Jump to content
GIGN Forum

Help! :) Ka Lai Kompis Strada Klusak ?


Pussycat LOL
 Share

Recommended Posts

Labdien! Man ir apnicis ka kompis tik skaļi uzvedas! :( pa dienu to nepamanu bet pa nakti kad meiģinu aizmigt viņu var labi dzirdēt! :( Tad šodien domāju kā var izdarīt tā lai viņš klusāk strādātu ? Varbūt nopirkt ventilātoru ? Vai ko citu? Lūdzu ja kāds zin tad sakiet ! Un tad vēl kas arī RAM gribēju nopirkt vēl 1GB bet nezinu kādu man pirkt tā lai viņš man strādatu un ietu kopā ar tagadējo 1GB RAM veikalā ma teica uzzināt parametrus bet nesapratu kādus kāds var ar šo palīdzēt! ? Paldies jau iepriekš!

Edited by Pussycat LOL
Link to comment
Share on other sites

Ja gribi klusaaku datoru, tad iegaadajies normaalu dzeseeshanas sisteemu! vainu labaakus, un klusaakus ventilatorus, vai arii uudens dzesi! :) or, iztiiri keisu no putekljiem!!! ja gribi piemest ramu klaat, tad skaties kaads tev ir rama slots! to tu vari apskatiities maates plates graamatinjaa, kura tev naaca liidzi peerkot datoru! ja nemaaki apskatiities, tad ej ar visu gramatinju uz veikalu, un tad tev noteikti paliidzees!

Link to comment
Share on other sites

Atkariibaa kaada? Un aktariiba kas tev izraisa to skaljo skanju! Visticamaak, ka procesora ventilators! Cenas ir visaadas, atkariibaa no firmas un kvalitaates! Pameklee pa interneta veikaliem, vai aizej uz kaadu datorveikalu, tur tev siikaak pastaastiis!

Link to comment
Share on other sites

tak beidziet čakarēt cilvēku

katrs ventilators izdod skaņu un jo vairāk tev viņu būs jo skaļāk.

protams skaļākie parasti ir videokaršu un procesoru ventilatori, vēl cietie diski mēdz būt netīkami skaļi it īpaši uz vecumu.

Ja neesi gatavs šķirties no smukas summas par pasīvu(bez ventilatoru) dzesēšanu tad nāksies vien samierināties vai tomēr slēgt datoru ārā.

Link to comment
Share on other sites

Labi meiģināšu kaut ko darī lietas labā! :) A vēl viens jautājums lai nav jātaisa jauns Topic a kā var apskatīties Kada man Video karte es atceros bija ajiet Start>Run>un kaut kas uz d burta bija jaraksta ?

EDIT: yuniorss kur tu pirki to kastīti un cik maksāja ?

Edited by Pussycat LOL
Link to comment
Share on other sites

par ramu: kad ej uz veikalu paņem līdzi savu tagadējo ram :)

par troksni: veel var arii buut vaina ka kautkas naw labi saskruuveets vai nu pati kaste vai kas cits , piemeeram man hdd bija suudiigi ielikts taapeec nezeeliigi ruuca :|

Link to comment
Share on other sites

Galvenais ir zināt vai tēv mātesplatei ir DDR DDR2 vai DDR3 spraudņī. Ieteiktu nopirkt zālman venķikus un kādu dzesi ar heatpaipiem. BEt ar dzesēm skaties uzmanīgi, lai turētāji der. Uz Proča uzliec termopastu un ar kādu turētaju 8cm fanu. Ja patiesām klusu gribi, nopērc vai uztaisi fan kontroli un uz nakti nogriez mazākus apgriezienus.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...