SnDx Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) Ir Izveidojies Jauns Klans [Free_FraGs].Tm. Ir Vajadziigi Klana Memberi, WEB http://freefrags.orgfree.com/ MIRC Channel #[Free_frags].tm Naciet!!! Edited January 30, 2008 by SnDx Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 vienkвrрi HYPERSPACEZOMG!!!! jauns klans. *bungas fonв* ....... *dramatisks muzons* - tam dam dam DAMMMM!!!! Tas ir noticis - ir izveidojies jauns klans. Es tв nevзrоgi browsзjot gign forumu ievзroju topiku jauns klans un gandrоz PIELIKU BIKSES!!11. Un ne jau pilnas ar plastilоna gabaliтiem. Ar KAKВM!!! Bet gandrоz. Gandrоz neskaitвs. Izтemot tad, kad skaitвs. wowowowowow!!11oneone jauns klans. tas ir tiоооооk fфффффrрi. Cik sen jau gign forumв nav bijis topiks par jaunu klanu? a? Kвds man var pateikt (pat ja var nesakiet, tв nebыs forрi)? NEVAR!!!11one yopcik bimbiт matоt bitos ar вrв!!! UN kвds nosaukums - free frags. Heh, нipa mзs esam tвdi nыbi ka mыs var tikpat viegli kв vienkвrрi stвvoрus dюekus noрau.... NЗ NEVAR, JO MЗS ESAM REВLI KRUTI, *BUM HEDРOT*. Hahahahahв!!!1 kurр tagad ir sakeris ar caurрauto galvu un iedragвto morвli? Ne mзs!!! Ne FreeFrag klans. BET TU! LЫZERI. hahah, tu tak esi рvakвks par FREEFRAGU MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHA IIIIIIAAAAAAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ..... UUUHUHU UUUUAAAAUUUHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA MUUU AAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA *elso* .... WAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AAHAHAHAHA HAAA HA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! hahaha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Macho - tev vaidzetu biežāk šāda tipa komentārus pievienot! Ir jautri lasīt! gonenone!!!1! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Ir izveidojies jauns klans ~*:[(MaHmEdIEsHi)]:*~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Gandrīz bikses pieliku lasot macho komentāru Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Biezhaak kaadam vajadzeetu atdzivinaat sho dzejnieku, kas miit ieksh macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triplex Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Macho tev ir talants..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 lasot macho komentāru labi, ka es tajā momentā uz poda sēdēju un vispār varējāt uzrakstīt plašāku aprakstu par savu klanu, kādi ir tā mērķi, cik lielas algas maksā utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) cik lielas algas maksā utt nosuti kodu uz manu skaipu ar zeltazivitnju pa 1,75 un laboshu klana webu un jums tiks kredits ari! Edited January 30, 2008 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Nosuti man kodu no zeltazivtinas par 1.75, un es tev iedosu savu tel. nr. un atsutisu savas bildes! (kailfoto protams)! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) web jau tiiri normaals tik tas nosaukums liekas pretiigs Edited January 30, 2008 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 suuuds ne web visi tik pāņemti ar to sūda e107 vai php-fusion pāsi neko kodēt nemāk un ņem jau gatavu . Macho tev ir talants Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Es varu tavā klanā??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Free fags Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 rofl, ko ta es, es jau neko. Vispār man gribās uzbliezt jaunumu, bet es vēl nezinu par ko.!!! jāpadomā. laikam aiziešu mājās un uzcepšu kaut kādu sviestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 BTW, ta ari nebija otra dalja tam jaunumam par jusu roka tusinu! un lai butu par temu - drikst jusu klana par adminu??? jāpadomā. laikam aiziešu mājās un uzcepšu kaut kādu sviestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 un lai butu par temu - drikst jusu klana par adminu??? tai arī nebūs turpinājuma, man apnika rakstīt un lai gan es zinu ka daudziem ir interesanti lasīt, man tik un tā tas sūds apnika. tikko uzzīmēju megadebīlu komiksu, to arī ielikšu jaunumā, kas noteikti būs kaut kāds debīls sviests. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Simts un Vienam klanam esmu tādu pašu mājaslapu redzējis. Btw. var klanā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) no sākuma ieraugot izlasīju -> jauns klauns Edited January 30, 2008 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 pieteikums: niks: pro_headsh0t_k1LL3r vecums: 13 face.lv niks: sexy13 cs speleju: ar 14. februari saksu spelet Counter Strike 1.6 kapec gribu klana? lai butu kuulaaks pacans neka esmu tagad. ko es darisu lai palidzetu attistities klanam: visus klana speletajus nodrosinasu ar baltmaizi, majonezi un 3 sardelem(pa visu klanu) ar ko nodarbojos brivaja laika kad nesezu pie PC? saplanoju ko es spelesu kad tiksu pie PC ka ar mani sazinaties: epasts [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) Smieklīgi. Ir iespēja pat piedalīties turnīrā. Edited January 30, 2008 by SHARp^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 tikko uzzīmēju megadebīlu komiksu, to arī ielikšu jaunumā, kas noteikti būs kaut kāds debīls sviests. labprat,jo bloodlorda rozha jau apnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilvu4ka Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 akdies ... tādas dibenaa liideejas te salasījušās, ka bail paliek. ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 nūū, perestaņ ilvu4ka. Kad iepazīsi mani, arī uzreiz iemīlēsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 tas nav jauns klans, tas ir vecs, man bij pirms 3 gaidem jau ar tadu nosaukmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now