Traffic Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 (edited) Domāju, ka ~80% šejieniešu būs spēlējuši brāļus pilotus a.k.a. brati piloti. Kā arī līdz ledusskapim seifam būsiet tikuši, bet vai atvēruši? Kāds vispār to seifu ir atvēris? ja jā, tad tur varbūt ir kāds knifiņš kā to seifu atvērt? Atceros, kā agrāk vairākas dienas nosēdēju pie pc tos slēdzīšus vnk dzenājot un tā apt neizdevās man to atvērt... Gribēju atkal šo spēli nokačāt un uzspēlēt, bet atcerējos par šo seifu un ja apr to vietu atkal tālāk netikšu, tad nemaz negribu sākt spēlēt. 2. jautājums. Varbūt zinat vēl kādu spēli līdzīgu kā šie brati piloti, petka kr4 kvesti tikai angļu valodā? Redz, angliski ar vārdu quest gamestopā ir apzīmētas savādāka žanra spēles atšķirībā no tā, kāds žanrs ir saprotams ar vārdu kvest krievu valodā. Es domāju tās spēlītes, kur ir jādzenā pele, jāvāc lietiņas, jārunā ar cilvēkiem utt. EDIT: seifu atvēru, bet varbūt varat ieteikt vēl kādu kvest spēli? Edited December 27, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 ne tikai neesmu spēlējis bet pat neesmu dzirdējis kas tas ir kas ņemot vērā manu pieredzi ar datoriem un interesēšanos par pasaulē notiekošo ir visai dīvaini tā kā stipri šaubos par tiem 80% anyway, kas tas tāds ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 27, 2007 Author Report Share Posted December 27, 2007 (edited) tik tiešām atsauksmes te ir ļoti mazas... Atceros kā vēl pirms sešiem gadiem visapkārt kur vien skatījos visi kapāja šito spēli... brāļi piloti tur var arī nokačāt... tā ir pirmā versija, ir vēl laikam 2. daļa, kas arī ir ok, esmu izgājis, olimpiāde, kas ir galīgi garām un 3D kas ir vel vairāk garām. EDIT: es tik nezinu, kas šij versijai nav kā vajag, bet te mūzika ir daudz par skaļu, tā, ka īsti nevar dzirdēt pārējo... Kā arī te jau visas istabas ir izietas, bet tas vienalga, jo nav smuki spēlēt nāmako leveli, ja iepriekšējo neesi izgājis. Un vēl - manuprāt, to seifu jūs neatvērsiet google nepameklējot, kā to var izdarīt. heh tikko pamanīju, ka te ir arī 2. daļa... Edited December 27, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 hmm paskatīšos kaut kad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Spēle laba! Bet zini, man liekas, ka tur varēja to vietu arī izlaist un iet kaut kur citur. Vispār viņiem bija divas daļas, pirmo laikam izgāju, otro nē. Un to ledusskapi arī es nepieveicu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Ledusskapi esmu pieveicis kadas 2 reizes vienkarshi spaidod un meklejot sakariibas. Speleju gadus 5 atpakalj. No tadam spelem vel ir speeliite par Shtirlicu un vel bija kkada par lillaa citplanetieti un piili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 (edited) Latviešu Latvenergo spēle varētu būt tamlīdzīga, bet viņa ir īsa un viegla... http://www.321.lv/index.php?option=com_con...6&Itemid=27 Precīzāk... Mags un Niks. Cik atceros bija samērā interesanta. Edited December 28, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 latvenergo bija vēl viena saucās elektra, tādā pašā flash stilā taisīta brati pilot ir ūberspēle spēlēju laikam jau kad man bija 10 vai 11 gadi P.S. bārbijveci kā tad tā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now