Jump to content
GIGN Forum

ģenerālplāns Ost


vincister
 Share

Recommended Posts

  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:D

Bled taa su4ara mani izveda un es vinjai taa arii pateicu shitaa ir pirmaa reize, kad es lamajos ar kaadu caur igm travian. Protams kad no shii skatu punkta es nemaaku runaat diplomatiski. Es normali vinjai pateicu, ko es par vinju domaju un peace :) Un neuztraucaties par manu diplomatiju es visu nahaljavu daru, vnk kaut kaa veicaas :D

p.s. Suukaaa beee, ka vinja man ir izbesiijusi...

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

bencik jāmācās apieties ar sievietēm :D (joks)

man viņa normāli atbildēja, es jau būtu darījis tā pat vispār...

Neighbor is good but too much neighbor isn't. i don't like to destroy any village, that's why i put that on my profile so everyone will try to avoid it. But now, you're the second person already who break this one. And i don't want to have a third one. I wanna take control of my area asap. that includes every village around my 7*7 especially my first village

Sorry

Kaputtzz

____________

Traffic wrote:

Hello! I'm sorry, that I didn't read your profile before making 2. village, but why you don't like that? Isn't that good to have neighboor? I haven't do anything to you and I won't. You think that I could be danger to you? How coul'd I do something to you, if your population is four times higher than mine? Please stop attacking me. What should I do?

Link to comment
Share on other sites

Vo piekriitu vincister !!! Ar vinju runajot es sapratu, kad vinja ir iedomajusies baigaa karaliene buut, un es vinjai nelidu dirsaa, tapeec arii vinja muld kaut ko par manu ne-diplomatisko runashanu... Vinja grib uzspiest savu un mees to nepielausim, es ffh vadibai pateicu, ja vinja muus neliks mieraa mees vinju nonesisim :thumbsup: Ja vinja veelreiz mums uzbruks vsjo mess vinju dauzam. (pirms tam protams apsriedishos ar ffh galvenajiem, jo karu ar visu ffh negribu).

Karoch nelienat vinjai dirsaa un suutata talaak !

Link to comment
Share on other sites

Nu jaa, taa es biju domaajis :) Un ja reiz vinja ir tik paranoiska, tad vinjai buus reaali nervi chupaa par shito... Tak var sarunaat, ka aliance peekshnji vienu dienu saraushaaas un ar massive trade paliidziibu un daudz instan build goldiem uzbuuvees stipraaku pilseetinju kaa vinjai... :) Tad vinjai buus dimbaa :D

Hehe :)

Link to comment
Share on other sites

es vinjai ne dirsaa liidu neko bencik. nedabuuja resus no manis, vienreiz pakaasa 4 skautus, kad armiju biju aizsuutiijis un beidza uzbrukt. iedomiiga gan vinja :D tieca, ka tu muus briesmas radot taa runaajot :D

Link to comment
Share on other sites

:D tieca, ka tu muus briesmas radot taa runaajot :D

Briesmas radot, es vinjai teicu, es tev garanteeju, kad mees tevi neaiztiksim !!! VInja saaka kaut ko pretiim muhliit... es gribeeju ka labaak a shii veel drish kaut ko pretiim :( Nu tad es arii vinjai visu pateicu, un par briesmaa dont worrie ar ffh vadiibu probleema tika atrunaata, un pagaidaam jabuut chill. Ja vinja veel akut ko saaks darit domasim :)

Link to comment
Share on other sites

apkaart ir pilns ar alianses memberiem, kas palidzees ja vajadzees, so chill buvee muusu norunataja vietaa :thumbsup:

Nemaz tik daudz viņu nav, lielākā daļa uzmet po... Liels paldies Zirnim un Skam^, kā arī Oddish, kas palīdzēja atsūtot resursus!

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

:( kas tu pats neskatījies, kurš kuru vietu ir aizņēmis?

Blin tu domaa viegli iziet cauri 20 lapaam un atrasts kas ko neemis :( Es tjipa paskreeju paskatiijos netatradu nevienu... Taadu crop apkaart veel ir daudz, so chill ja es tev butu atnemis 15 croper fieldu taa buutu cita lieta :)

Srry

Link to comment
Share on other sites

Aktuāls jautājums paliek ar 2. village celšanu. Vismaz 5 cilvēkiem no mūsu alliances 2. village ir būvēti pie mājām, un, kāpēc jūs nepieturaties pie mūsu norunātā 7x7 kvadrāta? Centrs ir 13|30, un nevajag taisīt nekādas nobīdes. Kad tas kvadrāts būs pilns, tad varēsiet taisīt, kur gribat.

Link to comment
Share on other sites

da vnk cilvēkiem lunis paprasīt resursus, bet pēc tam čīkst, ka neviens nedod :) Teiksim, mans proffesionālais sitteris orc ir to lietu ļoti labi nokārtojis ar manu otro ciemu, un, viss, ko es varu teikt- paldies par atsaucību resursu ziņā, un patiešām ir prieks, ka mēs sadarbojamies kā komanda, nevis, tikai, lai mums būtu lielāks ranks kopējajā tabulā :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Uzceelu otru ciemu 30minuushu attalumaa no sava ciema sekojoshu iemeslu deelj:

1) Tas ir 9cropperis, kursh speej uztureet manu armiju labaak

2) Es vinju ljoti eerti varu apgaadaat

3) Mans jaunais ciems atbilst paareejo ciemiem, vinjs ir mazinjsh, speej daudz zagt... Nav jaauztraucaas par uzbrukumiem.. Eto moj rajon! ja ego dirzhu! :kngt:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...