Jump to content
GIGN Forum

Brāļi Piloti

Traffic
 Share

Recommended Posts

Domāju, ka ~80% šejieniešu būs spēlējuši brāļus pilotus a.k.a. brati piloti.

Kā arī līdz ledusskapim seifam būsiet tikuši, bet vai atvēruši?

Kāds vispār to seifu ir atvēris? ja jā, tad tur varbūt ir kāds knifiņš kā to seifu atvērt?

Atceros, kā agrāk vairākas dienas nosēdēju pie pc tos slēdzīšus vnk dzenājot un tā apt neizdevās man to atvērt... Gribēju atkal šo spēli nokačāt un uzspēlēt, bet atcerējos par šo seifu un ja apr to vietu atkal tālāk netikšu, tad nemaz negribu sākt spēlēt.

2. jautājums.

Varbūt zinat vēl kādu spēli līdzīgu kā šie brati piloti, petka kr4 kvesti tikai angļu valodā? Redz, angliski ar vārdu quest gamestopā ir apzīmētas savādāka žanra spēles atšķirībā no tā, kāds žanrs ir saprotams ar vārdu kvest krievu valodā. Es domāju tās spēlītes, kur ir jādzenā pele, jāvāc lietiņas, jārunā ar cilvēkiem utt.

EDIT: seifu atvēru, bet varbūt varat ieteikt vēl kādu kvest spēli?

Edited by Traffic

tik tiešām atsauksmes te ir ļoti mazas...

Atceros kā vēl pirms sešiem gadiem visapkārt kur vien skatījos visi kapāja šito spēli...

brāļi piloti tur var arī nokačāt... tā ir pirmā versija, ir vēl laikam 2. daļa, kas arī ir ok, esmu izgājis, olimpiāde, kas ir galīgi garām un 3D kas ir vel vairāk garām.

EDIT: es tik nezinu, kas šij versijai nav kā vajag, bet te mūzika ir daudz par skaļu, tā, ka īsti nevar dzirdēt pārējo... Kā arī te jau visas istabas ir izietas, bet tas vienalga, jo nav smuki spēlēt nāmako leveli, ja iepriekšējo neesi izgājis.

Un vēl - manuprāt, to seifu jūs neatvērsiet google nepameklējot, kā to var izdarīt.

heh tikko pamanīju, ka te ir arī 2. daļa...

Edited by Traffic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...