Jump to content
GIGN Forum

Pussycat LOL

Mirstīgais
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Pussycat LOL's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Ne man liekas macho jaunumos ir ierakstijis ko smieklīgāku par šo!
  2. kr4 appserv ir mysql lidzi kr4 vnk uztaisi Appserv/Mysql/data/uztaisi tur mapi war3 tad vnk aizej uz war3 konfiguracijas failu tur saraksti datubazes nosaukumu un ta ir war3 uzliec lai saglaba ar mysql un viss!
  3. PAsties torrentos esmu redzējis vienu pahodu danger.lv vai decoder.lv !
  4. paldies! ta ir mana brāļā tikko nolamāju ar saveim draugiem vakar tusējās pie kompja un laikam aizmirsa mašīnīti! A kur vinu spraust ar vadiem klat pasties otra bilde!
  5. Kr4 runaju ar meistaru pa telefonu vins teica v_karte parak jaudiga tapec vajag ventilatoru jo man nav ventilatoru iznemot Procesora ventilatoru un Baroshanas bloka ventilators ! Ta tad uztaisiju screenus un prasu jums lai sprastu kur japieliek ventilators jo pats nehuja nesajedzu! a un vel kur vadus likt pasties otro bildi tur bus atzimets kur shavds nav nekur pievienots butu labi ja jus pateiktu kur vienot klat !
  6. Labi meiģināšu kaut ko darī lietas labā! A vēl viens jautājums lai nav jātaisa jauns Topic a kā var apskatīties Kada man Video karte es atceros bija ajiet Start>Run>un kaut kas uz d burta bija jaraksta ? EDIT: yuniorss kur tu pirki to kastīti un cik maksāja ?
  7. WOS serveri man skiet nav iespejams paspelet neatceros tiesi kurā bet tur bija ap 120 140 besis bija! mana serveri ir kaut arzemnieki bet vienalga no 4 lidz 20 ! kaut gan man ir 1 GB RAM un 2.5 GhZ procis internets atrs !
  8. Ok, paldies dod tad ziņu! a tu nevarētu kādu norm firmu ieteikt ventilātoram jo šodien dodos uz CAPITAL domāju tur nopirkt RAM!
  9. A ja es vnk ieliktu vēl vienu ventilātoru varētu pastāvet iespēja ka viņš strādātu klusāk jo es skatijos udens dzesešanas sistēma 200 Ls apmēram maksā! Negribētos tik daudz tērēties ! Būtu labi ja tā visa ideja apklusināt datoru man izmaksātu ap 40 Ls!
  10. A cik apmēram varētu maksāt dzesēšanas sistēma!
  11. shine ja tu varētu uztaisīt es moska varētu draugu pierunāt lai to php uz4inī!
  12. Labdien! Man ir apnicis ka kompis tik skaļi uzvedas! pa dienu to nepamanu bet pa nakti kad meiģinu aizmigt viņu var labi dzirdēt! Tad šodien domāju kā var izdarīt tā lai viņš klusāk strādātu ? Varbūt nopirkt ventilātoru ? Vai ko citu? Lūdzu ja kāds zin tad sakiet ! Un tad vēl kas arī RAM gribēju nopirkt vēl 1GB bet nezinu kādu man pirkt tā lai viņš man strādatu un ietu kopā ar tagadējo 1GB RAM veikalā ma teica uzzināt parametrus bet nesapratu kādus kāds var ar šo palīdzēt! ? Paldies jau iepriekš!
  13. tas race kad uzrakstu changerace ari nekas neparadas !
×
×
  • Create New...