Jump to content
GIGN Forum

Biki Lielaakas Privileegijas

Guest blody
 Share

Recommended Posts

taakaa manu pagaasho pieteikumu par slapu noraidiija deelj debiilaa rezona rolleyes.gif , tad shoreiz izdomaaju labaakus iemeslus:

slay, slap - tikai lai izkustinātu/sodītu kādu spēlētaju, kas nepilda savu uzdevumu (piem, spēlētājs sēž vairāk kā 20 sekundes vienā vietā un neko jēdzīgu nedara...). Es nelietošu slay, ja vienā komandā ir tikai viens dzīvs spēlētājs, bet otrā komandā ir vairāk kā 4 dzīvi... <c> worm

kick - kad kāds pārkāpj spēles normas: flūdo, spamo, lamājas, šauj savējos, sēž jau 3. raundu pēc kārtas spectatoros, dod pirmajaa raundaa kaadam naudu.

<c> worm

un visbeidzot veeleejos ieguut savaa iipashumaa say komandas , ja nemaldos tajaas ietilpa:

xpsay - ir lietas ko nevar izrunat visu klaatbuutnee...

veel laikam bija xsay un xtsay - faktiski taas man nevaig - no say buutu labi ja vareetu dabuut to psay un veel to kas ekraana viduu paraadaas(laikam xcsay), lai pamudinaatu kaadu aatraak kusteeties vai pabriidinaatu ka preteejaa gadiijumaa sekos slay - esmu jauks cilveeks, radikaalaas metodes man nepatiik(ja nu vieniigi savaadaak nevar)

P.S>buutu labi ja atbildi dotu biki atraak nekaa glacieram sad.gif - tieshi tapeec paluugshu nespamot te mad.gif

Kaut arii blody mani nodirsa tusinnaa, kad bija piedzeeries (briinos kaa es to atceros) lai tak vinnam tiek tas prieks! GL  wink.gif

Nu ja koshkers ceelaas un teica savu vardu + paarsteidzoshi nepiedirsts topiks tad jau jaaiedod buus. Tik pa taam "say" tiesiibaam es raustos. Katraa zinjaa raksti peec iespeejaz mazaak ar xtsay un xasay tekstiem - nejaaj cilveekiem speeli. Retos iznjeemumos tikai var. Labi. Lai iet wink.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...