-=MaZaHaKa=- Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Uzdevums: 1.sezona PB ir 22.serijas (laikam XD aizmirsu jau ) nu vot un 2.sezona ir tikpat sērijas? Cik ir 2.sezona serijas? XD Uzdevums: Mazafaka gaja ar aatrumu 6km/h un gaaja 2h cik vinjs noies 1h un cik vinjs noies 1:30h Ja ar katru naakamo minuti vinja aatrums pieauga par 1km/h akigjs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Es tāds "Ko? Nē, es atbildēju 4100, kāda velna pēc lai es atbildētu 5000? .... ā. lol. Ķipa 4090 pieskaitot 10 ir 5000? Nu nezinu gan. Es laikam esmu nedaudz miegains un ātri lasīju tāpēc pirmo un pēdējo atbildēju nepareizi Kad es izlasīju pirmā jautājuma atbildi es nedaudz atžirgu, jo biju pārsteigts par savu stulbumu schnappi - rīt būs -136,575 grādi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupata Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ahahhaa ! bullshit ! es varu triekt Boni kaut nedeelu no vietas ! Protams 0.7 jau izgriez zirni , bet ar to jau par maz !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 sitas labss... es ari uzkeros un man liekas ta 5 butu labak čuču neka marija Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 _________________________________________ 1mb = 1024Kb 42mb = 43008 Nee. 1Mb = 1000 1MiB = 1024 42Mb = 42000 42000:100=420 sek jeb 7min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4lawa Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) Jānītis matemātikas stundā pie tāfeles vienā mirklī piekrauj biksēs 3 kg, bet, ja viņu neizsauc, Jānītis biksēs krāmē tikai 50 gramus. Kādu svaru saliek biksēs Jānītis, ja nedēļā viņam ir 4 matemātikas stundas? Vienā mājā dzīvo 14 nepazīstami cilvēki un 2 pazīstami ? viens žurnālists, otrs lopu dakteris. No rīta visi nepazīstamie sveicina pazīstamos. Cik reizes sveicināsies nepazīstamie un cik reizes pazīstamie? Vitolds bāž dibenā lupatas. Vienā paņēmienā viņš dibenā var sabāzt 16 ķīselī mērcētus mutautiņus. Vai viņš varētu iebāzt dibenā arī terpentīnā mērcētu galdautu? Jāzep onkulim dienā izkrīt 500 matu, un viņš tos met tualetes poda. Cik dienās aizsērēs pods, ja zināms, ka aizsērējumam vajag 7500 matu un 6 lupatas? Vilis Tapiņš no Kocēniem smird pēc zivs. Viņa kaimiņš Rūdolfs smird pēc dārzeņiem. Pēc kā smird Tapiņa līdz dzīvotāja Irma, ja zināms, ka viņa piekopj attiecības ar abiem? Pfff, shito nakts viduu lasiiiju un vnk taaa paarreecos!! :D Jaasaka paldies autoram!! Edited January 27, 2008 by h4lawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Jūs apdzināt pēdējo skrējēju, kādā pozīcijā jūs esiet pašlaik? kā nav iespējams? tu esi pirmais un apdzen pēdējo par apli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Nu jā Samuray, pareiza doma, bet ta jau tu vari būt jebkurā vietā, jo arī pirmspēdējais skrējējs var apdzīt pēdejo par apli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 nu ja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Izsaki veselos procentos! 1/5 - viena piektdaļa 2/7 - divas septītdaļas 7/20 - septiņa divdesmitās 3/8 - trīs astotdaļas 5/12 - piecas divpatsmitās 7/8 - septiņas astotdaļas RAKSTĪT AR VISĀM DARBĪBĀM! PS. Pfff sestās klases līmenis XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 2 + 2 x 2 = ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) MalacīC! Edited January 30, 2008 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 2 x 1 2+1 = ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 5 , ja pieņem to , kad atstarpe domāta , kā reizināšana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) kad atstarpe domāta , kā reizināšana! Nez kā var sanākt 5? Edited January 30, 2008 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Tāks, atradu savu mīļo bērnu dienu uzdevumu grāmatu (bērniem līdz 12 gadiem): 1) Šodien pulksten 15 debesis ir pamatīgi apmākušās, ir auksts laiks un lietus gāž kā ar spaiņiem. Vai ir iespējams, ka jau pēc 8 stundām lietus pārstāj līt, iestājas skaidrs, silts un saulains laiks? 