Orc Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 benciks noteikti meegjinaaja vinjai piebraukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 laughing out loud! omg shitaa nolika Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 (edited) Bled taa su4ara mani izveda un es vinjai taa arii pateicu shitaa ir pirmaa reize, kad es lamajos ar kaadu caur igm travian. Protams kad no shii skatu punkta es nemaaku runaat diplomatiski. Es normali vinjai pateicu, ko es par vinju domaju un peace Un neuztraucaties par manu diplomatiju es visu nahaljavu daru, vnk kaut kaa veicaas p.s. Suukaaa beee, ka vinja man ir izbesiijusi... Edited January 3, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 bencik jāmācās apieties ar sievietēm (joks) man viņa normāli atbildēja, es jau būtu darījis tā pat vispār... Neighbor is good but too much neighbor isn't. i don't like to destroy any village, that's why i put that on my profile so everyone will try to avoid it. But now, you're the second person already who break this one. And i don't want to have a third one. I wanna take control of my area asap. that includes every village around my 7*7 especially my first village Sorry Kaputtzz ____________ Traffic wrote: Hello! I'm sorry, that I didn't read your profile before making 2. village, but why you don't like that? Isn't that good to have neighboor? I haven't do anything to you and I won't. You think that I could be danger to you? How coul'd I do something to you, if your population is four times higher than mine? Please stop attacking me. What should I do? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 3, 2008 Author Report Share Posted January 3, 2008 oh come on, kas man būtu visu iedomīgo kuču profili jālasa ka es nedrīkstu būvēt, tas taču ir smieklīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Vo piekriitu vincister !!! Ar vinju runajot es sapratu, kad vinja ir iedomajusies baigaa karaliene buut, un es vinjai nelidu dirsaa, tapeec arii vinja muld kaut ko par manu ne-diplomatisko runashanu... Vinja grib uzspiest savu un mees to nepielausim, es ffh vadibai pateicu, ja vinja muus neliks mieraa mees vinju nonesisim Ja vinja veelreiz mums uzbruks vsjo mess vinju dauzam. (pirms tam protams apsriedishos ar ffh galvenajiem, jo karu ar visu ffh negribu). Karoch nelienat vinjai dirsaa un suutata talaak ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Uztaisa tur village un uzliek kaa capital. Skuju vinja nonesiis capital Ja pareizi saprotu speeles noteiumus, tad capital nevar nedz conquerort, nedz izniicinaat, neko nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 nonest var. nevar atņemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Respektiivi tev paliek zalja plava kur goviim ganities Bet savadak atnemt tev vinju nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Nonesīs, bet ciems nepazudīs, kā notika ar manējo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Nu jaa, taa es biju domaajis Un ja reiz vinja ir tik paranoiska, tad vinjai buus reaali nervi chupaa par shito... Tak var sarunaat, ka aliance peekshnji vienu dienu saraushaaas un ar massive trade paliidziibu un daudz instan build goldiem uzbuuvees stipraaku pilseetinju kaa vinjai... Tad vinjai buus dimbaa Hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Luudzu 11/28 atstaat man, beidzot sataisiiju settlerus un aizsuutiiju vinjus celjaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 vai tiešām man butu jēga taisīt otro ciemu tur? varbut es varu viņu taisīt sev blakus , tā es daudz atrak varētu viņu attīstīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Ja bija runa par to, ka visi guild memberi 2. village būve mūsu norunātajā 7x7 laukā, tad pie tā arī paliksim. Galvenais ir stabils centrs, pēc tam 3. village varēsi būvēt, kur gribēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Hero tas buutu tizli uzbuveet sev blakus... Ja jau visi buvee noteiktaja vietaa laikam no zila gaisa tas nav izrauts, un apkaart ir pilns ar alianses memberiem, kas palidzees ja vajadzees, so chill buvee muusu norunataja vietaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 es vinjai ne dirsaa liidu neko bencik. nedabuuja resus no manis, vienreiz pakaasa 4 skautus, kad armiju biju aizsuutiijis un beidza uzbrukt. iedomiiga gan vinja tieca, ka tu muus briesmas radot taa runaajot Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 tieca, ka tu muus briesmas radot taa runaajot Briesmas radot, es vinjai teicu, es tev garanteeju, kad mees tevi neaiztiksim !!! VInja saaka kaut ko pretiim muhliit... es gribeeju ka labaak a shii veel drish kaut ko pretiim Nu tad es arii vinjai visu pateicu, un par briesmaa dont worrie ar ffh vadiibu probleema tika atrunaata, un pagaidaam jabuut chill. Ja vinja veel akut ko saaks darit domasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 bļin, bencik, es jau kad aizšāvu to rajonu kas tu pats neskatījies, kurš kuru vietu ir aizņēmis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 (edited) apkaart ir pilns ar alianses memberiem, kas palidzees ja vajadzees, so chill buvee muusu norunataja vietaa Nemaz tik daudz viņu nav, lielākā daļa uzmet po... Liels paldies Zirnim un Skam^, kā arī Oddish, kas palīdzēja atsūtot resursus! Edited January 6, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 nu mle tak jāprasa resursi, neviens tāpat nahaļavu nesūtīs jo huju var zināt cik jums tur liels warehouse un cik pilns! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 kas tu pats neskatījies, kurš kuru vietu ir aizņēmis? Blin tu domaa viegli iziet cauri 20 lapaam un atrasts kas ko neemis Es tjipa paskreeju paskatiijos netatradu nevienu... Taadu crop apkaart veel ir daudz, so chill ja es tev butu atnemis 15 croper fieldu taa buutu cita lieta Srry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Aktuāls jautājums paliek ar 2. village celšanu. Vismaz 5 cilvēkiem no mūsu alliances 2. village ir būvēti pie mājām, un, kāpēc jūs nepieturaties pie mūsu norunātā 7x7 kvadrāta? Centrs ir 13|30, un nevajag taisīt nekādas nobīdes. Kad tas kvadrāts būs pilns, tad varēsiet taisīt, kur gribat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 da vnk cilvēkiem lunis paprasīt resursus, bet pēc tam čīkst, ka neviens nedod Teiksim, mans proffesionālais sitteris orc ir to lietu ļoti labi nokārtojis ar manu otro ciemu, un, viss, ko es varu teikt- paldies par atsaucību resursu ziņā, un patiešām ir prieks, ka mēs sadarbojamies kā komanda, nevis, tikai, lai mums būtu lielāks ranks kopējajā tabulā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 sucks ka es esmu tik taalu no taa rajona, mani resursi celjo uz turieni 7 h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Uzceelu otru ciemu 30minuushu attalumaa no sava ciema sekojoshu iemeslu deelj: 1) Tas ir 9cropperis, kursh speej uztureet manu armiju labaak 2) Es vinju ljoti eerti varu apgaadaat 3) Mans jaunais ciems atbilst paareejo ciemiem, vinjs ir mazinjsh, speej daudz zagt... Nav jaauztraucaas par uzbrukumiem.. Eto moj rajon! ja ego dirzhu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts