z00m Posted September 11, 2004 Report Share Posted September 11, 2004 Nu tad taa!gribeeju dabuut shiis tiesiibas, jo ir vairaaki iemesli tam: 1.tiesiibas izmantoshi tikai tieshaam nepiecieshamiibas gadinjuma. 2.esmu objektiivs un neslaposhu bez vajadziibas kur nu veel slay, ko ljoti labi pieprot admini kas nevar sagaidiit rounda beigas. 3.speeleeju arii nirmaalaa liimenii. 4.ja dazhiem no VersuS ir tiesiibas kaapeec es taas nevareetu dabuut?mees vinjus CW izdupaajaam un tur speeleeja arii admini un teikshu ka vinji nebij labaakie! 5. un galu galaa kaadam blatam jaabuut lai taadiem dotu tiesiibas! Es nevienu nenolieku un sevi nepacelju vienkaarshi veeleejos dabuut tiesiibas! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted September 11, 2004 Report Share Posted September 11, 2004 nee ,nu ja uzvareejaat cw ,tad jau var dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 11, 2004 Report Share Posted September 11, 2004 vviieennoozziimmiiggii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rD.chucky Posted September 11, 2004 Report Share Posted September 11, 2004 shaut nemaaak - domaat maaak ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted September 11, 2004 Report Share Posted September 11, 2004 Chuky, ja tev, izlaost sho poustu, liekas, ka vinsh domaat maak, tad es tavaa vietaa ietu pakaarties, nevis te baarstiitu savas dziives "patiesiibas" a par z00m - neticu, ka vinsh buutu tas cilveeks, kursh buutu pelniijis tiesiibas (imho) Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted September 12, 2004 Author Report Share Posted September 12, 2004 aldi tev neviens neprasa kam tici kam nee??un zini arii tu maz!chucks domaaja par speeles stilu-domaat! argumenti, fakti pret mani ir kaapec aldiitis "netic" ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 ja jau vinneejaat cw , ta jau jums serveri vaidzeetu atdot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 (edited) Es jau neko sliktu nesaku, bet tas 4. iemesls ,manliekas, bija domaats, ka joks - tjipa ! Edited September 12, 2004 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted September 12, 2004 Author Report Share Posted September 12, 2004 pa pusei joks!bet kaapeec tev liekas ka jopks ? normaals arguments! tev ar to humorizjuutu taa achgaarni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 Nu jaa! Galva uz pleciem ir! Esmu par! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted September 12, 2004 Author Report Share Posted September 12, 2004 pagaidaam paldies visiem logjiskajiem! bet gaidu adminus kas dos man tiesiibas! paldies! (ja dos ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 z00m, nevajag braukt virsuu, kad kāds izsaka savu viedokli, pat ja tu tam nepiekrīti ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted September 12, 2004 Author Report Share Posted September 12, 2004 EDD es nemaz nebraucu virsuu es vienkaarshi arii izsaku savu viedoklli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 (edited) ehhmm.. daudzi teica ka domaat maak un sakariigi izsakaas, nezinu.. neuzskatiet mani par kaukaadu taa kexa ienaidnieku.. bet man tomeer liekas ka shis pieteikums nebija neko spozhsh... z00m sorry.. nekas pret tevi.. neesu tevi ne redzeejis ne pazinis.. 1.tiesiibas izmantoshi tikai tieshaam nepiecieshamiibas gadinjuma. ok.. normaali.. taa vaig bet nu diemzheel taa visi saka 2.esmu objektiivs un neslaposhu bez vajadziibas akej.. pareizi.. kur nu veel slay, ko ljoti labi pieprot admini kas nevar sagaidiit rounda beigas. neesu neko taadu redzeejis.. varbuut vari dot kaadu piemeeru ? 3.speeleeju arii nirmaalaa liimenii. diemzheel pie tiesiibu izsniegshanas tas neko daudz neietekmee.. galvenais lai tev domaashana buutu "nirmaalaa liimenii" 4.ja dazhiem no VersuS ir tiesiibas kaapeec es taas nevareetu dabuut?mees vinjus CW izdupaajaam un tur speeleeja arii admini un teikshu ka vinji nebij labaakie! UN? te tev nav nekaadi senie laiki.. kur ja tu novaac valdnieku pac par taadu kljuusti.. diemzheel 5. un galu galaa kaadam blatam jaabuut lai taadiem dotu tiesiibas! nez nez.. VersuS'aa tie speeleetaaji ir diezgan pieredzeejushi un cieniijami uz GIGN Es nevienu nenolieku un sevi nepacelju vienkaarshi veeleejos dabuut tiesiibas! Paldies! nu mkey.. nobeigums labs taatad atmetot visu "nelogjisko" pieteikums skan shaadi Tiesiibas izmantoshi tikai tieshaam