Purva-Zivs Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 div ar pus minūšu garš mūvijs. Uzdevums: nokaitināt cilvēkus Rezultāts: mission successful skatīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 rofl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Njāā Nabadziņi, kas spēlēja XD jūtu viņiem līdz Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 hehehe labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Normals prikols Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Ne nu lol , saisaisaisaisaisaisai Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Pārāk bieži gadās redzēt tādus idiotus kā tu, kas sabojā visu spēlēšanas prieku. Ja kaut kā centies pievērst uzmanību, dari to nebojājot citiem garastāvokli. Un tas, ka vienā momentā aztecā tu speciāli šāvi savējo, vispār ir daunisma kalngals Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Nu okej, varbuut mazliet par traku, bet es buutu smeejies, un smejos arii tagad, ir labais. EDIT* QuikStar & liidziigie - paaraak nopietni juus to speeli njemat, zheel... Edited January 16, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Tjipa apakšā parādās tie uzraksti ko citi saka. Iekrita viena vieta acīs un lika pasmaidīt, tur kur uzrakstījās [nerd language] Tas bija smieklīgi izdomāts PS. interesanti skini ieročiem, nav grūtāk spēlēt ar tādiem? Edited January 16, 2008 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 voice_enable 0 un viss notiek, kaut kādi botu serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 eziit, ko nozīmē "ņemat pārāk nopietni" ?? Ja kāds ir iegājis serverī, tad tas nozīmē, ka viņš grib mierīgi, normāli uzspēlēt cs, nevis klausīties kā kaut kāds pediņš, kuram dzīvē trūkst uzmanības, bļaustās pa mic un vēl šauj pa tevīm. Un ja uzliek vaice_enable 0, tad vairs nevar sarunāties ar normālajiem spēlētājiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purva-Zivs Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 (edited) Ja kaut kā centies pievērst uzmanību, dari to nebojājot citiem garastāvokli. Un tas, ka vienā momentā aztecā tu speciāli šāvi savējo, vispār ir daunisma kalngals Ieteiktu pameklēt serveri ar labāku administrāciju, ja jau tevi tādi nelieši pārāk bieži traucē. Un kā vispār var spēlēt serveros bez antičīta, kāds ir gignam, es nesaprotu... vai tad čīteri nevienam nebojā spēlēšanas prieku? Izņēmums ir h2 serveris kur man liekas administrācija vispār neguļ. Lai gan neiegriežos tur pārāk bieži, bet cik esmu bijis vienmēr ir kas adminē. p.s. protams gignā arī gadās, ka ienāk visādi Nak3di un tevi vienkārši pazemo šaujot nost ar visādiem užiem XD protams es uzreiz automātiski vainoju lagus un iespējamos čītus edit: ā jā - vienmēr par voice_enable (vai voice_maxgain) komandas nelietošanu attaisnojās, ka jadzird ko citi saka, nevar sarunāties... lol. Nu tad klausies kā sai saka saisaisai. imo tā ir vienkārša komandu nezināšana. edit2: PS. interesanti skini ieročiem, nav grūtāk spēlēt ar tādiem? ar m3 skinu ir vieglāk (defaultais pārlādējot liek stobru priekšā mērķim), pārējiem, ja nemaina skaņas failus - nekādas starpības... Edited January 17, 2008 by Purva-Zivs Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Nekas iipashs. Es taa daru katru reizi kad speeleeju CS vai CS:S, ar aptuveni 800 dazhaadaam skanjaam, un kraajums aug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 "saisaisai" lika pasmaidīt, a pārējais fufelis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 tur, kur tu inferno teici:'saisaisaisai..." es arī laikam biju tev tieši blakus... nenormāli izbesīja Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Ahahaha. Vislabakais bija kad "kāds jau sāk zaudēt" un runā pretī. XD Nesaprotu kā tas video var bojāt nervus bet man lika pasmaidiit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 ne jau video bojā nervus, lāčuk. man arī ir gadījies klausīties šitos trokšņus, zīmīgi, ka lielākā daļa atgādina tieši tavus - viena vārda nebeidzama atkārtošana. imo, amerikāņu kliedzošās frāzes ir jautrākas, piemēram, "Yes, Sir!". pamanīju arī kļūdu pēdējos teikumos, kur aiztaisi vietā rakstīts titros aizveries. diezgan radošs un liels šits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Ja tu tā būtu darījis, kamēr es spēlēju iekš h2, tas mani nenokaitinātu, tas tikai veicinātu manu ātrumu rakstot xb 10000 purva zivs ;0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Pareizi vien dara tie cilvēki, kas tevi nobanoja, arī es tā darītu, jo nav runa par nokaitināšanu, bet gan par traucēšanu spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Dažās vietās varēja pasmieties... Īpaši kur sāka atbildēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 nē nu tas, ka tu esi daunis ir viennozīmīgi tie skini vienkārši ir sūds, maigi izsakoties. bet par to beidzamo ''lolloloollo'' gan pasmējos Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Daunis ir tev biksees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Zaibis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 izskatās tu varētu būt daunis 2, jo atbalsti šāda veida idiotismus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Opaa, kaarteejais kashkjis. Man patiik. Katraa zinjaa tavaas aciis jau nu noteikti esmu daunis, jo tik tieshaam atbalstu shaada veida pasaakumus. Un vispaar tu vareetu saakumaa palasiit vaardniicaa ko noziimee vaards 'daunis' un tad kaut ko d!rst, labi? Nav smuki apsaukaat nepaziistamus cilveekus par daunjiem. Runaajot teemaa un runaajot par tavu postu par to, ka Zivs it kaa esot daunis, man gribeetos, lai tu pastaasti peec kaa tieshi tu nospriedi, ka vinjsh vareetu taads buut. No offence, varbuut CS ir tavs labaakais draugs un tava dziive, bet man kaut kaa shkjiet, ka vismaz dalja no mums sho speeli speelee, lai atpuustos/relakseetos/kaut kaa nosistu laiku. Un katrs to dara taa kaa tas vinjam patiik. Un es piebiedrojos tiem, kam patiik no taa visa dabuut aaraa kaut ko, kas liek pasmaidiit. Ja tu taadas lietas nesaproti, tas nenoziimee, ka cilveeki, kam tas patiik uzreiz ir daunji. Taadaa gadiijumaa arii tu esi daunis. Runaajot par skiniem, kuri peec tavaam domaam smird, tas ir tieshi taapat kaa ar muuziku - par gaumi nestriidas. Tev ar tiem skiniem nav jaaspeelee un ja vinjam vinji patiik, kaada tur tava dariishana? Seedi stuurii un attiisties. Tieshi sho divu iemeslu deelj es nospriedu, ka ja tu taa vienkaarshi vari uzd!rst kaadam uz galvas pilniigaa bezteemaa savu fakin' aizspriedumu deelj, tad tev biksees noteikti ir jaabuut daunim. Chill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now