Jump to content
GIGN Forum

Defense Samuray


bencik
 Share

Recommended Posts

Labdien Veelreiz :D

Athskiribaa no karkas situacijas shis indiviss nav skautojis samuraju pedejas 7 reizes, tapeec te ir laba iespeja uzkert vinju uz normaalu reinforcment, ko mees arii dariisim. Koordinates mums loti izdeviigas visiem blakus, tapeec galiigi nevajadzeetu buut problemaam aatri sasutiit reinforcment, jau shovakar kas ir 24 februaris. Es domaju taisam taa lai papildspeeki ierodaas 11/31 plkst 24:00, taa buutu izdeviigi reinforcment sutiit. SHoreiz mums vajadzeetu sasutiit vismz 3k defense unitus, vismaz, jo 600 haeduan taaaadu dmg taisa, kad raudaat gribaas :) Es ceru kad samurajs parupeesies par granary un city wall lvl.

Ierakstam te katrs cik varam aizsutiit (neaizmirstot, kad kaut kas jaatstaaj arii karkasam). Laiku varat nerakstiit, jo ja neesat iipashi atpalikushi izrekinasiet pashi cikos jaizsuuta :)

No manis nekaa dizha nebuus 500 phalanx +100 scouti + food !

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Manuprāt pietiks ar to, ka aizsūtīs 200-400 scautus :) Jo viņš pirms katra attack noscauto upuri,

bet tā no kedshot account varu aizsūtīt 300 spearmanus.

EDIT : ā, nē no kedshot 100 speari, jo pārējie nāks 20 h :(

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

Žēl, ka es šeit nevaru palīdzēt, bet skatoties no spīdā iegūtās pieredzes vislabākais būtu uzmočīt virsū tam āzīm ar headuniem virsū dafiga kājniekus, piem gaulu otros vai romiešu trešos, jo headuniem ir labs defs pret zirgiem un slikts uz kājniekiem, džekum būs liels abloms. Pat spīdā 1k headuni ir padaudz, jo ilgi taisās, spīdā izdevīgāk ir ar pirmajiem kareivjiem močīties.

Foršs un nereāls prikols būtu viņam nojaukt visus cropa laukus un tirgu tad gan džeks mazliet aprautos :) Protams armiju atstājot dzīvu.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Nu labi, ka es skolā paspēju ieiet travianā. Tieši, kad iegāju, crop bija -3000 ar kaut ko tur, un krājumos bija kādi 100, tāpēc visiem armijas aizsūtīju atpakaļ.

Domājam kaut ko tālāk ar cyclopu vai kādu citu tuvumā esošo FFH. Manas catas alkst mājas.

Link to comment
Share on other sites

ok, šīs laikam būs manas atvadas no travian. man uzbrūk 3 džeki viesiem ciemiem. nosūtīju visu savu armiju pretuzbrukumā. kas būs tas būs. ja būs sūdi, tad varu savu acc kādam atdot, vai arī dzēsīšos ārā.

Link to comment
Share on other sites

tie tavi čuvaki būs viena no manām pēdējām cerībām! :thumbsup:

tāks, 2 no 12 uzbrukumiem bija feiki, gaidām pārējos

yeah, mans counterattacks bija veiksmīgs

http://s6.travian.com/berichte.php?id=13675047

tagad vēl manas katas močī viņam virsū! :)

+ vēl viens attack uz manīm! :fsckinsad:

mans pēdējais lūgums būtu, lai jūs vismaz pfeikotu tos man pāri darītājus, vai vēl labāk būtu, ja atriebtos viņiem! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...