nepiecieshamiibas gadinjuma. Esmu objektiivs un neslaposhu bez vajadziibas. Es nevienu nenolieku un sevi nepacelju vienkaarshi veeleejos dabuut tiesiibas! Paldies! bet peec manaam domaam nav tas spozhaakais z00m nekas pret tevi, vairaak pret tiem kas ir staraa par sho textu.. varbuut tas tapee ka peedeejaa laikaa visi pieteikumi uz tiesiibaam ir skaneejushi no absoluutiem stienjiem.. nez.. Edited September 12, 2004 by FreeLancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 man jau liekas ka baigais kempa.. kkad speeleeju d2, bomba uzlikta un kex noseezhas un gaida T kad muks no spraadziena lai nofragotu un neiet defuse... tas taa.. un izejot no taa mans bezjeedziigais antirec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 (edited) Nu tad taa!gribeeju dabuut shiis tiesiibas, jo ir vairaaki iemesli tam: 1.tiesiibas izmantoshi tikai tieshaam nepiecieshamiibas gadinjuma. Gribeet, lai buutu nepiecieshams... jeb nepiecieshams, lai gribeetu...??? 2.esmu objektiivs un neslaposhu bez vajadziibas kur nu veel slay, ko ljoti labi pieprot admini kas nevar sagaidiit rounda beigas. Te nu es nepiekritiishu, tu neesi objektiivs, tu esi paaraak subjektiivs, kaut vai aiz taa iemesla, ka tu atljaujies CS sakaraa piemineet manus vecvecaakus un arii muti pabruukjeet tev patiik. 3.speeleeju arii nirmaalaa liimenii. Nezinu kaa ar nirmaaliem liimenjiem, bet neba tavs praatinjhs meeraams ar peles piemeerotiibu tavai rokjelei. 4.ja dazhiem no VersuS ir tiesiibas kaapeec es taas nevareetu dabuut?mees vinjus CW izdupaajaam un tur speeleeja arii admini un teikshu ka vinji nebij labaakie! Dazhiem (es gan teiktu ka gandriiz VISIEM) VS ir tiesiibas nevis taadeelj, ka vinji ir VS, bet gan taadeelj, ka vinji reiz ir pieraadijushi, ka ir pietiekami labi un gudri, ko nevareetu teikt par tevi, jo tavi iemesli tiesiibaam ir, maigi izsakoties, beernishkjiigi, lai shiis tiesiibas ieguutu. CW uzvareeji (bet ne jau izdupaaji... tam tev kraaninjsh veel ir ar mazu) nevis tu, bet komanda, un shis iemesls ir pilniigi stuulbs, lai kljuutu par iemeslu tavaam (naivajaam) ceriibaam uz tiesiibaam. Neviens un nekad nav teicis, ka VS ir labaakie, un nekur nav rakstiits, ka VS ir jaabuut labaakajiem, un nekur nav noteikts, ka VS ir meeraukla tavaam speejaam (ne jau praata speejaam). 5. un galu galaa kaadam blatam jaabuut lai taadiem dotu tiesiibas! Ne jau blatam, tikai nedaudz smadzenju un pietiekami pamatotam iemeslam, bet tev pirmaa ir pamaz, otraa nav vispaar! Es nevienu nenolieku un sevi nepacelju Ko tad tu te izdariiji?!? Viens no taviem "labajiem un pamatotajiem" iemesliem uz tiesiibu ieguushanu bija izdupaashana. Ja tu man pateiktu aciis, ka redz tu mani (tb VS) izdupaaji, man shkjiet tu makten riskeetu ar savu veseliibu un pakaljas nevainiibu, taa kaa esi uzmaniigs un esi gatavs atbildeet par pasha teikto. vienkaarshi veeleejos dabuut tiesiibas! Paldies! Luudzu, vienmeer laipni! P.S. Es esmu kategoriski pret to, ka shim subjektam tiek dotas da jebkaadas tiesiibas. P.P.S. Un ja tu atkal teiksi, ka tas bija joks, kaa tu mineeji sakaraa ar maniem vecvecaakiem (kuri ir mirushi), tas tevi nepaglaabs!!! Edited September 12, 2004 by COLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 Nu tad taa!gribeeju dabuut shiis tiesiibas, jo ir vairaaki iemesli tam: 1.tiesiibas izmantoshi tikai tieshaam nepiecieshamiibas gadinjuma. 2.esmu objektiivs un neslaposhu bez vajadziibas kur nu veel slay, ko ljoti labi pieprot admini kas nevar sagaidiit rounda beigas. 3.speeleeju arii nirmaalaa liimenii. 4.ja dazhiem no VersuS ir tiesiibas kaapeec es taas nevareetu dabuut?mees vinjus CW izdupaajaam un tur speeleeja arii admini un teikshu ka vinji nebij labaakie! 5. un galu galaa kaadam blatam jaabuut lai taadiem dotu tiesiibas! Es nevienu nenolieku un sevi nepacelju vienkaarshi veeleejos dabuut tiesiibas! Paldies! Tu laikam joko? Tieshaam domaa ka taads videeji traumeets truls kretiins kaa tu speej dabuut kaut kaadas privileegjijas. Ak, es atkal esmu aizskaroshs, bet tas shitainais lol pie seshsimttik shitiigaa ceturtaa iemesla mani uz to pamudinaaja. bljeeeedj...... es nezinu kad gigns ies uz pakaljas caurumu, bet es toch zinu ka tas buus tad kad taadiem "malachiem" kaa tev iedos tiesiibas, es saprotu varbuut tavs IQ vienkaarshi ir vainojams tavaa vecumaa bet nu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts