Jump to content
GIGN Forum

okey32

Mirstīgais
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

About okey32

  • Birthday 11/08/1992

Profile Information

  • Location
    Latvia
  • Interests
    Labs 4800 - 4900 upload !. :D

Contact Methods

  • Yahoo
    m00ne
  • AIM
    m00ne
  • Website URL
    http://mans.clan.su
  • ICQ
    0

okey32's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. Es esmu steam lietotājs un faktiski arī esmu par to ,lai serveri pāriet uz steam(c'mon tie ir 7Ls ;[). Bet tā vai tā es nesaprotu kāpēc GIGN jau nav nokrekots ? Cik es saprotu šajā topikā http://www.gign.lv/forum/lofiversion/index.php?t32259.html problēm ir atrisināta ?
  2. okey32

    Jauns Klans

    macho:Atšķirība starp mani un tevi ir tāda, ka tu neko tādu nekad mūžā nespētu uzrakstīt. Tu pat to manu debīlo rakstu nespētu smieklīgi parodēt, kur nu vēl pats kaut ko izdomāt. Pusjaunības krīze gan jau neto vien var uzrakstīt .
  3. okey32

    Jauns Klans

    Es vnk nekomentēšu tavu stulbumu un viss! Tev nervi netur ? mes te visi ka inteleģenti cilveki runajamies bet teu te jāsāk dirsties ! Taka mans vērtējusm - PIELIDEJA MODELIS 1337 ir iznācis
  4. okey32

    Jauns Klans

    Dzeki noveelu jums veiksmigu turpinaat izklaideet publiku, un sevi pataisiit par dienas mulkjiem Tikai jums jums kraaninji ir tik gari jo sleepjaties aiz kaut kaadiem ljeviem nikiem, ta ka juusu krutaa "dirshana" mani tikai izsauc smiinu ! Keep that way WE WANT MORE !!! p.s. okey 32, vislabak man patiik tavs teksts. Citeeju : "ienacu vecaja labajaa gign". Tu paskaties shmurguli, kad esi regojies un tad runaa, ienacu vecajaa labajaa gign p.s.s. Es domaju driiz gign varess kerties klat jaunaa mekleshanas kampanjai, jo es juutu dzimst briinumbeerns Vispar jau es te ierados dazas dienas apakals! Apskatīties kas jauns šmurguli! P.S. Man ir ruteris ! A un par tiem smaidiniem ! man vnini vini vienkārši ļoti patik ! varētu ielikt sava veba ! P.S.S. ja es tiešām negribu palikt par dienās ķēmu kas raksta stulbus postus ,bet diemžēl tas jau ir sanācis ! Taka labak beigsu postots
  5. okey32

    Jauns Klans

    Man arī patīk tādi "ierēcēji" kā tu, kurus parasti šeit nodirš, bet viņi veselīgi par visu ierēc. Tik neaizrijies no lielās rēkšanas mmalaci lol (varbūt šim tev arī vajag paskaidrojumu?) Pagaidām takā vell neesmu īpasi nodirsts ! Laikam vell http://gign.lv/files/info/52 velk nost ! Pasi visticamāk neko nevar izdomat, bet tev jau laikam jau novilkts vaine ? Tagad vari kautko krutu uzrakstit ! Bet par to aizrīšanos tas jau bija noobu variants ! Varēji jau kautko sakarīgāku pateikt! 1) man viens jautājums macho : Tev tik ļoti patīk endžinieris ,jo viņam ir tās mašīnītes, kas šauj tatad tas liecina tikai par vienu , proti tu nemāki šaut! 2) Par to dirsa lišanu tas ir acim redzami ! Nemsim pa piemēru tavu JAUNO NEW's tu tur uzraksti kautkādu galīgu sūdu (savadāk to nevar nosaukt un tajos commentāros vnk viss redzams ! Ja es kautko tādu uzrakstītu spama mani vnk nodirstu ! 3)es tikai nesaprotu tavi pozitivi izsmejošo atieksmi! ka to saprast ? Amm es zinu daudzus, kas tā ir darijuši. Kāpēc ? 1)Tas reklāmas posts ir tik garš ka tur vairs neviens nekatās kas tur ir jauns un no tā post vairs nav jēgas! risinājums ? 1) jāuztaisa jauns posts ar reklāmām maibe pat divi, lai sāk postot . 2) Ja admīns pat atļaujas vesalu sadaļu var un vairāk nebus tādi, kas posto kur nevaig.
  6. okey32

