m3rsy Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Es domāju, ka edgariņam būtu lielāka škrobe, ja tas būtu envis naudas sods, bet mājas arets, nekāds reps vai vislabāk aizliegt piekļūšanu internetam uz noteiktu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Piedošanu, tagad pašam vis garīgais sapists šitā dēļ, nevajadzēja zvanīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Sedet sturi un nerunat Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 EDIT : Ja nav noslēpums, samuray, kur dabūju viņa telefona nummuru? SAKARI čalīt! Darba vieta: Gribu Būt DJ and RePeR, Reps , Repoju saceru BTW dziesmas.. Nosēru džekam vienu websait www.gangsterslife.mylivepage.com tas ir mans website nac iekšā un lādē dziesma tik iekšā, Esmu bezdarbnieks, šo profesiju es ieguvu darbā! biggrin.gif, Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Ha ha ha sakari Apskatīties "mājas lapā" kurā viņš pats nav bijis pusgadu. First Name: Edgars Last Name: Zeiza Country: United States Region/State: Michigan City: Riga njaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 samuraj, labu ideju pasviedi tikai šoreiz lai tas jancis nelien nemaz iekšā un neko nesapiš (jo sapist tik labu pasākumu gadās tikai īpašiem cilvēkiem). Tikai, par to websaita zagšanu gan vajadzētu mazliet vēlāk pazvanīt, savādāk puika sapratīs, kas un kā . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 tikai šoreiz lai tas jancis nelien nemaz iekšā un neko nesapiš (jo sapist tik labu pasākumu gadās tikai īpašiem cilvēkiem). Tikai, par to websaita zagšanu gan vajadzētu mazliet vēlāk pazvanīt, savādāk puika sapratīs, kas un kā . lol, ne jau es viņu zogu, bet viņš raksta, ka viņš esot to nospēris Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Jā stulbi, ka piezvanīji. Vajadzēja tekstu sacerēt un tādu nopietnu ar pantiem. Nu da lab ko tur vairs, ja nu cerība uz bīfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 viņš tur gandrīz sirdstrieku dabuja. :/ normāli parbijies bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Ka tik jancis nav tas pats čalis, kurš stāsta ka it kā ir piezvanījis ar ideju, lai tik neviens cits viņam nezvanītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 MIC datoram arī nav? Varētu uzlikt uz skaļruņa un ierakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Tak lieciet puikam mieru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Ka tu tu pats neesi tas puika ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kk1993 Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 baigie biznesmeņi! Gan jau, ka 3ls mēnesī nopelna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) tie nav biznesmenji, tie ir krapnieki! 177.pants. Krāpšana (1) Par svešas mantas vai tiesību uz šādu mantu iegūšanu, ļaunprātīgi izmantojot uzticēšanos vai ar viltu (krāpšana), ? soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz sešdesmit minimālajām mēnešalgām. (1) Par zādzību, krāpšanu vai piesavināšanos nelielā apmērā, izņemot šā likuma 175.panta trešajā un ceturtajā daļā, 177.panta trešajā daļā un 179.panta trešajā daļā paredzētos noziegumus, ? soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz piecdesmit minimālajām mēnešalgām. 4. pants. Nepilngadīgajiem, kuri izdarījuši krimināllikumā paredzētus nodarījumus, var piemērot šādus audzinoša rakstura piespiedu līdzekļus: 1) izteikt brīdinājumu; 2) nepilngadīgajam, kas sasniedzis 15 gadu vecumu, uzlikt par pienākumu atlīdzināt nodarīto zaudējumu, ja nepilngadīgais pats pelna un zaudējuma summa nepārsniedz pusi no valdības noteiktās minimālās mēneša darba samaksas; 3) nepilngadīgajam, kas sasniedzis 15 gadu vecumu, uzlikt par pienākumu ar savu darbu novērst nodarītā zaudējuma sekas; 4) nepilngadīgo nodot galvojumā vecākiem vai personām, kas tos aizstāj, kā arī citām personām vai organizācijām; 5) nepilngadīgo ievietot mācību un pāraudzināšanas iestādē. Edited January 24, 2008 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) Varēji labāk iemest pantu, kur ir minēts sods nepilngadīgajam. Edited January 24, 2008 by eM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) Vieniigais ko varu pateikt, eju tajā pašā skolā kur viņš, varētu pieiet un parunāt. Edited January 24, 2008 by theNTH Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Nattye_ Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) IEDO PA PURNU UN EJ pie MASINAS SAKI KA TEV SLIKTI UN EJ MAJAS.. Edited January 24, 2008 by _Nattye_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 nu doh, un ko tad es rakstīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 theNTH, pats Tu esi viens 11 gadīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) MeGaPiiLe eji uz kanalu #megalox @ irc.lv gaidu. EDIT: Vismaz es nesleepju to ka esmu 13 gadiigs pusaudzis. Un pats tu arii neesi varens 12-13 gadiigais. Edited January 24, 2008 by theNTH Link to comment Share on other sites More sharing options...
sroupe Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Eu labais šitāds blowjaīiz sen nebija lasīts, katrā ziņā piekrītu visiem tiem, kas par to jāņa lāča pakalpojumu, tiešām gribētos dzirdēt, kā kāds to sīko pieliek pie vietas! P.S Kāds nevarētu pastāstīt sīkāk par tiem ierakstīšanas trikiem utt, nereti zižņā gadās šitādi gadijumu, ka būtu forši ierakstīt un vēlāk tautu pasmīdināt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 varu izlīdzēt ar melnu bumeru un bagāžnieku, ja nu vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 tas viss jau ir jauki, bet kur ir macho bilde "Nu...es zvanu worm'am"? par odinja bildi vareeja labi pasmieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 EDIT: Vismaz es nesleepju to ka esmu 13 gadiigs pusaudzis. Un pats tu arii neesi varens 12-13 gadiigais. Viņam ir 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts