Bucher Posted September 4, 2004 Report Share Posted September 4, 2004 OO es ar berniba aizravos ar Lego! Kad man bija kadi 6 gadi man nopirka tadu robotu (gan jau kads atceras). Nebija parak liels un es saliku un baigi ietapikaas! Tad pec kada gada uz ziemassvetkiem man uzdavainaja lielo robotu (vareaj but kads 94/95 gads kaukur taa) kursh maxaja 28Ls ! Tad vel kadus gadus 2 us liku Lego, bet tad kauka zuda interese... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted September 6, 2004 Report Share Posted September 6, 2004 aceros kad kaadreiz es ar konstruktoru speeleejos tik maza biju un aceros ka uztaisiiju taadu baarbijaam kreeslinju tas gan bij ... aa un ar lego arii aceros kaa ar radler veel speeleejaam, tikai aatri daudz to kluciishu pazuda sulik respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falck Posted September 6, 2004 Report Share Posted September 6, 2004 Bucher tu gadijumaa to robotu uz skolu 1x neatnesi? ja jaa..tad es atceros =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted September 7, 2004 Report Share Posted September 7, 2004 Jaaa vecie labie laiki. Atceros kaa gaaju pie drauga speeleeties ar konstruktoru. Tad kadu dienu pasaule naaca Lego un tad viss saakaas. Man tagad ir dahuja lego. Vinnos ir ap 300 Ls izteereeti un manam draugam arii taapat apmeeram, mees bijaam super lego mani un visi naaca pie mums speeleeties Man veel pati dauziit massiinu modellus ar aamuru, bet tagad man passam ir to siiko massiinu kolekcija! Moss veelaak man ielikt pic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 (edited) Moss veelaak man ielikt pic? Jā! Btw redzu, ka nav tik ļoti labas atmiņas kā biju iedomājies, bet nekas Edited September 21, 2004 by Iemaciet_spelet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 (edited) vecu topiku paceeli - bet ja reiz taa tad pateikshu , ka man ir viens klasesiedrs(15 gadi) kursh veel joprojaam miil ar lego speeleeties un skolaa neeed lai tikai iekraatu naudu un nopirktu jaunu komplektinju Edited September 21, 2004 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted September 21, 2004 Author Report Share Posted September 21, 2004 so what? man piemeram ar tagad ir maniakala velme nopirkt kadu komplektu. vienigais tagad vairs to pirkshanu neveic viss vecaaki, bet gan pasham laikam naksies no algas maksaat, un tieshi tagad saak saprast cik tomeer ir daargs tas prieks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted September 22, 2004 Report Share Posted September 22, 2004 nju ar lego man iipashi nesaista jo es biju FANAATS uz konstriktoriem. ES vienkaarshi dievinjaaju vinjus lauzu citaam mashiinaam ratus nost lai varu sataisiiit daudz mashiinas un taisiiju taadus sachus. Man liekas ka pat tagad es vareetu kautko uzmugjiit no konstrikotiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 22, 2004 Report Share Posted September 22, 2004 so what? man piemeram ar tagad ir maniakala velme nopirkt kadu komplektu. vienigais tagad vairs to pirkshanu neveic viss vecaaki, bet gan pasham laikam naksies no algas maksaat, un tieshi tagad saak saprast cik tomeer ir daargs tas prieks... es ceelu priekshaa faktu par to ka VINJSH PAT NEEED - kas man personiigi liekas paarsteidzoshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 uuu konstruktors man bija tik sen... tas bij veel tad kad es dziivoju ventspilii... kad man bija kaadi 3 gadi... bet lego... lielaakais ko mutere man uzdaavinaaja bija lielais piraatu kugjis... p.s trademaak tu mezhikaa kur dziivo??? Es visu laiku gribēju pirātu kuģi, bet mana mamma sajauca un nopirka kaut kādu tropisko salu. Biju ļoti apbēdināts, baigi gribējās smuko kuģi. p.s. jā - Mežapāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 Bucher tu gadijumaa to robotu uz skolu 1x neatnesi? ja jaa..tad es atceros =] aa laikam atceros, ka mums skola bija darbmacibas stundas 1. vai 2. klasee bija vai nu jalieka lego vai puzli , tad es laikam ari panjemu vienreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 p.s. jā - Mežapāk! Kur tieši, kā tevi sauc, maybe esam pazīstami, jo es tur arī parādos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 (edited) Dzīvoju Ķempes ielā, bet klīstu pa visu Mežaparku. Un atceries, starp Mežaparku un Čiekurkalnu ir neredzama robeža - bijušo siltumnīcu robeža. Tas tā, lai tu nejauktu mani ari kādu Čiekurnkalna iemītnieku. Edited October 5, 2004 by TradeMAAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 lool es pie 4ieriisha - netaalu no alfas dziivoju...taa pa vidam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 Dzīvoju Ķempes ielā, bet klīstu pa visu Mežaparku. Un atceries, starp Mežaparku un Čiekurkalnu ir neredzama robeža - bijušo siltumnīcu robeža. Tas tā, lai tu nejauktu mani ari kādu Čiekurnkalna iemītnieku. Es zinu tās robežas, pasaki ar ko tu tusējies mežaparkā un kur tu tusējies un ja tu tusējies čierī, tad kur un arī ar ko, ganjau, ka zināšu, jo čierī 11 gadus dzīvoju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 Es tusēju ar tādu kūlu pacānu kā Mārtiņš Lismanis. Brīvdienās ejam uz Ķeizarmežu, iegriežamies Zaļājā Estrādē, vispār staigājam, kur deguns rāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 iemaaciet_speeleet tu gadiijumaa visu riigu nepaziisti? 11 gadus dziivo chiekurkalnaa, 10 gadus purvciemaa, 5 gadus centraa, 6 gadus juglaa kjengaragaa utt cik tev gadi beerns ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 man arii bija lego un ir veel tagad...baigi patiik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 iemaaciet_speeleet tu gadiijumaa visu riigu nepaziisti? 11 gadus dziivo chiekurkalnaa, 10 gadus purvciemaa, 5 gadus centraa, 6 gadus juglaa kjengaragaa utt cik tev gadi beerns ? kaadaa sakaraa???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 man arii bija LEGO , taisiiju visaadus uuber A-Komandas businjus ! bet tagad nespeeleejos vairaak ar lego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 teedy taadaa ka vinjus visus "paziist" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 (edited) iemaaciet_speeleet tu gadiijumaa visu riigu nepaziisti? 11 gadus dziivo chiekurkalnaa, 10 gadus purvciemaa, 5 gadus centraa, 6 gadus juglaa kjengaragaa utt cik tev gadi beerns ? Man ir 16 gadi, visu Rīgu nepazīstu, juglā, ķengaragā, purviciemā,centrā neesmu dzīvojis! Btw kurš būtu teicis bērns, Tev pašai nav vairāk, kā 14 vai 15?!?!?! Edited October 6, 2004 by Iemaciet_spelet Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted October 6, 2004 Author Report Share Posted October 6, 2004 zb forsho topiku gandiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts