traktorists^ Posted December 30, 2007 Author Report Share Posted December 30, 2007 hā, pvned, es kā gauls ar saviem 5 cranny (pagaidām gan vēl visi nav līdz max apgreidoti) varu noslēpt 10k resus + (liels plus) man vēl paliek 4 brīvas vietas citu būvju celšanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 man te ienāca tāda ideja, apmeklējot to AC alliances kopējo forumu, ievēroju, ka tur ir arī no Amerikas cilvēki. varbūt jāmēģina mums sarunāt , lai amīši mūs pasito? tādejādi arī pa nakti mēs varētu būt droši par saviem resursiem, būvēšanām un fermām. un - omfg 9 cranny?! tas tak ir sick Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Ja nemaldos, vincisters k-ko teica par 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 un - omfg 9 cranny?! tas tak ir sick Tieshi taa ieskau apmekleet to maajaslapu !!! Man sitteris ir no Kanadas 8 h atpakal, so mums perfekti laiki sanaak, vins gulj es sitteroju es gulu vins sittero Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 tā arī izdarīju, uztaisīju tajā forumā topiku, ka meklēju sitteru, ceru, ka kāds no otrās pasaules malas atsauksies laimīgu jauno gadu! tulīt travianā sāksies new years peace, kad nevarēsim uzbrukt no 12:00 GMT līdz rītdienas 12:00 GMT, tā ka nebūs jādomā, ka kāds uzbruks jums, kamēr tukšosiet šampānieša glāzes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 (edited) Viss skaidrs. Sanēmu apsveikumu no traviana Edited December 31, 2007 by tankeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 http://s6.travian.com/berichte.php?id=5677116 grr, minūti agrāk būtu bijis, būtu vēl paķēris resursus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 (edited) buberts Techa murmulis owny kerchs Jūs no rīta pamatīgi aptīrija, sitteri jums nevajag 0_o p.s. buberts tiek apzagts pat viaraakaartiigi Edited January 3, 2008 by Orc Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 ja tu jau esi 2iem , tad vairāķ tu nevari sitterot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 (edited) Bet vienalga vinjiem tieshaam vajag sitteri ir apnicis skatiities katru dienu bounty pa 2-3k Man jau pienaca zinja no Kronic kas jums tur notiek, kapeec mees fermas turam aliansee... Edited January 3, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 varu pieteikties pēc 16:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 (edited) es domaaju ka peec 16:00 visi tiek normaali. probleemas ir ar 6:00 - 16:00 p.s. tiko atkal bubertu aptiirija, vinjsh vispaar travianaa seezh ? 0_o Edited January 3, 2008 by Orc Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 3, 2008 Author Report Share Posted January 3, 2008 ja vajag kādu pasiterot, varu palīdzēt, jo šobrīd esmu pavisam brīvs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 veel briivs? un tu no riita tiec pie peeces? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 nu, es ieskrienu pirms iešanas ārā no mājām, ti, ieeju ap 8 no rīta. Pagaidām vēl esmu brīvs, jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Gribeetu pacelt augshaa velreiz sho topiku, jo cik zinu daudziem ir sitteru probleemas Luudzu iepostojies, kam tu esi sitters (un minu savu travian vardu) Tas vecais saraksts ir gauzhi nepareiz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 siteroju rsisku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauki Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 (edited) varu par sitteru pieteikties, bet tikai briivdienaas, jo darba dienas man ir baigi noslogotas, bet briivdienas varu sitterot visu dienu Niks: Jefi Edited January 21, 2008 by Lauki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Varu kādu pasitterot. Mājās esmu: P: 4:15 O: 4:15 T: 3:15 C: 2:25 P: 2:25 kā arī dažreiz pa brīvdienām, bet tad pirmīt tas ir jānorunā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 (edited) Taatad pagaidaam kopskats ir shaads, veel visi nav atbildejushi tapeec noteikti tiks update taisiits. Lai shis saraksts jums kalpo kaa neliels paligs sittera mekleshanai. Ir cilveki, kuri var sitterot, tapec vnk jautajiet, es zinu, kad sitters neizglabs jusu neaktivitaati, bet palidzees noteikti! Pirmais vards uz nick siteero, otrs nick ir tas ko vins sitero, like traktorists sittero rsisks utt. Cilveki kuriem ir ko siterot Traktorists - rsisks Plikais - huseins Email99 - Burgeris Briedis - Burgeris Zirnis - Techa Laurinja(teddy) - janusheks Gludeklis - Skam vanags - from-hell Skam - Gludeklis,mezhazvers Odish - samuray, lehydro Amado - Agnez, friik cap0 - wilnars,nekas from-hell - vanags orc - nerealais Te ir saraksts ar cilvekiem kam nav sittera un kas ir ar mieru pieskatiit. Snopy - Nerealais - peec 16:00 rsisks - burgeris - Zorg - Huseins - Eziic - Cipruss - DeadAlive - Artishoks - Hero - Breksis - Jefi(lauki) - Shie ir cilveki kuriem nav sittera un ie pateikushi, kad arii netiks galaa ar siteru, tapec vinien neko nejautajat Kerchs, Techa, Traffic. p.s. Tie kas nav atbidlejshi gaidu ar nepacietibu atbildes, this is important Edited January 21, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 lāb, lāb.. būšu ta es a kādam siters. piesakas man nav sitera un nevajag es nekad neguļu.. tik bieži dzeru (tāpat kā benčiks) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 es sitteroju - odiņu, gludekli un bulletu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 LOL Ka tu vari buut sitters vairak par 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Es itka negribu būt sitters jo es pie pc tieku tikai pēc skolas , tas ir no 15:00(ātrākais) un ar saviem ciemiem spēju tikt galā caur mobilo , bet negribas čakārēties ar vēl vienu ciemu , bet ja visi tie kas ir brīvi tiek aizņemti nu tad varbūt varu palīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Es tevi noņēmu jau pirms vairāk kā nedēļas, jo tu nebiji aktīvs. Sitterošu accountu ar pop 500+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now