Jump to content
GIGN Forum

Defense Wilnars


bencik
 Share

Recommended Posts

Sveiki shoreiz metisimies palidzet musu biedram wilnaram.

1) Un pats svarigaakis ir paliidzeet vinja 15 croperim 16/60. Uzbruuk ar sho armiju, kas noradiita augshaa, ir svariigi uzzinaat cik kurs var dot un cik ilgaa laikaaa. Uzbruuk protams FFH, lai arii neesam vairs -AC-, tomeer... Ta kaa tas ir cropers par cropu domajams varam neuztraukties. Atrodas vins laba vietaa man piem tikai 3 h phalanx iet :thumbsup: Taaatad sarakstam kas un cik, un cik ilgi var palidzeet !!!

2)Otrs ciems, kam japalidz ir vinja ciems Red Label 8/56. shim gan neuzbruk ar lielu armiju (120 TT), tachu sho mums arii vajag neitralizeet !!!

Tatad rezumee Uzrakstam, cik kurs kuram ciemam var palidzeet, ar kaadu armiju + cik ilgi ies !!!

Karoch standarta operaacija, ja vinjam vajadzees riit vakaraa mircaa sarunasim, ko kas un cik !!!

Ceru uz juusu sadarbiibu :thumbsup:

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Ar kedshot accountu :līdz 16/60

-LA - 143 speari Arrival in 15:49:37 hrs.

-z-wegas - 100 speari Arrival in 4:17:43 hrs.

Ar kedshot accountu :līdz 8/56

-LA - 143 speari Arrival in 16:55:08 hrs.

-z-wegas 100 speari Arrival in 3:48:43 hrs.

Link to comment
Share on other sites

;)

tur būs baigās ziepes. + viņam uzbrūk mans tiešais kaimiņš, no ffh.

es jau varētu kādus 1,5k noziedot croperim, bet tad manu main ciemu nonesis 30 min.

Ne par teemu, bet kas tev liek domaat, kad tevi aiztiks ? Ja gribees aiztiks tapat, nav ko miist zabakos, bet ir japaliidz. Sliktakaja gadijuma nemsim tikai crop no teviim, ja pietiks pietiekami daudz armijas...

p.s. Lai nesanaak kaa nerealala reinforcment suutam lidzi maximali daudz skautus !

Link to comment
Share on other sites

nezinu vai mani 60 leģionāri, kuri ies hvz cik tālu palīdzēs.

Ar resursiem, kuri man nāk 140 stundā arī, kā ir tā ir. Ja baigi, baigi vaig tad varu aizsūtīt kādas trīs štukas no koka, māla, dzelzs.

Vispār pagaidām no manis nav liela tolka.

Vēl 3 leveli rezidencei un trīs settleri un vēlviens ciems.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

cavina. pietiks ar aptuveni 500 crop pateereejoshaam vieniibaam ieksh Ballantine. sliktaakais tas, ka nosista ir granary. pavisam uzbruuk triis no ffh. un taa spaarniem: goofy, bogdy, fedtmule. goofy ir miizeejs, nositu lielaako dalju vinja uzbrukuma, vinjam veel ap 130 TT, nekas vairaak no uzbrukuma vinjam nav palicis. paareejie divi ir cita beeda: ar tiem netieku galaa. pats peec aptuveni 19 stundaam dabuushu galvenajaa ciemataa ap 300 praetorianju + slazdi, tas ciemats buus sameeraa nodroshinaats. nezinu kaa nodroshinaat un uztureet aizsardziibu 15croplandam, katraa zinjaa neviens badu necietiis un velti bojaa neies, suutiishu atpakalj, ja kas. ja ir iespeejams, tad, luudzams, var uz galveno ciematu nosuutiit kaadu paikas gabalu, jo no taa, tad veelaak varu paartransporteet uz otru ciematu peec vajadziibas. katraa zinjaa, iipashi neiespringstiet, shii ir tikai speele. :superlol:

edit: labots

Edited by wilnars
Link to comment
Share on other sites

goofy aizsardzība ir paliela, bij doma nonest, bet skatos, ka jāpaaugās vēl pāris dienas man :( es dadada slānu turpat netālu, negribās pašam defenci no main ciema izsūtīt, savādāk man mazākums pret viņu offence troopiem. nu es paskatīšos un mēģināšu kādam armiju iznest no tiem, kas uzbrūk viņu ciemā :P

edit: uzraksti pareizi tā bodgy niku!

Edited by EriX
Link to comment
Share on other sites

:blelohs:

neesmu pirmo reizi ar piipi uz jumta. nevajag daudz. Cap0 atsūtīja ap 100 praetoriāņu uz manu otro ciematu, trīs katapultu uzbrukumi izkūpēja :10cm:

Vajag vēl nedaudz, tiešām nedaudz, lai iegūtu laiku atkopties. vēl izturēšu kādu dienu vai divas, bet bez nelielas palīdzības vairāk savam otrajam ciematam nedodu. :fsckinsad:

drosmīgākie var uzsūtīt pa viltus uzbrukumiem (pa vienam kājiniekam, piem.,) uz kādu manu uzbrucēju: goofy, bogdy, fedtmule otrajiem, vai trešajiem ciematiem, lai viņi bik ievilktu nagus un tik daudz neuzbruktu.

esmu defence reitingā 556!! :10cm:

labi, turās!

Link to comment
Share on other sites

:D apsitis vinjus 2 uzburukumos :D

:lalala:

ja Tev nekas pašam nepaliek, tad nevajag otra pēc pēdējo ādu novilkt. es pagaidām un amado esam patīkamākie FFH mērķi. no vienas puses tas ir ļoti labi, ka uzbrūk vienam vai dažiem, jo tad pārējie ir pasargāti un viņi var gan normāli attīstīties, gan normāli palīdzēt, gan, kā piemēram tagad, uz maniem ciematiem diezgan daudz aiziet un var vēl vairāk aiziet bojā no FFH uzbrukuma spēkiem. Cap0 drīz reinforcēs manu galvaspilsētu, tad aptuveni tas ciemats būs pa daļai normāli pasargāts. Bet otrs ciemats ir baigais sāpju bērns... bet, nu, gan jau. :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Deadalive

īstenībā tikko izdomāju, ka, ja Tu vari pa 90 min nokļūt līdz manam otrajam ciematam, tad Tu vari mani reinforcēt pietiekamā ātrumā, lai pagūtu pirms katapultu uzbrukumiem - parasti tie nāk ap 2-4 stundām ilgi. Laupīšanas armijas mani neuztrauc. Ko saki? Norādi arī savu siteri, lai emergency gadījumā zinātu, kur griezties, ja neesi online.

:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...