2) Pagalmā netālu viens no otra stāv 2 zēni un skatās uz pretējām pusēm. "Tev uz pieres ir liela muša uzlaidusies, dzen to nost!" saka viens. "Bet tev matos lapsene ielaidusies," atbild otrs. Kā zēni, skatīdamies uz pretējām pusēm, varēja visu to pamanīt? 3) Iedomājies, ka tu esi kuģa kapteinis! Uz kuģa ir arī stūrmanis, kuram 25 gadi, un 5 matroži, katrs 20 gadu vecs. Cik gadu tādā gadījumā ir kapteinim? Atbildēsiet šos, būs vēl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 1. nē, būs nakts 2. ble šitais mani paņēma... 3. tik cik man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) 1) Рodien pulksten 15 debesis ir pamatоgi apmвkuрвs, ir auksts laiks un lietus gвю kв ar spaiтiem. Vai ir iespзjams, ka jau pзc 8 stundвm lietus pвrstвj lоt, iestвjas skaidrs, silts un saulains laiks? 2) Pagalmв netвlu viens no otra stвv 2 zзni un skatвs uz pretзjвm pusзm. "Tev uz pieres ir liela muрa uzlaidusies, dzen to nost!" saka viens. "Bet tev matos lapsene ielaidusies," atbild otrs. Kв zзni, skatоdamies uz pretзjвm pusзm, varзja visu to pamanоt? 3) Iedomвjies, ka tu esi kuмa kapteinis! Uz kuмa ir arо stыrmanis, kuram 25 gadi, un 5 matroюi, katrs 20 gadu vecs. Cik gadu tвdв gadоjumв ir kapteinim? Atbildзsiet рos, bыs vзl! 1) Skatoties, vai ir ziema vai vasara. Vasarв vзl saulоte ap 8iem ir manвma, ziemв - nav. 2) Viтi skatоjвs viens uz otru, tвdзjвdi uz pretзjвm pusзm dхh. 3) 20 Edited January 30, 2008 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) 2. viņi skatās uz pretējām pusēm un stāv viens otram pretī edit: 15 + 8 = 23, nevis 20. čali, iemācies rēķināt. un kapteinis nav stūrmanis btw Edited January 30, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 2cepumi - vincister 1cepums - kontertionists Pie upes pienāca divi tūristi un ieraudzīja laivu, kurā vizinājās divi zēni. "Lūdzu, pārceliet mūs pār upi," tūristi uzrunāja zēnus. "Labprāt," piekrita zēni. "Taču nelaime tāda, ka ar mūsu laivu drīkst braukt vai nu tikai divi bērni, vai viens pieaugušais." Kā tomēr tūristiem izdevās ar šo laivu nokļūt upes otrā krastā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 pārbrauc pāri viens sīkais izkāpj otrā krastā otrs atbrauc izkāpj pirmajā krastā iekāpj pirmais tūrists, pārbrauc sīkais atbrauc laivu atpakaļ uz pirmo krastu iekāpj otrs sīkais un pārbrauc atkal pāri atkal viens sīkais izkāpj otrā krastā atkal otrs atbrauc izkāpj pirmajā krastā iekāpj otrais tūrists, pārbrauc sīkais savāc laivu un atbrauc pakaļ otram sīkajam wolā tūristi ir otrā pusē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) Viens sīkais nevar braukt ar laivu. Vnk, tūristiem jāgaida, kamēr sīkie izaugs. Tad viņi varēs apmainīties ar tām laivām no viena krasta uz otru. Edited January 30, 2008 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 vincester vēl viens cepums! Cik tālu zaķis skrien mežā iekšā? Kāds pulkstenis rāda pareizu laiku tikai 2 reizes diennaktī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) Zaķis neskrien, viņš lec. Kāds vēl cepums vincesteram? Tu teici, ka braukt ar laivu var TIKAI divi bērni. Tu neteici, ka ar laivu var braukt arī VIENS bērns. Edited January 30, 2008 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now