    Jauns Klans

    man prieks, ka ienāk tādi analfabēti kā okey šajā forumā un pastāsta, ka te nav nekā interesanta. Tas manī saglabā cerību, ka šim forumam ir nākotne un nav HUMMILIATION for all life. roflmao! OMG! Kā tavu tekstu ar apdomāti stulbo jēgau,kas galīgi ir nesaprotama tādam normālam cilvēkam kā man es iespējami varētu saprast? Laikam jau nevisi ir apveltīti ar tādām MODŽO smadzenēm kā tev ir . Kā jau es teicu (vai piemirsu pateikt) - es atvainojos par savu analfabētisko rakstu ,jo rakstiju ātri, lai mana kritiskā atieksme nepazūd pirms man uznāk Rēka par to textu un pazūd visa mana iedvesma . Lieta par ko tiešām ceru un piekrītu, lai GIGn nekad nenopūtu ar siem brīnišķīgajiem cilvēkiem, jo tad jau nozustu sadu brizu kad var pasmieties par so izcili popularoo communitiju P.S. Ko nozīmē roflmao? Būtu takā laiks izdot grāmatiņu ar paskaidrojumiem ko nozīmē tavi izteicieni, lai tava mīlošā ģimenīte(GIGN memmberi) varētu saprast. P.S.2 Es negribēju aizskart tavas patriotiskās jūtas un tas noteikti nebija domāts kā uzbrauciens .
  7. okey32

    Jauns Klans

    Nu ko jus visi nodirsat nabaga noobu ?!. Galvenais pasi 5 gadus apakal bija tadi pasi ! ne web namācēja taisit ne cs spelet neko un gribeja vnk uztaisit klanu ar draugiem! Diezvai tu dzii kad saki spelet cs biji kautkads monster FRAGERS ... Lai sak ar nonsteam pec tam paries uztaisis labaku webu ja patiks ja sanaks + uzka4as skilllu .. maybe saks spelet turniros ko zini ? A te TUFF GIGN nodirs Hummililation for all life !
  8. okey32

    Jauns Klans

    Tu manu sausmigi neslaven purnu jauc ! Es neesmu tik populars ka kautkads noobs vispasaules tuksumu caurumos! ja ja un par to klanu ? Gl tas laikam ir kautkads free frag Vispar man nebija ko darit un es ienacu vecaja labaja GIGNa un sapratu ka nekas nav mainijies, dazi aizvien vell raksta bezzsakarīgus astro (ar to es domaju cilvekus kas doma - ) piteksigus postus par kautkadu bez sakaru un es priecāājos ka vispar nelasiju talak par 2 texta gabalam jo tas man vnk sapistu mozgas un notriektu liekas 10minutes. . (labi ka palasiju komentarus ar to pietiek ) Visvairāk mani uzjautrina sitie komentari ar to pietiek X_X vakara pasaciņai!. P.S. sorry par teksta kludam rakstiju mega atri
  9. okey32

    Jauns Klans

    Ohh dies kadi lideji !! 1)Kautkads bomzis ienaktu un uzrakstitu sito pasu ko macho ...... vispar vinu nodraztu pliku un par oftopicu nopistus visus parejos !. 2)Te visi tikai ohh macho ohhh macho kadi komenti ! 3) aizmirsu ko gribeju teikt ! 4) Pareizi + Warned vell uzmaiktu ^^!
  10. And so ? Es gribu zemudeni. AR LOMBARDINI EDITIONS
  11. LoL es negribu pirk Super men xDDDD. Un nejav man ir 2 portativie es saku ka man vniens ir Majas PC lielasis . otru es gribu portativo !.
  12. Saproti man vnk ir savs norm PC ar labam ieksam man tikai vaig portativo ar ko var ieiet protams ieksa un varbut pa reizej uzraut kadu splei cs utt. bet es 99% gribu lai vins izskatas cool
  13. Vari brivi izteikties ka jav teicu !. Redzi taja airo.... grafikas servica es tur varesu dbut kautkadu bilditi uz sava kompisa bet es vairak gribetu. Ka vinam butu kas vairak vins pats izskatitos cool. Pat ja 30%. Bet tas ka kuram citam vnk un prasti jaudigi vai ari citiem ka man style . JO fakstiski man jav ir jaudigs PC.
  14. Ja paldies . Hp tiri man ari patik ,bet domaju ari par Dell viniem ir tadi kruti design piem nesen iznacis WOW style > Horde un aliance.
×
×
  • Create New...