi izvilku līdāku un divus lašus. Pārgāju uz krokodilu, uz kādu var redzēt attēlā. Vēl ātri var saķert ~100g asarīšus ar dzelteno murmišku, ko var izvēlēties 3. nodaļā pie murmiškām. Ak, jā, ar to pašu krokodilu, tajā pašā mačā beigās vilku vienu minūti vienu zivi, bet tomēr tā maita norāva man visu krokodilu. Būtu bijusi ļoti liela, tik tiešām. Visu to lomu pa 15min saķēru. EDIT: oi, nevar tomēr to krokodilu redzēt. Kr4 tas ir pats pirmais krokodils, zaļā krāsā un eju ar to krokodilu es uz dziļumu. Edited February 24, 2008 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 sito jau vakar nokacaju outlawa laikam, bet nevaru piekonekteeties nevienam tam serverim, it ka nav pirktaa, bet nu latviesu serveriem butu javar piekonekteeties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 24, 2008 Author Report Share Posted February 24, 2008 iespējams, ka serveris ir down. Varētu jau arī visi savākties kaut kad un uzbliezt kopā. Lai serveri uztaisītu nevajag nek;adu labo kompi un netu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 (edited) Tātad, man ir laiks, varētu kāds bariņš savākties un uzspēlēt. p.s. traffic`s bliež serveri. Rautupuro ezeres ROX.. Edited February 24, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Gaidam ip.. Pa viso so laiku mana lielaka cope bija 40 grami laikam, kaut kads tur asaris jeb kas tas biija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 24, 2008 Author Report Share Posted February 24, 2008 81.198.134.25 Gaidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 (edited) Pirmajās trijās kārtās 0zivis [ izgāzos ] Pēdēja 4tajā visus izbāzu 2vas virs 300gramiem u, 1virs 200gramiem un 2virs 50gramiem. Laikam beigās laime uzspīdēja. Yeah 400posti. Edited February 24, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Mosk rikojam katru vakaru sadu copi? Baigi interesanti biija, azarts! Reali izbesija ka nokoda vizuli maita, kaut kada liela, noteikti ka bija lidaka, naca gruti aaraa un beigas nemaz neiznaaca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 vislabaak bija kad man 2min liidz beigaam bija 19g mailiite :DDD a tad izmeeginot jau izurbtu caurumu dabuuju 500+ 400+ un 200+ ziveles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 laikam juusu pasaakumu nokaveeju, bet ar klasesbiedru labi uzraavaam lielaakais loms 2 foreles(laikam) ap 1400g +/- paareejais taads suuds kauns pat teikt mazaako ko nokjeeru.. Esmu IN par katra vakara copi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 24, 2008 Author Report Share Posted February 24, 2008 bija jautri, jā A jums nelagoja? Tātad vēl dažas lietas, kas būtu jāzin. Tārpu pa āķi var pabīdīt kā patīkās, kā arī ja tārps ir apgrauzt to var nomainīt. Sardziņu t.i. to pipļuku bļitkas galā arī var pabīdīt, kā vēlaties. Sacensību beigās pirms laiks ir iztecējis ir jāatgriežas sākumā, lai pieskaitītu jūsu lomu. Nedaudz kā es makšķerēju. Uz seklākām vietām nēmu dzeltenu ar sarkanu punktiņu murmišku. Tārpu vienmēr sarkano. Ar šo var ātri savilkt asarīšus ap 100g. Uz dziļākām vietām ņemu zaļo krokodilu. Ar šo var vilkt jau lielākus asarus ap 400g kā arī līdakas un lašus, man lielākais lasis 2kg. Brīžos, kad neķeras ne ar vienu metodi panēmu kādu murmišku no 1. izvēles un strauji ar to spēlējos. Pagaidām vairs nevaru neko vairāk atcerēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Ir labs. Es arī šito spēlēju. Vakar es ar Trafficu un vēl dažiem frendiem pakapājām. Bija jautri. Nu ko šovakar? Cikos? Kurā serverī( var manā)? Nu ko laikam jāiet uz skolu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) Ap vakar pusi būtu ideāli. Tad man būs elektrība un varēs maukt. Es es esmu PAR ikvakara copi. Labi, es tagad eju uzspēlēt pret kompi. p.s. Lagu NEMAZ nebija Edited February 25, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Nu uz cikiem apmeram varetu sovakar? 6,7,8,9,10,11 ? Spele tiesam aizrauj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 neko nevaru izvilk:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 Tātad šovakar 19:00 81.198.134.25 Lūdzu piesakās tie, kas būs, lai es zinātu uz ko man jāgaida. + vel būs man pazīstami čomi, kas arī spēlēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Es šodien būšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 es es buusu lidz 21 : 00 vareesu pec tam pokers sakas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 I am IN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Neko nenoķēru, bet turpināšu mēģināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now