Jump to content
GIGN Forum

Taisam Klopi


EriX
 Share

Recommended Posts

Nepatīk dadada? Viņš jau no laika gala fermo -AC-2 memberus u.c. sabiedrotos, kas viņam tuvumā. Mani bija licis mierā līdz šodienai, laikam šim nepatika, ka noreidoju viņa 9-craperi-ciemu (25|54) pāris reizes, kas blakus manam ciemam. Būtībā jau es to craperi gribu sev, bet nav man šefu, ar ko ieņemt tagad... :P

Enīvei, atpakaļ pie tēmas.

lieta tātad ir tāda, man FFH.r čalis dadada (26|49) baigi, baigi netīk. par defenci viņa ciemos vēl nezinu, bet domāju paskautot/noskaidrot, līdzko būs daudz skautu, respektīvi, vairāk nekā tagad. ;)

dadada (23|46) ciemā viņam ir 700-800 axemani un 200~ Teutonic knights.

Doma ir tāda, jānosūta viņš atpakaļ līdz aitu gana līmenim. (jānobrucina)

gribētāji, kas atrodas tuvumā varētu man mircā pieteikties. jums vēl laiks diezgan, lai uztaisītu armiju un catas.

par datumu utt vienosimies, tuvākajā laikā arī piedāvāšu citiem ac un sabiedrotajiem memberiem.

tagad gribēju pateikt, taisat offence armiju.

ā, jā, savu iecerēto laiku nerakstu te, jo bīstos no spiegiem :D nu ok, vienkārši piesardzīgs, ja nu kāds no tiem angļiem maz māk latviski saprast, kas notiek.

2. februārī vakarā ap 18:00 varētu mircā savākties interesenti

Edited by EriX
Link to comment
Share on other sites

nū, ar tiem resursiem ir tā, ka vari atbalstīt kādu armiju, lai viņš var uzcelt, ja ļoti vēlies :P bet nu šis nav defence bet offence plāns, so nekādas celtnes un craps nebūs nepieciešams. ;)

piesakās jebkurš, kurš ir gatavs ieguldīt kaut ko dadada sakāvei, ja arī nav offence armija diža, piesakaties, pielietojumi vienmēr atrodās :)

Link to comment
Share on other sites

Erix ideja kaa majaa, tu vareetu vadiit visu, kas notiek ar offense :) Un es veel paaris sabiedrotos tev sadabuutu no -AC-. galvenais es tev uzticu visu vadishanu shaja sakaraa. Vari rekinaat 150 TT + 20 catas no maniim paljube. Svariigi ir visiem temeet uz vienu ciemu un dariit to viene briidi, lai nekaadi reinforcment nespeej atnaakt. Vajag noskautot visus ciemu, un vajakos aatri paarnemt. Erix varbuut papeeti, kad ivns uzbruuk utt. Sho visu var izdariit, vajag tikai pulku ar cilvekiem un tad jau aiziet mircaa sarunaa un mochi !

Link to comment
Share on other sites

skatoties uz catu daudzumu katram, jāsaka, ka ar tik maz catām tu nevienu ēku nevari normāli nobrucināt, viņas vajag vairāk, cik tur tieši vajag kādai ēkai es īsti neatceros, vinituu bija kkur salicis vai reiz rādīja to nobrucināšanu...

Link to comment
Share on other sites

Here is the number of catapults required to completely destroy a building at each level:

Table is for 20lv catapult....

Level 1 = 2

Level 2 = 2

Level 3 = 2

Level 4 = 3

Level 5 = 4

Level 6 = 6

Level 7 = 8

Level 8 = 10

Level 9 = 12

Level 10 = 14

Level 11 = 17

Level 12 = 20

Level 13 = 23

Level 14 = 27

Level 15 = 31

Level 16 = 35

Level 17 = 39

Level 18 = 43

Level 19 = 48

Level 20 = 53

Karoch bez 100 catas mees pat varam neko nesaakt :)

Link to comment
Share on other sites

Ideja jau jums ir tieshaam laba, bet atceraties taisot taadu uzbrukumu, juus riskeejat ar baru no alliances, vinji noteikti dos prettriecienu, vinjiem armijas tik tieshaam nav mazas un ja viens dada ir speejiigs iznest paariis ciemus iedomaajaties ko izdariis ar juusu to baru centraa vai kaut arii pa nomaleem :whistling:

Es nesaku ka nevaig uzbrukt, protams, vaig! Savaadaak jau speeli neizbaudiisi, es tikai iesaku piesargaaties, sagatavot kaariigus offencus/defencus katram vismaz pie 2000 def unitiem, lai tu vareetu atvairiit viens kaut kaadus uzbrukumus + sakontakteeties ar citas alliances liideriem , uzzinaat kuri vinjiem ir uzticami cilveeki, kuri 10000% nav spiegi, sarunaat ar shiem utt.. Jo reaali vairaak cilveeku buus, jo lielaaka iespeeja iznest!

Link to comment
Share on other sites

Principā man ir diezgan labs priekšstats par viņa main armiju, kas viņam ir vairāk offence, nevis defence, defence junitu viņam ir mazāk kā man. ap 900 junitiem, ko varētu defencē likt viņam ir, ja skaitam spearman, paladin un Teutonic knight, kas viņam ir sadalīti pa 4 ciemiem, vienā ciemā sasniedzot augstākais 300~

Edited by EriX
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...